Jump to content
Dogomania

Historia bokserka Imbirka (Sułtana) z Kundelka :))))))

Recommended Posts

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Imbirka

3038

• Medorowa

1205

• e.v.a

1026

• Kate I Luka

373

Posted

zrywam się dzisiaj wcześniej z pracy, między 13-14 godziną, jade do domu po niego i do weta:cool3: , Myślę, że na jakąć 15 najpóźniej bedziemy już w lecznicy:cool3:
Ja tak panikuję, ale u Imbirka zaczęło robić się to samo co u seniorka:cool3: pojawiło się dzikie mięso przy pazurze
(u seniorka później była amputacja palucha, nistety poszły przerzuty i stało się)

Posted

Musze się zebrać do kupy dziewczyny, bo mne zaczyna wyobraźnia ponosić i już wymyślam:cool3: odezwę się już po..., muszę trochę w końcu popracować:cool3: :evil_lol:

Posted

Już jestem. Pazurka nie ma, wszystko wyczyszczone, Imbirek śpi na kanapie, ufffffff. Ulżyło mi.
Dostał głupiego jasia, pół godziny czekałam, zeby zaczął działać, później paluch został wygolony z włosków, zdezynfekowany i pan doktor jednym ruchem zerwał pazurka. No i zaczęło sie wycinanie teg co mu tam narosło:cool3:
znowu zdezynfekowano, wysuszono troche wagotylem, czymś zasmarowano i zabandażowano. Imbir jechał do domu na moich kolanach, z samochodu do winy doszedł na chwiejnych łapkach i jak zjawił się w domu to odrazu obrał sobie miejsce do spania i śpi juz tak godzine.
Nawet wygodne jest to jego spanie, bo umułam sobie bez przeszkód całą podłogę i zdążyła wyschnąć bez dodatkowych wzorków, które robił Imbir:evil_lol:

Macie śpioch, troche z daleka, ale nie chciałam mu po oczach lampą dawać
[IMG]http://img228.imageshack.us/img228/1094/pic0326ti5.jpg[/IMG]

jutro idziemy się skontrolować i na zmianę opatrunku i chyba na jeszcze kolejny zastrzyk:razz:

Dziękujemy wszystkim cioteczkom za trzymanie kciuków i pozytywne fluidy:lol:

Posted

[COLOR=Purple][I][B]Witanko ;-).no troszku mnie nie bylo a tu takie wiesci ... jak dobrze ze juz po wszystkim i Imbirek smacznie sobie odsypia te znecanie sie nad nim ...wierzymy ze wszystko bedzie dobrze ....a Ty kochaniutka za duzo nie mysl ..;).... prosze dbac o mojego rudego erotnika ;-)...hhehi mocnoooooo wysciskac ode mnie i ucalowac w zasmarkany nochalek ...!
Kusiolki.
[/B][/I][/COLOR]

Posted

[quote name='Imbir1']Już jestem. Pazurka nie ma, wszystko wyczyszczone, Imbirek śpi na kanapie, ufffffff. Ulżyło mi.
Dostał głupiego jasia, pół godziny czekałam, zeby zaczął działać, później paluch został wygolony z włosków, zdezynfekowany i pan doktor jednym ruchem zerwał pazurka. No i zaczęło sie wycinanie teg co mu tam narosło:cool3:
znowu zdezynfekowano, wysuszono troche wagotylem, czymś zasmarowano i zabandażowano. Imbir jechał do domu na moich kolanach, z samochodu do winy doszedł na chwiejnych łapkach i jak zjawił się w domu to odrazu obrał sobie miejsce do spania i śpi juz tak godzine.
Nawet wygodne jest to jego spanie, bo umułam sobie bez przeszkód całą podłogę i zdążyła wyschnąć bez dodatkowych wzorków, które robił Imbir:evil_lol:

Macie śpioch, troche z daleka, ale nie chciałam mu po oczach lampą dawać
[IMG]http://img228.imageshack.us/img228/1094/pic0326ti5.jpg[/IMG]

jutro idziemy się skontrolować i na zmianę opatrunku i chyba na jeszcze kolejny zastrzyk:razz:

Dziękujemy wszystkim cioteczkom za trzymanie kciuków i pozytywne fluidy:lol:[/quote]
super że macie to już za sobą - trzymamy kciuki za szybkie gojenie. Sliczny kanapowiec