3 x Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 [quote name='mysza 1']Pamięć to ja mam fantastyczną ;)[/quote] i my też i pamiętym o Brunku :) [quote] Mam nadzieję, że Michu bardzo przejściowo tak się poczuł. A kleszcza nie złapał? Babeszja od razu nie wychodzi a gorączka jest spora. [/QUOTE] kleszcza niet dzisiaj już dużo lepiej ale po schodach się rozjeżdza i trzeba go hmm, podsadzać albo wnosic ale ja nie daję rady wnosić gorączka mogła być od łapy, bo tez ma z nią problemy i ma zapalenie mazi stawowej grunt ze mineła :) i dzisiaj już jadł normalnie :) patrząc na Brunka, tak sobie pomyślałam, ze nie dane mi było widzieć Micha jak się mieści na fotelu bo jak go poznałam to już sie nie miescił ;) Quote
gusia0106 Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Jedynie obecność swoją zaznaczyć chciałam...komentować nie będę ......;) Quote
3 x Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 [quote name='gusia0106']Jedynie obecność swoją zaznaczyć chciałam...komentować nie będę ......;)[/QUOTE] niby Brunek nie w Twoim typie, itp itd ale jak się pojawiły zdjęcia to przyleciałaś obejrzeć ;) Quote
gusia0106 Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 [quote name='3 x']niby Brunek nie w Twoim typie, itp itd ale jak się pojawiły zdjęcia to przyleciałaś obejrzeć ;)[/QUOTE] Bo ja oglądam wszystko co obrzydliwe - flaki, robaki, programy o sekcjach zwłok.... ;) Quote
3 x Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 [quote name='gusia0106']Bo ja oglądam wszystko co obrzydliwe - flaki, robaki, programy o sekcjach zwłok.... ;)[/QUOTE] ja kiedyś namiętnie czytałam nekrologi w GW :roll: ale wzieło i mi mineło edit. jednak nie jestem do końca pewna czy mi mineło. po prosyu wyborczej nie kupuję ale jakbym ją miała to nie wiem jakbym się do nekrologów ustosunkowała ;) Quote
mysza 1 Posted August 5, 2011 Author Posted August 5, 2011 [quote name='gusia0106']Bo ja oglądam wszystko co obrzydliwe - flaki, robaki, programy o sekcjach zwłok.... ;)[/QUOTE] Normalnie Ci nakopię za te flaki i robaki, co za porównanie. Chyba Cię zmuszę do zapoznania z nim, będziemy kiedyś warować pod klatką :evil_lol: W nim nie można się nie zakochać, po prostu ;) [quote name='3 x']ja kiedyś namiętnie czytałam nekrologi w GW :roll: ale wzieło i mi mineło edit. jednak nie jestem do końca pewna czy mi mineło. po prosyu wyborczej nie kupuję ale jakbym ją miała to nie wiem jakbym się do nekrologów ustosunkowała ;)[/QUOTE] Ja też tak robiłam, wszystko przez Babcię, bo lubiła wiedzieć kto ze znajomych się ze swiatem pożegnał ;) To i ja czytałam. Ale mnie przeszło, może na emeryturze wrócę do tego ;) Quote
ronja Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 [quote name='mysza 1']Normalnie Ci nakopię za te flaki i robaki, co za porównanie. Chyba Cię zmuszę do zapoznania z nim, będziemy kiedyś warować pod klatką :evil_lol: W nim nie można się nie zakochać, po prostu ;) [/QUOTE] to tak samo jak w koledze Kaluchnym:) Quote
3 x Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 [quote name='ronja']to tak samo jak w koledze Kaluchnym:)[/QUOTE] może gusia ma jakies problemy ? ze sobą i swoimi? i odreagowuje na waszych ? ale to nie do końca mi pasuje bo micha się nie czepia myślicie ze to przez szacunek do emerytów? ;) Quote
mysza 1 Posted August 5, 2011 Author Posted August 5, 2011 [quote name='3 x']może gusia ma jakies problemy ? ze sobą i swoimi? i odreagowuje na waszych ? ale to nie do końca mi pasuje bo micha się nie czepia myślicie ze to przez szacunek do emerytów? ;)[/QUOTE] E tam problemy, charakter ma paskudny i tyle. :diabloti: Piękny pies się nie podoba, też coś :eviltong: Quote
gusia0106 Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 [quote name='mysza 1']E tam problemy, charakter ma paskudny i tyle. :diabloti: Piękny pies się nie podoba, też coś :eviltong:[/QUOTE] Ja Ciebie też :) Quote
