Jump to content
Dogomania

Historia bokserka Imbirka (Sułtana) z Kundelka :))))))

Recommended Posts

Posted

[IMG]http://img123.imageshack.us/img123/4185/pic0124ki9.jpg[/IMG]

Fajne sa te włosy na brodzie u bokserów. Szkoda, że nie mam dobrego aparatu, bo bym brodzisko Kanulca sfotografowała. Ojej kiedy się wreszcie jakiegoś ludzkiego sprzętu dorobię, zawsze inne wydatki. Terza np. remontuję pokój i kupiłam sobie meble.....Może trochę TZ dołoży zaskurniaków hmmmm.

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Imbirka

3038

• Medorowa

1205

• e.v.a

1026

• Kate I Luka

373

Posted

[quote name='Imbir1']hehe przecież pisałam że 16-ste:evil_lol: [SIZE=1][COLOR=cyan](niestety x 2:cool3:;))[/COLOR][/SIZE][/quote]

a ja myślałam, że masz tak przynajmniej z 6 lat mniej :evil_lol:

Posted

Moim skromnym zdaniem, ona ma więcej niż 2lata:roll: :roll:
[URL]http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=psy&nr=707[/URL]

Cześć Imbirkowe stfforrrrkii;)

Dziś wzięłam to ubranko od znajomej i wszystko jest oki, oprócz tego, że jest zam ałe:lol: I teraz już nie wiem co mam robić, bo jednak ten rozmiar 7 z karuska 54cm też będzie mały, a <8> 61cm będzie duży:roll: tak idelny, siegający do nasady ogonka, byłby 59cm. i co tu teraz robić:roll: Jakiś nie wymiarowy ten mój kundel:lol: :lol: :lol: ;)

Posted

moje suczydłą przeziębione może też powinnam łąszki im kupić - tyle że Brenda nigdy nie nosiła i nie wiem czy w wieku 12 lat zaakceptuje takie rewelacje

Posted

[quote name='tygra']wziąść większy i przyciąć lub pogodzić się z tym że nie jest idealny :)
a tak wogóle dobry wieczór[/quote]
Krótko i na temat;) :lol: :lol:
Dobranoc:lol:

Posted

Dzieńdoberek :multi: :multi: :multi:

Imbir ogólnie ma mniej sierści pod szyjką ifaktycznie jest tam drobna blizna. Nie jest jednak tak straszna jak wyszła na zjęciu:cool3: Jak trzyma głowę normalnie to prawie nic nie widać:evil_lol:
Ogólnie takich blizn i ubytków sierści ma jeszcze kilka:-( , najgorsza jest niestety łapka przednia, a dokładnie sam nadgarstek. Prawdopodobie to był jakiś wypadek. Miał tam startą (ściętą) skórę i uszkodzony staw nadgarstkowy. Ładnie się to oblało ale ostatnio pijawiło się zapalenie stawu i po prześwietleniu okaało się, że jest lekkie powypadkowe zwyrodnienie tego stawu. Dostaje leki, narazie jest wszystko oki.

Posted

[COLOR=DarkOrchid][I][B]Doberek ;-)
Oj bidny fafelek ....... ale dobrze ze wszystko sie w miare zagoilo ;-)
My dzisiaj jedziemy do Tosi 2 jak wroce to u siebie wrzuce foteczki sliniaczka ;-) ... tak sie zastanawiam czy nie zalozyc tej rudej małpie ;-) galeryjki ehheheh
Buziole ;-)
[/B][/I][/COLOR]

Posted

[quote name='zuzolandia'][COLOR=darkorchid][I][B]Doberek ;-) [/B][/I][/COLOR]
[I][B][COLOR=darkorchid]Oj bidny fafelek ....... ale dobrze ze wszystko sie w miare zagoilo ;-)[/COLOR][/B][/I]
[I][B][COLOR=darkorchid]My dzisiaj jedziemy do Tosi 2 jak wroce to u siebie wrzuce foteczki sliniaczka ;-) ... tak sie zastanawiam czy nie zalozyc tej rudej małpie ;-) galeryjki ehheheh [/COLOR][/B][/I]
[I][B][COLOR=darkorchid]Buziole ;-)[/COLOR][/B][/I]
[/quote]

ojej, to się nie zastanawiaj, tylko szybko zakładaj :multi: :multi: :multi:

cześć Imbirku, ciężko pracujecie? :cool3:

Posted

piekny jest piekny i jeszcze raz piekny...
ps. przepraszam ze nie bywam czeto ale i tak staram sie nadrabiac...zaczelam prace i czasu mi brak :(
ale prosze ucaluj Imbirka w came fafelki!!

Posted

witajcie dziewczyny:multi:

czasu faktycznie u mnie dziś brak, niestety [B]leemonca[/B] pracujemy:cool3:

[B]zuza[/B], samograj miała problemy jak założyła 2 galeryjkę, Ewelina ją poinformowała, że można mieć tylko jedną na dogo:cool3: , chyba dziewczyny będą siem musiały podzielić galeryjką:lol:

[B]ola[/B] dziękujemy, wróce do domu to wycałuję tą moją fafluniastą mordeczkę:multi:

Posted

[quote name='Imbir1']hejjjjjjjj,:multi:

a zapomniałam napisać, że ide dzisiaj kupić Bimbrowi kapotkę:lol:[/QUOTE]

A gdzie?
Podpytałam moją mamę i ten zoologiczny był nie w hali tylko w podwórku na skrzyżowaniu Piotrkowska/przybyszewskiego, jak się kończy była fabryka Eskimo.

Posted

nie będzie:placz::placz::placz:, nie było dziś jego rozmiaru:cool3:, mam dzwonić w pitek:razz:

Kasia dzięki za info, jutro w takim razie tam pędzę:multi:

Cześć gonia:multi:, ryjek wycałowany od ciebie i od oli:multi: