Nadziejka Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 [COLOR=DarkOrchid]ciotenki no trzymam kciuki za tego psiaczka ...piekny jest niuniek oj piekny ! zeby tak cudzik maluni i domeczek sie znalazl [/COLOR] Quote
zerduszko Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Kurcza, a na zdjęcia nie ma szans?? Moze znalazłby sie już DS... Quote
Kociabanda2 Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 No właśnie. Robiłyście dziewczyny już ogłoszenia na DS Pixelkowi?????? Quote
Klaudus__ Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 Tak ma całe multum ogłoszeń! Ale tam gdzie jest nie może zostać! Musi zniknać... Nie ma czasu... Quote
zerduszko Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Sa ogłoszenia, ale z marnymi zdjeciami, ze słabym tekstem. To mu nie pomaga - w tym czasie mógłby juz się znaleźć DS. Quote
Kociabanda2 Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Nie można zrobić mu nowych zdjęć? Odnośnie DT: Nie wiem jak często MAPA POMOCY dogo jest aktualizowana, ale przeszukałyście już kontakty z tamtej mapy na domki tymczasowe???? Może tam coś znajdziecie? Link do mapy na dole mojego podpisu. Quote
wikuwiku Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Naprawdę musi zniknąć, ironia losu. potrzebny tymczas od jutra rana. KTOŚ CHĘTNY? Quote
Klaudus__ Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 [quote name='wikuwiku']Naprawdę musi zniknąć, ironia losu. potrzebny tymczas od jutra rana. KTOŚ CHĘTNY?[/QUOTE] Poprostu wiedziałam! To jest masakra... Zostaje jedynie włosy z głowy rwać... Quote
mercy Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 [quote name='Selenga']Znalazłam trochę rzeczy na bazarek, mogę je przeznaczyć na Pixelka. Mogę mu tez zrobić allegro, ale nie dam rady wyróżnić, przegięłam z deklaracjami i nie uciągnę więcej[/QUOTE] zapłace za wyróznienie Quote
jo_joanna Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 deklaruję wpłatę na malucha, niewiele ale zawsze coś. Prosze o nr konta. Co z psinką? co to za ludzie bez serca :( Quote
zerduszko Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Podnoszę! Mój Lizkownik chory diabli wiedzą na co, naprawdę nie mogę go wziąć :( Quote
kaja555 Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 podnoszę, nie wierzę w tą alergię - za często się zdarza i po bardzo długim czasie Quote
Kociabanda2 Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Biedactwo... Najpierw baba i jej dzieci znudziły się Pixelkiem, a teraz jeszcze maleństwo nie ma się, gdzie podziać :( Podnoszę bidulka! Quote
feliksik Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 gdzie on jest teraz - do piątku miał zniknąć Quote
karkakarka Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 witam, czy znalazł się ktoś chętny na DT dla Pixelka? Quote
Kociabanda2 Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 [quote name='karkakarka']witam, czy znalazł się ktoś chętny na DT dla Pixelka?[/QUOTE] Obawiem się, że nie :( Nikt nic tu nic nie pisał o chęci dania Pixelkowi DT :( A na hotelik wciąż za mało jest deklaracji finansowych :( Kalaudus__ jak się sprawy mają? Opisz proszę jaki jest stan aktualny spraw Pixelka i jego finansów. Quote
danal1983 Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 nie przeczytalam jeszcze całego wątku ale może moznaby z nimi jeszcze porozmawiac. czy nie ma dyskusji? zabierac i basta? ja mam alergie na sierść kota i w domu ...kota i psa (obecnie dwa chwilowo). po alergii ani śladu. przeprowadzono badania, ktore dowiodły , że kontaklt z różnymi alergenami daje efekt ochronny. niech adoptują tez kota!!! Quote
zerduszko Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Ona go już oddała, teraz jest w DT (drugim?).... też musi zniknąć. Nie wiem co dalej :( Quote
Dada M Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Kto napisze wzruszający tekst o psiaku ? Obiecałam, że wykonam ogłoszenia, ale muszę mieć tekst. Quote
danal1983 Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 [quote name='Dada M']Kto napisze wzruszający tekst o psiaku ? Obiecałam, że wykonam ogłoszenia, ale muszę mieć tekst.[/QUOTE] ws tekstów pisz do wojtito Quote
Kociabanda2 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 [CENTER][B][SIZE=3]Czy nikt mnie już nie pokocha??[/SIZE] :([/B] [/CENTER] [CENTER] Mam na imię Pixel. Jeszcze kilka miesięcy temu miałem swoją rodzinę. Swoją Panią, która mnie karmiła i wyprowadzała na spacerki oraz rodzeństwo - dzieci mojej Pani, które się ze mną bawiły... Coś się jednak stało... Nie wiem co... Nagle postanowili się mnie pozbyć... przestali kochać :( Zagrozili schroniskiem :( Podobno chodziło o jakieś "uczulenie na sierść", ale ja nie rozumiem co to "uczulenie". Nie rozumiem co zrobiłem źle :( Wiem tylko, że zostałem sam, :( że nikt mnie już nie kocha i nie bawi się ze mną :( Tułam się z domu do domu i czekam... Czekam na prawdziwy dom. Bardzo chcę mieć rodzinę. Rodzinę, którą pokocham i która będzie kochać mnie... i już mnie nie zostawi. Może Ty chciałbyś/chciałabyś być moją rodziną? Jestem młodym 11-miesięcznym, średniej wielkości i drobnej budowy pieskiem. Mam krótką, milutką sierść w kolorze biszkoptowym. Jestem grzeczny i miły :) Nie brudzę w domu, ładnie chodzę na smyczy. Lubię zabawy z dziećmi. Jeśli chciałbyś/chciałabyś mnie poznać zadzwoń do Klaudii: [CENTER][B]tel: 785 549 189[/B] [B] mail: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/B] [B] gg: 3964166 [/B] [/CENTER] [COLOR=Red]To przykładowy tekst ogłoszenia dla Pixelka. Jeśli Wam odpowiada to proponuję ponanosić tylko poprawki i [B]UZUPEŁNIĆ go [/B]o więcej informacji o piesku. Bardzo mało o nim z tego tekstu można się dowiedzieć, ale nic więcej nie wiem. [/COLOR] [/CENTER] Quote
zerduszko Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Świetny tekst :p Może w tekście powinna się pojawić info, ze jest młodziutki? Ok. 11 m-cy. On jest biszkoptowy, nie rudy ;) Pozwolę sobie namiary na Klaudie: tel: 785 549 189 mail: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] gg: 3964166 Quote
Kociabanda2 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 poprawione :) Zerduszko. Jesteś na wątku od dawna. Wiesz chyba więcej o Pixelku niż ja. Jeśli możesz, to proszę skopiuj ten tekst i uzupełnij go lub popraw :) wedle uznania. Quote
Recommended Posts