filonek_bezogonek Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 kto się wybiera ? wkoncu sezon wystawowy czas zacząc :) Szpice sędziuje Sędzia J. Szczepańska - Korpetta Quote
deptusie Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Witam -zastanawiam się coraz poważniej nad KWPR Głogów-Oddział Legnica-ha ha ha ,a tak poważnie -blisko mojego rodzinnego miasta Leszna i będzie powód,by odwiedzić ukochaną RODZINKĘ. Quote
J.G Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Zmiana planów,będę na tej wystawie z DIDEM w kl.CH. Kto jeszcze będzie? Quote
deptusie Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Do 07.01 mamy otrzymać informację z salonu samochodowego-czy zamówione auto trafi do nas jeszcze w styczniu-jeżeli odpowiedz będzie pozytywna do 8.01 mamy czas na zgloszenie piesków do Głogowa GROOVY -kl.champion GRINGO-kl. szczeniąt. Jeżeli odpowiedz będzie inna -to z przyczyn niezależnych od nas- DEPTUSIE -rozpoczną NOWY SEZON WYSTAWOWY w BYDGOSZCZY. Quote
J.G Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 deptusie napisał(a):Do 07.01 mamy otrzymać informację z salonu samochodowego-czy zamówione auto trafi do nas jeszcze w styczniu-jeżeli odpowiedz będzie pozytywna do 8.01 mamy czas na zgloszenie piesków do Głogowa GROOVY -kl.champion GRINGO-kl. szczeniąt. Jeżeli odpowiedz będzie inna -to z przyczyn niezależnych od nas- DEPTUSIE -rozpoczną NOWY SEZON WYSTAWOWY w BYDGOSZCZY. Trzymam kciuki za pozytywną odp. z salonu samochodowego i odp. czy pojawicie się na tej wystawie. Z tego co wiem to są zgłoszone cztery krasnale razem z naszym. Quote
filonek_bezogonek Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 my tez :) bedziemy - chyba , że nas zawieje i zamiecie :) Quote
J.G Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 filonek_bezogonek napisał(a):my tez :) bedziemy - chyba , że nas zawieje i zamiecie :) Miałem wizję że będzie piękna wiosenna pogoda... Quote
filonek_bezogonek Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 oby Ci się sprawdziło ... Quote
deptusie Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Nas niestety nie będzie-siła wyższa-bawcie się dobrze i wracajcie do domów szczęśliwie- z sukcesami. Quote
J.G Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 DIDO zgłoszony,ale też chyba nie pojedziemy,jakoś nie mam ochoty jechac na tą wystawę. Quote
filonek_bezogonek Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 no pięknie żadnego poma nie będzie - bo jak zawieje i zamiecie to ja z pewnością się nie wybiorę Quote
J.G Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 filonek_bezogonek napisał(a):no pięknie żadnego poma nie będzie - bo jak zawieje i zamiecie to ja z pewnością się nie wybiorę Będą,niektórzy do Głogowa mają blisko. Quote
J.G Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 [quote name='filonek_bezogonek']kogo masz na myśli ? Zobacz sama: http://www.dogomania.pl/threads/147655-22-24-01-2010-KWPR-ogA-w Quote
deptusie Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Myślę,że blisko mają do Glogowa HODOWLE; LITTLE KING`S, ZLOTE GWIAZDY SZKOCJI, OCZKO FATIMY, KRISANDRA(PRZEPRASZAM ZA POMYLKĘ-JESLI ZROBIŁAM JAKĄŚ LITERÓWKĘ)-SZPICELKI MAŁE, i hodowla Pani Anity Stróżyk z Wrzesni -umknęla mi w tej chwili nazwa hodowli, ale mogą być rownież zgloszone pieseczki indywidualnych wlascicieli. Myslę,że info zapewne pojawi się wkrótce na stronce . Quote
