e.v.a Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 achhh Imbirkowi do pysia w niebieskim :loveu: Quote
Imbirka Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Dzieńdoberek:multi: :multi: :multi: nocka spędzona na nowej kanapce - ekstra:multi: Quote
Iza i Fidel Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Przyszlam zobaczyc jak zdrowko Imbirka.Widze ,ze calkiem niezle :multi: :multi: Kiedy macie to zrywanie pazurka ? aaaa,ja mam nowy banerek :p Ladny? Quote
Imbirka Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 cześć Iza:multi: pazurka zrywamy dzisiaj, brrrrrrrr:cool3: a banerek podziwiałm już w waszej galerii, fajny:multi: Quote
Iza i Fidel Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 No to trzymamy kciuki !! Trzymaj sie Julka ! Domyslam sie co przezywasz...Bedzie dobrze-inaczej nie moze ! Wpadne wieczorem . Quote
Kate I Luka Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Witaj Julko Na którą idziecie, bym mogła wtedy o Was ciepło myśleć ;) Wyściskaj Imbirka od Cioteczki, powiedz , że wszystko będzie dobrze... Przecież to dzielny chłopak :wink: Quote
Imbirka Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 zrywam się dzisiaj wcześniej z pracy, między 13-14 godziną, jade do domu po niego i do weta:cool3: , Myślę, że na jakąć 15 najpóźniej bedziemy już w lecznicy:cool3: Ja tak panikuję, ale u Imbirka zaczęło robić się to samo co u seniorka:cool3: pojawiło się dzikie mięso przy pazurze (u seniorka później była amputacja palucha, nistety poszły przerzuty i stało się) Quote
DORRAG Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 To dzisiaj to zrywanie pazurka,no to trzymam kciuki za Imbirka żeby chłopak dzielnie to zniósł. A Ty się nie martw będzie dobrze. Quote
Imbirka Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Musze się zebrać do kupy dziewczyny, bo mne zaczyna wyobraźnia ponosić i już wymyślam:cool3: odezwę się już po..., muszę trochę w końcu popracować:cool3: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Julia Julia no i jak??? caly dzien kciuki trzymalam Quote
Imbirka Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Już jestem. Pazurka nie ma, wszystko wyczyszczone, Imbirek śpi na kanapie, ufffffff. Ulżyło mi. Dostał głupiego jasia, pół godziny czekałam, zeby zaczął działać, później paluch został wygolony z włosków, zdezynfekowany i pan doktor jednym ruchem zerwał pazurka. No i zaczęło sie wycinanie teg co mu tam narosło:cool3: znowu zdezynfekowano, wysuszono troche wagotylem, czymś zasmarowano i zabandażowano. Imbir jechał do domu na moich kolanach, z samochodu do winy doszedł na chwiejnych łapkach i jak zjawił się w domu to odrazu obrał sobie miejsce do spania i śpi juz tak godzine. Nawet wygodne jest to jego spanie, bo umułam sobie bez przeszkód całą podłogę i zdążyła wyschnąć bez dodatkowych wzorków, które robił Imbir:evil_lol: Macie śpioch, troche z daleka, ale nie chciałam mu po oczach lampą dawać [IMG]http://img228.imageshack.us/img228/1094/pic0326ti5.jpg[/IMG] jutro idziemy się skontrolować i na zmianę opatrunku i chyba na jeszcze kolejny zastrzyk:razz: Dziękujemy wszystkim cioteczkom za trzymanie kciuków i pozytywne fluidy:lol: Quote
e.v.a Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 ufffff ulga....:multi: super ze juz po sprawie....przed nami dopiero zabieg:nerwy: Quote
zuzolandia Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [COLOR=Purple][I][B]Witanko ;-).no troszku mnie nie bylo a tu takie wiesci ... jak dobrze ze juz po wszystkim i Imbirek smacznie sobie odsypia te znecanie sie nad nim ...wierzymy ze wszystko bedzie dobrze ....a Ty kochaniutka za duzo nie mysl ..;).... prosze dbac o mojego rudego erotnika ;-)...hhehi mocnoooooo wysciskac ode mnie i ucalowac w zasmarkany nochalek ...! Kusiolki. [/B][/I][/COLOR] Quote
Imbirka Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 hehe, dziękujemy, jak tylko do siebie dojdzie to zaraz zostanie wymiętoszony, bo teraz to moze jeszcze nie poczuć:cool3::evil_lol: Quote
tygra Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='Imbir1']Już jestem. Pazurka nie ma, wszystko wyczyszczone, Imbirek śpi na kanapie, ufffffff. Ulżyło mi. Dostał głupiego jasia, pół godziny czekałam, zeby zaczął działać, później paluch został wygolony z włosków, zdezynfekowany i pan doktor jednym ruchem zerwał pazurka. No i zaczęło sie wycinanie teg co mu tam narosło:cool3: znowu zdezynfekowano, wysuszono troche wagotylem, czymś zasmarowano i zabandażowano. Imbir jechał do domu na moich kolanach, z samochodu do winy doszedł na chwiejnych łapkach i jak zjawił się w domu to odrazu obrał sobie miejsce do spania i śpi juz tak godzine. Nawet wygodne jest to jego spanie, bo umułam sobie bez przeszkód całą podłogę i zdążyła wyschnąć bez dodatkowych wzorków, które robił Imbir:evil_lol: Macie śpioch, troche z daleka, ale nie chciałam mu po oczach lampą dawać [IMG]http://img228.imageshack.us/img228/1094/pic0326ti5.jpg[/IMG] jutro idziemy się skontrolować i na zmianę opatrunku i chyba na jeszcze kolejny zastrzyk:razz: Dziękujemy wszystkim cioteczkom za trzymanie kciuków i pozytywne fluidy:lol:[/quote] super że macie to już za sobą - trzymamy kciuki za szybkie gojenie. Sliczny kanapowiec Quote
leemonca Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 całuski dla Imbirka :buzi:, mamy jeszcze tylko 5 minut dla dogo, i muszę lecieć dalej :bye: Quote
Bodziulka Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 :loveu: jak sobiem śpiem... Wracaj Imbirku szybciutko do zdrowia Quote
Aganiok Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 To ja też przesyłam całuski dla Imbirka :) niech się łapka szybko goi! Quote
Imbirka Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 cioteczki dziękujemy:lol: śpioszek już się obudził i pierwsze kroki poszły do michy:cool3: za jakie 40 min idziemy na sik Quote
Karolina Maxi i Sara Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 za jakie 40 min idziemy na sik bo pobieramy foteczki od cioteczki Imbirek caluski dla ciebie Quote
Imbirka Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 cześć Karolina:multi: ano siedzimy sobie na Skype i Karolina mi śle, a ja odbieram foteczki:evil_lol:;) Quote
Recommended Posts