filonek_bezogonek Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 [quote name='J.G']Foto relacja bardzo pierwsza klasa. MIło mi , że się podoba. Jeszcze kilka zdjęć, mam ale nie nadają się do oglądania. W hali zdjęcia jednak ciężko zrobic ( ciemne i rozmazane). Aha - jeszcze coś - na ostatnim zdjęciu po lewej stronie stoi sędzia[FONT=verdana][FONT=verdana][SIZE=2][FONT=verdana][SIZE=2][FONT=verdana][SIZE=2][FONT=verdana][SIZE=2] Małgorzata Wieremiejczyk-Wierzchowska. (to dla niewtajemniczonych). Bardzo sympatyczna i serdeczna. [/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT] Quote
filonek_bezogonek Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 Zdublował mi się post - więc usuwam :) [FONT=verdana][FONT=verdana][SIZE=2][FONT=verdana][SIZE=2][FONT=verdana][SIZE=2][FONT=verdana][SIZE=2] [/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT] Quote
J.G Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 ZAPOMNIAŁEM. Gratuluję zwycięzcom poszczególnych klas. Quote
Karma Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Dziękujemy za relację Marto . Gratulacje dla zwycięzców. Quote
filonek_bezogonek Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 Karma napisał(a):Dziękujemy za relację Marto . Gratulacje dla zwycięzców. Proszę bardzo. Wystawa przyjemna. Nie można narzekać ( no chyba , że na brak miejsca przy ringu - ale to prawie na każdej wystawie). Jedyne co mogę dodać, to że jest ona chętnie odwiedzana przez Czechów. M in poznaliśmy sędzie Hanę Blantovą ( hodowla Czech Jakobin), której bardzo się podobał Gustaw i dodała, że " to je krasny pejsek" (he he - może powinnam tam zacząć wyjeżdża do Czech - Gustaw jest w "ichniejszym" stylu, zęby wszystkie ma więc jak mu się wszystkiego doliczą.) Muszę się jeszcze pochwalić, że zostałam wyłowiona spośród wszystkich wystawców z pomeranianami do udzielenia krotkiego wywiadu nt. rasy. Jak znajdę gdzieś w necie to umieszczę ten wywiad. Quote
Błyskotka Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 W imieniu Beaty : Pusio gratuluje swojemu synowi wyniku, myślę że pójdzie on w ślady swojego taty który w Trencinie 23.01. W klasie championów otrzymał v1/3, CAC, CACIB i ukończył Championat Słowacji. Jest to jego 16 tytuł :). Quote
filonek_bezogonek Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 jaki ojciec - taki syn :) p.s. BOB w Trencinie - Tokie To Close to Call :):) Quote
Riviera Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Gratulacje dla wszystkich psów i zwycięsców poszczegulnych klas. Quote
Riviera Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Wielkie Dzięki dla Pani MARTY za wspaniałe zdjęcia i relacje z wystaw. Quote
filonek_bezogonek Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 Riviera napisał(a):Wielkie Dzięki dla Pani MARTY za wspaniałe zdjęcia i relacje z wystaw. a prosze bardzo Quote
Tofipom Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Dziękujemy ;) Martuniu bardzo fajna relacja:) niestety nigdzie nie znalazłam tego wywiadu:( gratki dla WSZYSTKICH :) Quote
Recommended Posts