Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[COLOR=DarkOrchid]ciotenki no trzymam kciuki za tego psiaczka ...piekny jest niuniek oj piekny ! zeby tak cudzik maluni i domeczek sie znalazl [/COLOR]

• Replies 187
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie można zrobić mu nowych zdjęć?
Odnośnie DT: Nie wiem jak często MAPA POMOCY dogo jest aktualizowana, ale przeszukałyście już kontakty z tamtej mapy na domki tymczasowe???? Może tam coś znajdziecie? Link do mapy na dole mojego podpisu.

Posted

[quote name='wikuwiku']Naprawdę musi zniknąć, ironia losu. potrzebny tymczas od jutra rana. KTOŚ CHĘTNY?[/QUOTE]
Poprostu wiedziałam! To jest masakra... Zostaje jedynie włosy z głowy rwać...

Posted

[quote name='Selenga']Znalazłam trochę rzeczy na bazarek, mogę je przeznaczyć na Pixelka. Mogę mu tez zrobić allegro, ale nie dam rady wyróżnić, przegięłam z deklaracjami i nie uciągnę więcej[/QUOTE]

zapłace za wyróznienie

Posted

[quote name='karkakarka']witam, czy znalazł się ktoś chętny na DT dla Pixelka?[/QUOTE]
Obawiem się, że nie :( Nikt nic tu nic nie pisał o chęci dania Pixelkowi DT :( A na hotelik wciąż za mało jest deklaracji finansowych :( Kalaudus__ jak się sprawy mają? Opisz proszę jaki jest stan aktualny spraw Pixelka i jego finansów.

Posted

nie przeczytalam jeszcze całego wątku ale może moznaby z nimi jeszcze porozmawiac. czy nie ma dyskusji? zabierac i basta?

ja mam alergie na sierść kota i w domu ...kota i psa (obecnie dwa chwilowo). po alergii ani śladu. przeprowadzono badania, ktore dowiodły , że kontaklt z różnymi alergenami daje efekt ochronny. niech adoptują tez kota!!!

Posted

[CENTER][B][SIZE=3]Czy nikt mnie już nie pokocha??[/SIZE] :([/B]
[/CENTER]

[CENTER] Mam na imię Pixel. Jeszcze kilka miesięcy temu miałem swoją rodzinę. Swoją Panią, która mnie karmiła i wyprowadzała na spacerki oraz rodzeństwo - dzieci mojej Pani, które się ze mną bawiły... Coś się jednak stało... Nie wiem co... Nagle postanowili się mnie pozbyć... przestali kochać :( Zagrozili schroniskiem :( Podobno chodziło o jakieś "uczulenie na sierść", ale ja nie rozumiem co to "uczulenie". Nie rozumiem co zrobiłem źle :( Wiem tylko, że zostałem sam, :( że nikt mnie już nie kocha i nie bawi się ze mną :( Tułam się z domu do domu i czekam... Czekam na prawdziwy dom. Bardzo chcę mieć rodzinę. Rodzinę, którą pokocham i która będzie kochać mnie... i już mnie nie zostawi. Może Ty chciałbyś/chciałabyś być moją rodziną?
Jestem młodym 11-miesięcznym, średniej wielkości i drobnej budowy pieskiem. Mam krótką, milutką sierść w kolorze biszkoptowym. Jestem grzeczny i miły :) Nie brudzę w domu, ładnie chodzę na smyczy. Lubię zabawy z dziećmi.

Jeśli chciałbyś/chciałabyś mnie poznać zadzwoń do Klaudii:
[CENTER][B]tel: 785 549 189[/B]
[B] mail: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/B]
[B] gg: 3964166 [/B]
[/CENTER]

[COLOR=Red]To przykładowy tekst ogłoszenia dla Pixelka. Jeśli Wam odpowiada to proponuję ponanosić tylko poprawki i [B]UZUPEŁNIĆ go [/B]o więcej informacji o piesku. Bardzo mało o nim z tego tekstu można się dowiedzieć, ale nic więcej nie wiem. [/COLOR]
[/CENTER]