Jump to content
Dogomania

Moj nowy przyjaciel DUKE !!!! :)

Recommended Posts

• Replies 186
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wszystko jet, dzięki, już Ci nawet zdążyłam odpowiedzieć, bo ja to poranny ptaszek jestem, nawet jak mnie terroryzują i na dogomanii do późna każą siedzieć :wink:

Sobol, jak tam cipa? a jaką mu wszczpili? Bo są zdaje się płaskie i poprzeczne (????) i te drugie są lepsze od płaskich, bo się nie ślizgają - pani Grażyna od seterów mi mówiła, znasz ją? Jak nie, to na pewno poznasz :D

Posted

Aga:

dzieki sliczne za odpowiedz,jakbys chciala przeslij mi fotke twoich rottkow duzych i malutkich prosze :wink:

Sobol:tak z ciekawosci ile kosztowal ten chip?U nas u weta kosztuje 25 EU. :)

Posted

hmm w sumie nie pytalem jaki to chip

sammy wyslij mi jeszcze raz te fotki, bo odbieralem na linuxie i sie sypnal system i co dzwine wykasowalo maila a nie wybieralem KASUJ...

nie znam pani od swetra

koszt byl 30 zl chyba...w sumie zaplacilem 100 zl za wszysytko, przeglad....wszczepienie,rodowod skladka bla bla bla :)

jade na dzialke bede jutro :D

Posted

Mogę się założyć, że powiedział, że najwyższy czas poznać tę fajną Agę :wink: z tymi dwoma fajnymi rottkami :wink:

A zwłaszcza, że nie może doczekać się spotkania z Widelcem :evilbat:

Posted

No proszę, jaki mój Widelec rozchwytywany :D

Sobol, co to za spotkanie? Jakieś 5 minut i na dodatek ta fajna Aga tylko piała z zachwytu :D Teraz to konkretnie trzeba, porządnie.

Tylko proponujÄ™ jak najszybciej, przed zabiegiem Viggo :(