sobol Posted November 3, 2003 Author Posted November 3, 2003 super psina...skad ją masz? i skad jestes? planuje w przyszlym roku spotkanie AB w sopocie...wiec zbieram powoli wszystkich :) Quote
BeaSammy Posted November 3, 2003 Posted November 3, 2003 kupilam ja od kolegi, ktory kupil ja od hodowcy.Miala wtedy tylko 5 tygodni.Na poczatku miala zostac u nas tylko 3 miesiace ale ja tak polubilismy, ze nie chcielismy jej wiecej oddac.Podpisalismy umowe z kolega i pies byl nasz, no nie zupelnie byly problemy z hodowca.Temu koledze nie wolno bylo jej dalej sprzedac,i po wielkiej dyskusji pies byl nasz. Ja urodzilam sie w Poznaniu,mieszkam w Stuttgarcie Quote
BeaSammy Posted November 3, 2003 Posted November 3, 2003 Halo Sobol ja mam jeszcze jedno pytanie?Kiedy ma byc zorganizowane to spotkanie AB w Sopocie?Dziekuje z gory za odpowiedz.Bea Quote
sobol Posted November 3, 2003 Author Posted November 3, 2003 dopiero w sierpniu wiec jeszcze duzo czasu,ale trzeba zaczac myslec juz o tym powoli...nie iwem ilu chetynch bedzie...tzn ja i tak bede tam...a jest super miejsce na tym calym hipodromie, tam gdzie wystawa...jest tyle wolnego miejsc ze nawet jakby 100 osob przyjechalo bedzie dla nich miejsce :) Quote
BeaSammy Posted November 3, 2003 Posted November 3, 2003 W sierpniu jest ok.Bebe prawdopodonie w Polsce.Poznan nie jest tak daleko od Sopotu :) Wasza strone poznalam dzieki mojej kuzynce w Polsce :lol: ten usmieszek to dla ciebie Marlena.Sobol masz aktualne zdjecia twojego pieska?Przepraszam ze pisanie u mnie trwa tak dlugo ale jak jestem dluzej naDogomanii to wywala mnie z internetu. Quote
sobol Posted November 3, 2003 Author Posted November 3, 2003 dzieki za pozdrowienia, aktualne zdjecia...te co sa to sa aktualne w sumie..duzo sie nie zmienil :)nie widac tego az tak bardzo :)jestem w trakcie robienia strony dla niego wiec jak bedzie to dam znac :) Quote
BeaSammy Posted November 3, 2003 Posted November 3, 2003 Jezeli ciebie to interesuje to moja Sammy ma Web strone.Przy okazji mozesz sobie ogladnac www.sammyswelt.bulldog-board.de :Dog_run: Quote
sobol Posted November 3, 2003 Author Posted November 3, 2003 a czemu ona ma ogonek obciety? :( a widze ze adres bulldog-board.de jest Ci znany :) tzn forum :)) ile wazy twoja sunia teraz? Quote
aga 2 Posted November 3, 2003 Posted November 3, 2003 A ja już nidługo poznam Duke'a, już niedługo go poznam, haha :D :D To kiedy on idzie do pracy? Aga&Co Quote
sobol Posted November 3, 2003 Author Posted November 3, 2003 hehehe DUke sie wykupal i poszedl spac :P a do pracy...pewnie w sobote z nim pojde...kurcze ja chce juz wyjsc z nim :( moim zdaniem troche za malo je tej karmy, ale mysle ze to przez to ze siedzi w domu i malo energi...a moze mu nie smakuje? jak pochlapie mlekiem ta karme to polyka jak szalony..nie wiem..musze go nastawic psychologicznie na godziny.... no i kurde mam problem bo zgubilem tabletke na odrobaczanie, a pojutrze mam mu zrobic...masz jedna sztuke dla niego agga2? :D tylko ze nie wiem gdzie ta tabletka..a mozeon ja pozarl...ale ostatnio mu niesmakowala :( a co do viggo, to przyniose takie mleczne dropsy dla psow, moze mnie polubi :))) Quote
