Marysia&Pysia Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 to ja dziękuję za filmik :D:diabloti: ***************************** - buziaczki dla twórców: Karolinyza to że przygarneła paszczura imieniem Pysława ;P:loveu: , Elwiry:loveu: za to ze dzielnie pobiegłą niezważając na trudy i przeciwności po baterie, oraz duże buziaczki dla Ewelinki:loveu: za udostępnienie aparatu i ogólnie wszystkim dzięki za miły spacerek I jeszcze zapomniałam agnieszce podziękować za pieska do wyskubywania i znęcania :diabloti: Quote
BooBC Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 Marianno ty jesteś boska :lol: Twoje komentarze mnie rozwalają :lol: :evil_lol: Przerzucam z galerii Ewki ;) Quote
BooBC Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 Zdjęcia: By Ewelina Binczak (ewelinabuck) & ja ;) (z tym, że wszystko lustrem Ewki :lol: :eviltong: ) Quote
Anza&Hacker Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 http://img363.imageshack.us/img363/1053/obraz1299he1.jpg - super Ci się włosy tu rozwiały :loveu::loveu::loveu: ...i w ogóle wszystkie fotki są bardzo, bardzo superanckie :bigcool: Quote
Bursztynka13 Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Nareszczcie galeria odżyła!:):eviltong: Filmik z 11.11 jeest świetny! A jak ładnie napisałaś: "Karolina ma bordera. Narazie jednego ale pożycza drugiego...":evil_lol: Cezar też napisał swoje wsponienia w 3 osobie:evil_lol: Cezar uczynił, Cezar nakazał i tak dalej:diabloti: Ale co ja ci z historią wyjeżdzam:oops: Zdjątka są standardowo świetne-szczególnie te z rozwianymi włosami, a jakie ładne minki:eviltong::) Dobra już się nie czepiam:p Powiedzmy że wiem jak trudno pozować i rzucać frsibee:) Quote
Kinia Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 http://img201.imageshack.us/img201/9415/obraz1538cl9.jpg super! Quote
BooBC Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 :lol: :lol: :lol: Oj Patrycja, Patrycja :lol: . No przydałaby się cenzura na moją twarz :eviltong: . Quote
Paula&Goofi Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Ostatnie zdjęcie jest rewelacyjne! :loveu::loveu: Spacerek się widzę, wam udał :cool3: Zapraszamy do naszej galerii :) Quote
BooBC Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 Rewelacyjne, bo ja robiłam :cool1: :diabloti: :oops: :eviltong: . Quote
BooBC Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 Pokazy frisbee - Poznań 2008 ;) >>FILM 1<< >>FILM 2<< :loveu: Pozdrawiam Karolina & Boo. :) Quote
ewka i haker Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 pokazy super i bardzo sie ciesze ze was poznalam:multi: Quote
BooBC Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 Ja również :multi: :loveu: :multi: . Mam nadzieję, że jeszcze się nie raz spotkamy :) . Mój tata wrócił właśnie z Hiszpanii i Boo dostała Hiszpańskie smaczki :cool3: ;) . Później wstawię trochę krajobrazów :) . Quote
ewka i haker Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 no karolina moze na frisbee w Wrocławiu:cool3::roll: marzenia:oops: Quote
BooBC Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 Jakie marzenia ... chyba moje :diabloti: A tak serio to tego NIE MOŻNA przegapić ! Jeśli nie uda mi się znaleźć noclegu to zgłaszam się i jadę na jeden dzień ;). To co będzie się tam działo na zawsze się zapamięta ! Nie możesz tego przegapić :) !!! Ja liczę, że może nas odwiedzicie :cool3: Nam tu się szykuje imprezka :cool3: Ale na razie i tak za dużo osób za dużo wie :eviltong: Więc muszę się ugryźć w mój długi język i nic więcej nie mówić ... bo jak coś nie wypali to ... :shake: . Zapraszam do odwiedzania strony naszego klubu :) Aktualnie pod adresem Fast Dogs , ale nie bawem zmieniamy serwer (reklamy denerwują :eviltong: ) . Pozdrawiam Karolina. Quote
Kasia&Rika Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 to gdzie te zimowo-frisbeowe fotki?:diabloti: Quote
Recommended Posts