Jump to content
Dogomania

Moj nowy przyjaciel DUKE !!!! :)

Recommended Posts

• Replies 186
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kupilam ja od kolegi, ktory kupil ja od hodowcy.Miala wtedy tylko 5 tygodni.Na poczatku miala zostac u nas tylko 3 miesiace ale ja tak polubilismy, ze nie chcielismy jej wiecej oddac.Podpisalismy umowe z kolega i pies byl nasz, no nie zupelnie byly problemy z hodowca.Temu koledze nie wolno bylo jej dalej sprzedac,i po wielkiej dyskusji pies byl nasz.

Ja urodzilam sie w Poznaniu,mieszkam w Stuttgarciealbum2001.JPG

Posted

dopiero w sierpniu wiec jeszcze duzo czasu,ale trzeba zaczac myslec juz o tym powoli...nie iwem ilu chetynch bedzie...tzn ja i tak bede tam...a jest super miejsce na tym calym hipodromie, tam gdzie wystawa...jest tyle wolnego miejsc ze nawet jakby 100 osob przyjechalo bedzie dla nich miejsce :)

Posted

W sierpniu jest ok.Bebe prawdopodonie w Polsce.Poznan nie jest tak daleko od Sopotu :) Wasza strone poznalam dzieki mojej kuzynce w Polsce :lol: ten usmieszek to dla ciebie Marlena.Sobol masz aktualne zdjecia twojego pieska?Przepraszam ze pisanie u mnie trwa tak dlugo ale jak jestem dluzej naDogomanii to wywala mnie z internetu.

Posted

dzieki za pozdrowienia, aktualne zdjecia...te co sa to sa aktualne w sumie..duzo sie nie zmienil :)nie widac tego az tak bardzo :)jestem w trakcie robienia strony dla niego wiec jak bedzie to dam znac :)

Posted

hehehe DUke sie wykupal i poszedl spac :P a do pracy...pewnie w sobote z nim pojde...kurcze ja chce juz wyjsc z nim :( moim zdaniem troche za malo je tej karmy, ale mysle ze to przez to ze siedzi w domu i malo energi...a moze mu nie smakuje? jak pochlapie mlekiem ta karme to polyka jak szalony..nie wiem..musze go nastawic psychologicznie na godziny....

no i kurde mam problem bo zgubilem tabletke na odrobaczanie, a pojutrze mam mu zrobic...masz jedna sztuke dla niego agga2? :D tylko ze nie wiem gdzie ta tabletka..a mozeon ja pozarl...ale ostatnio mu niesmakowala :(

a co do viggo, to przyniose takie mleczne dropsy dla psow, moze mnie polubi :)))

Posted

Wyobraź sobie, że mam tabletkę. Ostatnio wpuściałam w maliny moją mamę, poprosiłam, żeby pojechała kupić tabletki na robaki dla całej sfory, hehe... w ten sposób mam 8 dych w kieszeni... :D

No i mamie wydawało się, że jedną tabletkę zgubiła, więc kupiłyśmy następną, a potem okazało się, ża ta tabletka jest, zawinięta pd spód...

Nieważne, mam tabletkę :D .

Przynoś, przynoś, Viggo bardzo lubi łapówki :wink:

Aga&Co

Posted

SAMMY URODZILA SIE JUZ Z TAKIM OGONKIEM I JA PODEJZEWAM ZE TEN NASZ KOLEGA DLATEGO JEJ NIE CHCIAL:MOJ WETERYNARZ POWIEDZIAL ZE W OSTATNICH PARU LATACH RODZI SIE DUZO PSOW BEZ OGONKOW ALBO GLUCHYCH:tAKZE sAMMY NIE MA UCIETEGO OGONA W ZYCIU BYM DO TEGO NIE DOPUSCILA:U NAS W NIEMCZECH NIE WOLNO PSOM OBCINAC USZOW I OGONOW-ZABRONIONE

a CO DO BULLDOG-BOARD TY JESTES TAM ROWNIEZ ZAREJESTROWANY WIDZIALAM TAM TWOJE IMIE-WSPANIALE: :D

Posted

Bea to fajnie :)a SAmmy ma jakies papiery?

Aga2: hmm, a to jaki Drontal? junior? masz jakies specyfikacje jak to dawac? tzn ile np na 7 kg psa? :) moze podejde po to jutro i porobic fotki nowe :) bo ten aniprazol dziala na przywry i tasiemce, a np drontal junior na tasiemce, nicienie, tęgoryjce . wiec nie wiem :)zadzwonie jutro do weta jakby cos :D

Posted

HA- HA LATWO POWIEDZIEC ALE ZROBIE WSZYSTKO ZEBY BYC W SIERPNIU

tAK sAMMY RODZICE MAJA PAPIERY:jEJ MAMA POCHODZI OD JOHNSONOW cHARMING LADY-WHITE SOCK´S A TATA BRACCO WHITE CHUCK´S

JEJ PRABABCIA JEST JULCHEN VON AVALON´S: TA JULCHEN JEST DOSYC ZNANA U NAS. :lol:

Posted

Halo Sobol!!! No gdzie ta galeria, czekam z niecierpliwoscia :roll: Jezeli chodzi o bieganie po schodach.Jedna rada musisz go wnosic i znosic ze schodow tak dlugo jak sie da.Jemu nie wolno absolutnie wspinac sie. Ta rasa w pozniejszym wieku ma straszne problemy ze stawami.Dlatego oszczedzaj go.Dopiero od 4,5 miesiaca moze przeleciec pare schodkow. ja mieszkam na 4 pietrze bez windy i nosilam moja sammy do 5-ego miesiaca,to byla meczarnia.

Twoj hodowca musi przeciez o tym wiedziec.