idusiek Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 na tych wyluzowanych zdjęciach to dopiero widać jaki on ma przepiękny ogon i umaszczenie,prawda? Quote
sleepingbyday Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 wysłałam fotki przyjaciółce i aż ja zatchnęło, bo on jest niemal identyczny, jak glut przygarniety z buska zdroju przez jej mamę. pokazała mamie fotki, a mama: ale cos dziwny ten glut na tych zdjęciach :-) Quote
idusiek Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 Glut?Ja Ci dam gluta .. :D a Feliks szaleje jak pijany zając w kapuście Quote
sleepingbyday Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 no, ten ich nazywa sie glut (tzn nieoficjalnie, hehe). Quote
idusiek Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj, ale taki z nosa czy jaki ?:D Quote
Iv_ Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 idusiek napisał(a):fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj, ale taki z nosa czy jaki ?:D u mnie się mówi "glut" na małego szkraba dziecięcego, czy też zwierzęcego :evil_lol: no oczywiście na ten z nosa też :roll: Quote
sleepingbyday Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 idusiek napisał(a):fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj, ale taki z nosa czy jaki ?:D z futra (się składający ) :-) Quote
Recommended Posts