Pencia Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 My nie jedziemy, życzymy pięknie rozpoczętego sezonu wystawowego. Z Krakowa do Głogowa nie tak blisko bo 387 km – około 4 godz. 16 min tak wyszło z mapki googli,a jeszcze jak śnieg spadnie to całkiem długa podróż by była . Quote
Błyskotka Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Hodowli Złote Gwiazdy Szkocji nie będzie. Z Katowic tez nie jest tak blisko do Głogowa mimo że jest A4 ale warunki nie są fajne. No cóż w tym terminie jadę/jedziemy gdzieś indziej i oby drogi były lepsze niż w Polsce a podejrzewam że służby komunalne nie zawiodą. Quote
J.G Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Udało się,DIDO wycofany z udziału na tej wystawie i w taki oto sposób zaczynamy sezon wystawowy dn 6/7.02.2010. Quote
filonek_bezogonek Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 czyli bede tylko z Tofipomem ? Quote
Tofipom Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 filonku troszkę nas będzie:) pies młodzieży - PĘDZĄCY Z WIATREM Aplauz pies otwarta - Little King's CASANOVA - IMPROVISATOR'S MASTERPIECE - CHOCOLATE TOFFI Neudeck Celebration (FCI) s.kl szczeniąt - RIVIERA Premiera s.kl młodzieży - YELLOW BUTTERFLY iz Kaskada Grez - Little King's FLOWER - DOLCE-VITA AMORE MIO Złote Gwiazdy Szkocji s.kl championów - Tokie TOO CLOSE TO CALL - Sasquehanna (FCI) EUFORIA B4 Quote
J.G Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Niektóre psy szybko otrzymują Ch.Pl. " Grunt to miec szerokie plecy". Mam na myśli sukę z ostatniej pozycji podaną w powyższej pozycji,jeżeli ona w Głodowie będzie w klasie ChAMPIONÓW to ja przestanę wierzyc w utciwośc ZKWP bo... Będę osobiście na tej wystawie aby osobiście to zobaczyc... w jakiej klasie będzie ta suka o ile będzie to na pewno nie w klasie championów. PS. A ostatnia moda wysyłania gratulacji e-mailowo a nie na forum śmieszy mnie bardzo! Boicie się komuś narazic! Quote
J.G Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Tofipom napisał(a):filonku troszkę nas będzie:) pies młodzieży - PĘDZĄCY Z WIATREM Aplauz pies otwarta - Little King's CASANOVA - IMPROVISATOR'S MASTERPIECE - CHOCOLATE TOFFI Neudeck Celebration (FCI) s.kl szczeniąt - RIVIERA Premiera s.kl młodzieży - YELLOW BUTTERFLY iz Kaskada Grez - Little King's FLOWER - DOLCE-VITA AMORE MIO Złote Gwiazdy Szkocji s.kl championów - Tokie TOO CLOSE TO CALL - Sasquehanna (FCI) EUFORIA B4 Edytuję powyższy post bo... (jest po godz 24-ej a telefony się rozdzwoniły...) Quote
smoczepole Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 PS. A ostatnia moda wysyłania gratulacji e-mailowo a nie na forum śmieszy mnie bardzo! Boicie się komuś narazic![/QUOTE] Jacuś, a może to chodzi o to, że tak wiesz... osobiście, z szykanami. Pełny szacun i te rzeczy:). Quote
deptusie Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Tofipom napisał(a):filonku troszkę nas będzie:) pies młodzieży - PĘDZĄCY Z WIATREM Aplauz pies otwarta - Little King's CASANOVA - IMPROVISATOR'S MASTERPIECE - CHOCOLATE TOFFI Neudeck Celebration (FCI) s.kl szczeniąt - RIVIERA Premiera s.kl młodzieży - YELLOW BUTTERFLY iz Kaskada Grez - Little King's FLOWER - DOLCE-VITA AMORE MIO Złote Gwiazdy Szkocji s.kl championów - Tokie TOO CLOSE TO CALL - Sasquehanna (FCI) EUFORIA B4 NO STAWECZKA CIEKAWA-PIĘKNE PIESKI, I REWELACYJNIE,ŻE OBSADZONE STAWKI W RÓZNYCH KLASACH. Bardzo żałuję,że nie nie będzie mnie osobiscie na tej wystawie z pieskami. Zyczę WSZYSTKIM MILE SPĘDZONEGO CZASU I WIELU SUKCESÓW. Quote
Recommended Posts