Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='zuzia_kuzik']a ma jeszcze pytanie: chcialbym na bazrku zrobic watek i wystawic kilka rzeczy ... moglabys mi napisac jak wyglada ten proceder .... bo jesli bym podala nr konta schroniska to wszystkie pieniadze+ koszty przesylki wplynely by na schronisko i wtedy ja ze swoich pieniedzy musialabym pokrywac koszty przesylki?? dziekuje za odpowiedz

Tutaj jest regulamin bazarku : http://www.dogomania.pl/threads/112101-Nowy-REGULAMIN-Bazarku
Co do pytań to niestety nie wiem, raz wystawiałam bazarek, podałam swoje konto, a później wysyłałam pieniądze do fundacji...

Posted

[quote name='Dogo07']A jakie warunki ma w schronisku piesek , w miarę dobre ?[/QUOTE]

Na szczęście schronisku w Wieluniu jest bardzo dobrym schroniskiem, więc nie musimy się martwić o psiaka :)

Posted

Zuzia, ja w ogłoszeniach raczej daje namiary na osoby prywatne bo wydaje mi sie ze bardziej cos wiedza o danym piesku. Ale to jak juz Ty uwazasz.

Posted

[quote name='zuzia_kuzik']a dlaczego pytasz?? a moze ktos moglby go bardziej rozglosic ... w innych miejscach ... albo stworzyc jakis bazarek ??[/QUOTE]

Bo jak nie ma ogloszeń to nikt go nie wypatrzy :-(

Posted

[quote name='nika28']Największy odzew jest z :

allegro.pl
adopcje.org
ale.gratka.pl
adopcjapsa.pl
cafeanimal.pl
kupsprzedaj.pl

A tu są inne : http://www.dogomania.pl/threads/122313-Spis-stron-ogA-oszeniowych-post-1-i-2

A zdjęcia dodajesz klikając na "ikonkę z drzewem", później wciskasz "From URL" i wklejasz link zdjęcia. Możesz zalinkować np. na www.imageshack.us lub www.fotosik.pl

DZiekuje za info