Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mysza 1']Pamięć to ja mam fantastyczną ;)[/quote]

i my też i pamiętym o Brunku :)
[quote]

Mam nadzieję, że Michu bardzo przejściowo tak się poczuł. A kleszcza nie złapał? Babeszja od razu nie wychodzi a gorączka jest spora.
[/QUOTE]

kleszcza niet
dzisiaj już dużo lepiej
ale po schodach się rozjeżdza i trzeba go hmm, podsadzać albo wnosic ale ja nie daję rady wnosić
gorączka mogła być od łapy, bo tez ma z nią problemy i ma zapalenie mazi stawowej

grunt ze mineła :)
i dzisiaj już jadł normalnie :)

patrząc na Brunka, tak sobie pomyślałam, ze nie dane mi było widzieć Micha jak się mieści na fotelu
bo jak go poznałam to już sie nie miescił ;)

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='gusia0106']Jedynie obecność swoją zaznaczyć chciałam...komentować nie będę ......;)[/QUOTE]

niby Brunek nie w Twoim typie, itp itd ale jak się pojawiły zdjęcia to przyleciałaś obejrzeć ;)

Posted

[quote name='3 x']niby Brunek nie w Twoim typie, itp itd ale jak się pojawiły zdjęcia to przyleciałaś obejrzeć ;)[/QUOTE]

Bo ja oglądam wszystko co obrzydliwe - flaki, robaki, programy o sekcjach zwłok.... ;)

Posted

[quote name='gusia0106']Bo ja oglądam wszystko co obrzydliwe - flaki, robaki, programy o sekcjach zwłok.... ;)[/QUOTE]

ja kiedyś namiętnie czytałam nekrologi w GW :roll:
ale wzieło i mi mineło

edit. jednak nie jestem do końca pewna czy mi mineło. po prosyu wyborczej nie kupuję
ale jakbym ją miała to nie wiem jakbym się do nekrologów ustosunkowała ;)

Posted

[quote name='gusia0106']Bo ja oglądam wszystko co obrzydliwe - flaki, robaki, programy o sekcjach zwłok.... ;)[/QUOTE]
Normalnie Ci nakopię za te flaki i robaki, co za porównanie. Chyba Cię zmuszę do zapoznania z nim, będziemy kiedyś warować pod klatką :evil_lol: W nim nie można się nie zakochać, po prostu ;)

[quote name='3 x']ja kiedyś namiętnie czytałam nekrologi w GW :roll:
ale wzieło i mi mineło

edit. jednak nie jestem do końca pewna czy mi mineło. po prosyu wyborczej nie kupuję
ale jakbym ją miała to nie wiem jakbym się do nekrologów ustosunkowała ;)[/QUOTE]
Ja też tak robiłam, wszystko przez Babcię, bo lubiła wiedzieć kto ze znajomych się ze swiatem pożegnał ;) To i ja czytałam. Ale mnie przeszło, może na emeryturze wrócę do tego ;)

Posted

[quote name='mysza 1']Normalnie Ci nakopię za te flaki i robaki, co za porównanie. Chyba Cię zmuszę do zapoznania z nim, będziemy kiedyś warować pod klatką :evil_lol: W nim nie można się nie zakochać, po prostu ;)
[/QUOTE]
to tak samo jak w koledze Kaluchnym:)

Posted

[quote name='ronja']to tak samo jak w koledze Kaluchnym:)[/QUOTE]

może gusia ma jakies problemy ? ze sobą i swoimi? i odreagowuje na waszych ?
ale to nie do końca mi pasuje bo micha się nie czepia
myślicie ze to przez szacunek do emerytów? ;)

Posted

[quote name='3 x']może gusia ma jakies problemy ? ze sobą i swoimi? i odreagowuje na waszych ?
ale to nie do końca mi pasuje bo micha się nie czepia
myślicie ze to przez szacunek do emerytów? ;)[/QUOTE]
E tam problemy, charakter ma paskudny i tyle. :diabloti:
Piękny pies się nie podoba, też coś :eviltong:

Posted

[quote name='mysza 1']E tam problemy, charakter ma paskudny i tyle. :diabloti:
Piękny pies się nie podoba, też coś :eviltong:[/QUOTE]

ale szacunek dla emerytów ma
więc może nie jest taka zła do szpiku kości to nie jest

ale cholera ją tam wie ;)

Posted

[quote name='Nutusia']To Gusia nie zna Brunona osobiście?!?!?!!???????[/QUOTE]
Nie chce go poznać. Planujemy więc, że zaczniemy chodzić pod Jej blokiem ;) Będzie przymusowo :)

Posted

Nie zna i tak niepochlebne opinie wyraża?!?!?!? SKANDAL! :) Tak jest - Brunet musi ją zdobyć... urokiem osobistym, jeśli sama uroda nie wystarcza (choć zupełnie tego nie rozumiem :))

Posted

[quote name='Nutusia']Nie zna i tak niepochlebne opinie wyraża?!?!?!? SKANDAL! :) Tak jest - Brunet musi ją zdobyć... urokiem osobistym, jeśli sama uroda nie wystarcza (choć zupełnie tego nie rozumiem :))[/QUOTE]

Bo uroda to jest akurat dokładnie to, czego mu brak ;)

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='gusia0106']Bo uroda to jest akurat dokładnie to, czego mu brak ;)[/QUOTE]
Ale za to ile ma innych zalet :loveu:

Marta, prawda to? :eviltong: W zasadzie dziwię się, że jeszcze nic nie napisałaś :p

Posted

[quote name='mysza 1']Ale za to ile ma innych zalet :loveu:

Marta, prawda to? :eviltong: W zasadzie dziwię się, że jeszcze nic nie napisałaś :p[/QUOTE]

może cały czas jest pod takim wrażeniem , ze nie jest w stanie stuknąc czymkolwiek w klawiaturę ;)

Posted

właśnie miałam pisać:)
UWIELBIAM Brunka:loveu: :loveu::loveu:to jest Dzi Aj Dzoł nr 2. Tak samo świrnięty, wesoły, latający, stepujący i przytulający. Do tego mięciutki, aksamitny. i całkiem ładny:)

Posted

[quote name='ronja']właśnie miałam pisać:)
UWIELBIAM Brunka:loveu: :loveu::loveu:to jest Dzi Aj Dzoł nr 2. Tak samo świrnięty, wesoły, latający, stepujący i przytulający. Do tego mięciutki, aksamitny. i całkiem ładny:)[/QUOTE]

Akurat .....

;)

Posted

[quote name='3 x']może cały czas jest pod takim wrażeniem , ze nie jest w stanie stuknąc czymkolwiek w klawiaturę ;)[/QUOTE]
Eee, wyczuwam sarkazm :evil_lol:
[quote name='ronja']właśnie miałam pisać:)
UWIELBIAM Brunka:loveu: :loveu::loveu:to jest Dzi Aj Dzoł nr 2. Tak samo świrnięty, wesoły, latający, stepujący i przytulający. Do tego mięciutki, aksamitny. i całkiem ładny:)[/QUOTE]
A jak się tuli, nie? :loveu:
Troszkę bał się Bartka ale Martę uwielbia ;)

Posted

[quote name='mysza 1']Wiem, wiem, trudno przyznać się do pomyłki. Ale niestety, takie są fakty:eviltong::p[/QUOTE]

Ciekawe jak bardzo musiałaś przekupić Martę żeby takie bzdury tu wypisywała ;)

Posted

[quote name='gusia0106']Ciekawe jak bardzo musiałaś przekupić Martę żeby takie bzdury tu wypisywała ;)[/QUOTE]
Bruno ma ksywkę Snickers :evil_lol:, taki jest słodki :p
Nie potrzeba przekupstwa, on rozmiękcza każdego ;)

Posted

Bartkowi też podobał się Brunuś, ale przypomina mu bardziej Siseto San - ze sterczących uszek i tego chciałbym, ale się boję:)

ps. ja tam lubię Snickersy;) Czarne też:)