aga 2 Posted November 3, 2003 Posted November 3, 2003 Wyobraź sobie, że mam tabletkę. Ostatnio wpuściałam w maliny moją mamę, poprosiłam, żeby pojechała kupić tabletki na robaki dla całej sfory, hehe... w ten sposób mam 8 dych w kieszeni... :D No i mamie wydawało się, że jedną tabletkę zgubiła, więc kupiłyśmy następną, a potem okazało się, ża ta tabletka jest, zawinięta pd spód... Nieważne, mam tabletkę :D . Przynoś, przynoś, Viggo bardzo lubi łapówki :wink: Aga&Co Quote
sobol Posted November 3, 2003 Author Posted November 3, 2003 a jaka to tabeltka, bo moj mial dostac aniprazol czy cos takiego... masz tez cos takiego? to bym od CIebie odkupil :) Quote
BeaSammy Posted November 3, 2003 Posted November 3, 2003 SAMMY URODZILA SIE JUZ Z TAKIM OGONKIEM I JA PODEJZEWAM ZE TEN NASZ KOLEGA DLATEGO JEJ NIE CHCIAL:MOJ WETERYNARZ POWIEDZIAL ZE W OSTATNICH PARU LATACH RODZI SIE DUZO PSOW BEZ OGONKOW ALBO GLUCHYCH:tAKZE sAMMY NIE MA UCIETEGO OGONA W ZYCIU BYM DO TEGO NIE DOPUSCILA:U NAS W NIEMCZECH NIE WOLNO PSOM OBCINAC USZOW I OGONOW-ZABRONIONE a CO DO BULLDOG-BOARD TY JESTES TAM ROWNIEZ ZAREJESTROWANY WIDZIALAM TAM TWOJE IMIE-WSPANIALE: :D Quote
aga 2 Posted November 3, 2003 Posted November 3, 2003 NIeee.... :( To Drontal. Mogę Ci dać w prezencie, nie lubię "odkupywania", ale nie wiem, czy Ci będzie pasować. Aga&Co Quote
BeaSammy Posted November 3, 2003 Posted November 3, 2003 aha sammy wazy 36 kg.i jest 60 cm.duza :fadein: Quote
BeaSammy Posted November 3, 2003 Posted November 3, 2003 Halo aga2 halo sobol zazdroszcze wam troche ze mozecie sie w kazdej chwli widziec i poznac osobiscie wasze pieski :( zycze wam i waszym pieskom duzo przyjemnosci.bea Quote
BeaSammy Posted November 3, 2003 Posted November 3, 2003 Halo aga2 halo sobol zazdroszcze wam troche ze mozecie sie w kazdej chwli widziec i poznac osobiscie wasze pieski :( zycze wam i waszym pieskom duzo przyjemnosci.bea Quote
sobol Posted November 3, 2003 Author Posted November 3, 2003 Bea to fajnie :)a SAmmy ma jakies papiery? Aga2: hmm, a to jaki Drontal? junior? masz jakies specyfikacje jak to dawac? tzn ile np na 7 kg psa? :) moze podejde po to jutro i porobic fotki nowe :) bo ten aniprazol dziala na przywry i tasiemce, a np drontal junior na tasiemce, nicienie, tęgoryjce . wiec nie wiem :)zadzwonie jutro do weta jakby cos :D Quote
BeaSammy Posted November 3, 2003 Posted November 3, 2003 HA- HA LATWO POWIEDZIEC ALE ZROBIE WSZYSTKO ZEBY BYC W SIERPNIU tAK sAMMY RODZICE MAJA PAPIERY:jEJ MAMA POCHODZI OD JOHNSONOW cHARMING LADY-WHITE SOCK´S A TATA BRACCO WHITE CHUCK´S JEJ PRABABCIA JEST JULCHEN VON AVALON´S: TA JULCHEN JEST DOSYC ZNANA U NAS. :lol: Quote
BeaSammy Posted November 3, 2003 Posted November 3, 2003 Przepraszam za te wielkie litery-to nie mial byc krzyk :oops: bea Quote
sobol Posted November 4, 2003 Author Posted November 4, 2003 zaraz bedzie stronka o duke'u :) pamietnik jeszcxze nie dziala ale zapraszam :) za kilka minut bedzie galeria wgrana ! http://duke.dabeknet.org Quote
BeaSammy Posted November 4, 2003 Posted November 4, 2003 Halo Sobol!!! No gdzie ta galeria, czekam z niecierpliwoscia :roll: Jezeli chodzi o bieganie po schodach.Jedna rada musisz go wnosic i znosic ze schodow tak dlugo jak sie da.Jemu nie wolno absolutnie wspinac sie. Ta rasa w pozniejszym wieku ma straszne problemy ze stawami.Dlatego oszczedzaj go.Dopiero od 4,5 miesiaca moze przeleciec pare schodkow. ja mieszkam na 4 pietrze bez windy i nosilam moja sammy do 5-ego miesiaca,to byla meczarnia. Twoj hodowca musi przeciez o tym wiedziec. Quote
Recommended Posts