Medorowa Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Daj foteczki:razz:Julcia, no nie daj się prosić:razz: Nie moja wina, że tak koffam tego mojego wnusia:loveu: Ale wazelinka cieknie:diabloti: Quote
Imbirka Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Byłam dzisiaj z wizytą u dwóch fafelków: Rokiego:loveu: i Hultaja:loveu:, mogę wstawić Wam foteczki z dzisiejszej wizyty:p Quote
ferraribox Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 madzia i medor napisał(a):Daj foteczki:razz:Julcia, no nie daj się prosić:razz: Daj foteczki:razz: Julcia,no nie daj się prosić:evil_lol: Quote
bonita Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 O jakie śliczne fotki :loveu: Przybyłam obglądywać :) Quote
ferraribox Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Foteczki szybsze ode mnie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 ferraribox napisał(a):Daj foteczki:razz: Julcia,no nie daj się prosić:evil_lol: Buhahhaaa:evil_lol: :evil_lol: Julcia a co to i skąd to takie śliczności:razz::razz: Quote
Imbirka Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 hehe, postarałam się;) jutro będzie Imbirek, a ja mówię już dobranoc bo padam na pysk:cool3: Quote
Imbirka Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 [quote name='madzia i medor']Buhahhaaa:evil_lol: :evil_lol: Julcia a co to i skąd to takie śliczności:razz::razz: tutaj jest cały wątek Rokiego i jego nowych państwa http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=35601 byłam podpisać umowę adopcyjną Quote
Medorowa Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Imbir1 napisał(a):hehe, postarałam się;) jutro będzie Imbirek, a ja mówię już dobranoc bo padam na pysk:cool3: Nie idź jeszcze, nie odpowiedziałaś mi na pytanie:placz: :placz: :placz: Nie wiesz, że mnie ciekawość zeżre:roflt: Quote
Medorowa Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 madzia i medor napisał(a):Nie idź jeszcze, nie odpowiedziałaś mi na pytanie:placz: :placz: :placz: Nie wiesz, że mnie ciekawość zeżre:roflt: Aaaaaaaa, już wszystko wiem;) Quote
e.v.a Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 :loveu: Julia juz dorwala boxia :diabloti: :evil_lol: Quote
Imbirka Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Witajcie:multi::multi::multi: no to nas odchudzili z postów:cool3: kurde a mogliby tak mnie z czego innego odchudzić i nie mam na myśli tutaj pieniędzy:roll: Quote
caroolcia Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Rokuś jak ty pięknie wygladasz, ale tło też niczego sobie :razz: Dzieńdoberek :loveu: Quote
bonita Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='Imbir1']Witajcie:multi::multi::multi: no to nas odchudzili z postów:cool3: kurde a mogliby tak mnie z czego innego odchudzić i nie mam na myśli tutaj pieniędzy:roll: :crazyeye: No właśnie, a czemu aż tak:crazyeye: ja mam tylko jedną łapkę:p , a nasze pościki zostały czy poznikały? Idę sprawdzić:mad: Quote
caroolcia Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='bonita']:crazyeye: No właśnie, a czemu aż tak:crazyeye: ja mam tylko jedną łapkę:p , a nasze pościki zostały czy poznikały? Idę sprawdzić:mad: ojej a co to się dzieje na dogo????? Quote
Medorowa Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='Imbir1']Witajcie:multi::multi::multi: no to nas odchudzili z postów:cool3: kurde a mogliby tak mnie z czego innego odchudzić i nie mam na myśli tutaj pieniędzy:roll: Ooo, też bym nie miała nic przeciwko temu:multi: [quote name='bonita']:crazyeye: No właśnie, a czemu aż tak:crazyeye: ja mam tylko jedną łapkę:p , a nasze pościki zostały czy poznikały? Idę sprawdzić:mad: Buhahaaaaaa:evil_lol: Mama ma tylko jedną łapkę:eviltong::evil_lol: [quote name='caroolcia']ojej a co to się dzieje na dogo????? Gdzieś wyczytałam, że posty nie będą liczone na fotoblogach i offtopicach:p Ale wróciła edycja:p Witaj mamcia;);):p Quote
e.v.a Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 witanko:multi: mi tez zabrali ogniki :( a bylam juz taka gorącą dziewczyna:diabloti: Quote
zuzolandia Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Dziendoberek kochaniutka ;-) ......ale zmainy na dogo fiu fiu .....mnie nie dosc ze ognika zabrali to i łapki skasowali ....łobuzy ;-(...... mizianko dla IMBIRKA ....potem bede nadrabiac zaległosci ....teraz lece do innych zanim mi znowu kompiuter padnie ;-) buzioleeeeeeeeeee Quote
chicken Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 O ja, ja nawet nie zauwazylam ze obrabowali nas z ognikow :-( Quote
caroolcia Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 ach co tam łapki i ogieńki - najważniejsze, że mamy na razie nasze fotoblogi.... Quote
e.v.a Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 :diabloti: :diabloti: :diabloti: halloooo Imbirkiii:diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Kate I Luka Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Cześć Juleńko, ma Łodziankowa Koleżanko :loveu: Już myślałam, że się kolejnych boksi dorobiłaś :evil_lol: Quote
Recommended Posts