3 x Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 [quote name='mysza 1']E tam problemy, charakter ma paskudny i tyle. :diabloti: Piękny pies się nie podoba, też coś :eviltong:[/QUOTE] ale szacunek dla emerytów ma więc może nie jest taka zła do szpiku kości to nie jest ale cholera ją tam wie ;) Quote
Nutusia Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 To Gusia nie zna Brunona osobiście?!?!?!!??????? Quote
mysza 1 Posted August 6, 2011 Author Posted August 6, 2011 [quote name='Nutusia']To Gusia nie zna Brunona osobiście?!?!?!!???????[/QUOTE] Nie chce go poznać. Planujemy więc, że zaczniemy chodzić pod Jej blokiem ;) Będzie przymusowo :) Quote
Nutusia Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Nie zna i tak niepochlebne opinie wyraża?!?!?!? SKANDAL! :) Tak jest - Brunet musi ją zdobyć... urokiem osobistym, jeśli sama uroda nie wystarcza (choć zupełnie tego nie rozumiem :)) Quote
gusia0106 Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 [quote name='Nutusia']Nie zna i tak niepochlebne opinie wyraża?!?!?!? SKANDAL! :) Tak jest - Brunet musi ją zdobyć... urokiem osobistym, jeśli sama uroda nie wystarcza (choć zupełnie tego nie rozumiem :))[/QUOTE] Bo uroda to jest akurat dokładnie to, czego mu brak ;) Quote
mysza 1 Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 [quote name='gusia0106']Bo uroda to jest akurat dokładnie to, czego mu brak ;)[/QUOTE] Ale za to ile ma innych zalet :loveu: Marta, prawda to? :eviltong: W zasadzie dziwię się, że jeszcze nic nie napisałaś :p Quote
3 x Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 [quote name='mysza 1']Ale za to ile ma innych zalet :loveu: Marta, prawda to? :eviltong: W zasadzie dziwię się, że jeszcze nic nie napisałaś :p[/QUOTE] może cały czas jest pod takim wrażeniem , ze nie jest w stanie stuknąc czymkolwiek w klawiaturę ;) Quote
ronja Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 właśnie miałam pisać:) UWIELBIAM Brunka:loveu: :loveu::loveu:to jest Dzi Aj Dzoł nr 2. Tak samo świrnięty, wesoły, latający, stepujący i przytulający. Do tego mięciutki, aksamitny. i całkiem ładny:) Quote
gusia0106 Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 [quote name='ronja']właśnie miałam pisać:) UWIELBIAM Brunka:loveu: :loveu::loveu:to jest Dzi Aj Dzoł nr 2. Tak samo świrnięty, wesoły, latający, stepujący i przytulający. Do tego mięciutki, aksamitny. i całkiem ładny:)[/QUOTE] Akurat ..... ;) Quote
mysza 1 Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 [quote name='3 x']może cały czas jest pod takim wrażeniem , ze nie jest w stanie stuknąc czymkolwiek w klawiaturę ;)[/QUOTE] Eee, wyczuwam sarkazm :evil_lol: [quote name='ronja']właśnie miałam pisać:) UWIELBIAM Brunka:loveu: :loveu::loveu:to jest Dzi Aj Dzoł nr 2. Tak samo świrnięty, wesoły, latający, stepujący i przytulający. Do tego mięciutki, aksamitny. i całkiem ładny:)[/QUOTE] A jak się tuli, nie? :loveu: Troszkę bał się Bartka ale Martę uwielbia ;) Quote
mysza 1 Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 [quote name='gusia0106']Akurat ..... ;)[/QUOTE] Wiem, wiem, trudno przyznać się do pomyłki. Ale niestety, takie są fakty:eviltong::p Quote
gusia0106 Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 [quote name='mysza 1']Wiem, wiem, trudno przyznać się do pomyłki. Ale niestety, takie są fakty:eviltong::p[/QUOTE] Ciekawe jak bardzo musiałaś przekupić Martę żeby takie bzdury tu wypisywała ;) Quote
mysza 1 Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 [quote name='gusia0106']Ciekawe jak bardzo musiałaś przekupić Martę żeby takie bzdury tu wypisywała ;)[/QUOTE] Bruno ma ksywkę Snickers :evil_lol:, taki jest słodki :p Nie potrzeba przekupstwa, on rozmiękcza każdego ;) Quote
ronja Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Bartkowi też podobał się Brunuś, ale przypomina mu bardziej Siseto San - ze sterczących uszek i tego chciałbym, ale się boję:) ps. ja tam lubię Snickersy;) Czarne też:) Quote
Nutusia Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Nio... nie dość, że słodkie, to jeszcze... chrupiące! :) Quote
Recommended Posts