Doginka Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 No i jak Maturka?:hmmmm: Pierwsze koty za płoty, już chyba niedługo koniec?:hmmmm: Tyle się uczyłaś, więc chyba będzie ok;-):thumbs: Quote
Paulinka10 Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Hej Nicolki;)pokażcie sie w końcu,trzymamy kciuki za mature:) Quote
kaho Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Czekam z niecierpliwoscia na wiesci o egzaminach :mad:- pusc wreszcie 'pare':cool3:. Quote
niunka04 Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 hej dziewczyny dzięki za kciuki...;) co do maturki to nie jest źle ale nie chce zapeszać;) a z tego co u nas nowego to Nika urosła właśnie ma cieczkę leży mi właśnie na rękach i się trzęsie wróciła z dworu i pogoda jej nie służy:( Co tam jeszcze ciekawego... Hmm panna nam strasznie zarosła znowu;) A u mnie jeszcze w poniedzialek biologia potem ustne i koniec nareszcie;) Quote
*Agnieszka* Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Pozdrowionka dla Was dziewczyny:)no i trzymamy kciuki za c.d matury:) Quote
Paulinka10 Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 O wreszcie jesteście:multi:no to czekamy na fotki zaroślaczka:loveu:i nadal trzymam kciuki;) Quote
*kleo* Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 No to można powiedzieć że w poniedziałek razem piszemy ;) Quote
Nati28 Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Witamy :) matura na pewno dobrze Ci poszla, co miala nie pojsc ;) Z Niki to juz prawdziwa kobieta :) buziaki dla was :loveu: Quote
kaho Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [quote name='niunka04']hej dziewczyny dzięki za kciuki...;) co do maturki to nie jest źle ale nie chce zapeszać;) a z tego co u nas nowego to Nika urosła właśnie ma cieczkę leży mi właśnie na rękach i się trzęsie wróciła z dworu i pogoda jej nie służy:([/QUOTE] Taka pogoda nikomu nie sluzy, a panna ma prawo miec focha;). [quote name='niunka04']Co tam jeszcze ciekawego... Hmm panna nam strasznie zarosła znowu;) [/QUOTE] Normalka, po Dogince siersc szybko odrasta :evil_lol:- widac ma dobra reke:cool3:. QUOTE=niunka04;14618948] A u mnie jeszcze w poniedzialek biologia potem ustne i koniec nareszcie;)[/QUOTE] W takim razie 3maj sie a my bedziemy nadal trzymac kciuki:kciuki:. Quote
Doginka Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 teraz małą trzeba będzie wyskubać z samego podszerstka, żeby nabrała czarniutkiego kolorku;-) Quote
chrupcia Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Witam:) widze że Ty to maturzystka:) życze super wyników!;) Quote
Pegaza Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 No to super ze dobrze poszlo:) w koncu beda zasluzone wakacje!!! Quote
*kleo* Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Pegaza napisał(a):w koncu beda zasluzone wakacje!!! Ajjj wakacje po maturze wspominam cały czas - 4 miesiące laby, coś cudownego ;) Quote
jolek68 Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 obecna matura to więcej nerwów niż cały ten majdan wygląda :) dalej obstaję że kiedyś było gorzej, teraz jak systematycznie się młodzież nasza kochana będzie uczyła, to matura to pestka :) a z Nicoli mam takie jazdy jak ją widzę tu czarną a tu brązową, jakby od słońca wypłowiała :) trza to zmienić po tych maturalnych zmaganiach ;) Quote
Doginka Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 jolek68 napisał(a):...a z Nicoli mam takie jazdy jak ją widzę tu czarną a tu brązową, jakby od słońca wypłowiała :) trza to zmienić po tych maturalnych zmaganiach ;) Trzeba trzeba, bo podszerstek trzeba usuwać;-)Założę się, że pod nim jest piękna, ostra czarna sierść okrywowa;-) Quote
niunka04 Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 witam wszystkich:loveu: Jesteście świetne zawsze jak tu wchodze to jest mi miło że pamiętacie:oops: Matura jakoś idzie już po pisemnych i nie jest źle jak narazie jestem zadowolona..:cool3: Jeszcze ustne i po wszystkim... Przepraszam że nie wchodzę do was na galerie ale staram się uczyć, nawet sporo się uczę... Doginko chyba będziemy się chciały umówić z Toba jakoś pod koniec maja.. ;) Nika się taka łaciata zrobila troszkę... Jeszcze mam pytanie czy ta okrywówkę którą zobaczylaś u niej ostatnio będzie można wytrymować??? Bo chcialabym bardzo żeby na lato było jej troszkę chłodniej...:roll: obiecuję że za tydzień nadrobię wszystkie galerie:roll: Quote
Doginka Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 To zależy, bo jak jest nie do rwania, to nie będziemy na siłę wyrywać;-) Ale podszerstek wyrwiemy na pewno. Łysemu psu będzie bardziej gorąco niż z okrywówką;-)Sierść chroni przed słońcem - pamiętaj o tym:lol: Quote
jolek68 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 jak to dobrze że jest tu Doginka :) zawsze fachowo doradzi takim laikom jak my :) Quote
niunka04 Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 no właśnie jej wyłazi już ta sierść nie wszędzie ale wyłazi;) Kurcze więc jakby co to lepiej żeby na lato odrosła... A małej się chyba w końcu cieczka kończy;) Quote
Pegaza Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Niunka Ty sie ucz a o nasze galerie sie nie martw;) jak beda wakacje to bedziesz tu siedziec:) Quote
niunka04 Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 już mi się szare komóry zmęczyły od tej nauki...;) Dlatego robię sobie odpoczynek na Dogomani... Już tylko na prezentacje muszę się uczyć a angol jakoś pójdzie;) E w wakacje to dopiero będzie laba... Quote
jolek68 Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 dziewczyny :) mam dla wszystkich które mają swoich pupili pomysł ;) moja serdeczna znajoma z dogo rysuje piękne rzeczy min i zwierzęta :) może któraś z Was tak jak moja córcia też by chciała taki piękny portret :) jak miałybyście ochotę to podeślę namiar na dogo a jak same wolicie to tu link do galerii Lili: http://www.lilka.grabalski.gre.pl/gallery.htm same zobaczcie :) to nie jest reklama, ona naprawdę ślicznie rysuje :) Quote
Doginka Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Prace rzeczywiście cudo:loveu: Chyba kiedyś zamówię portrety moich sznupków:hmmmm: Droga taka impreza?:hmmmm: Quote
Recommended Posts