Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Vectra']a zaproszenie było :razz: :mad: :diabloti:

już zaraz pędzę , już zaraz lecę się zameldowac bo Twoje baski widziałam na żywo :eviltong: :loveu:
[/quote]
A kiedy i gdzie? Bom baaaardzo ciekawa...
pzdr.

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']A kiedy i gdzie? Bom baaaardzo ciekawa...
pzdr.[/quote]
na ulicy Woronicza :cool1: już ci to pisałam , no chyba że to nie Ty :razz: :diabloti:

Posted

[quote name='Nugatowa']No jakby nie patrzeć jesteś Veteranką KKKurka wodna :evil_lol: :evil_lol:

Grunt, że tu jesteś i same Twoje odwiedziny to strzał w 10 na kampanie reklamową[/quote]

jesu co to się wyprawia - Nugatowa zużywasz na NIĄ cały zapas wazeliny jaki jest w Krakowie??? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: opamiętaj się moja droga :razz:

a wracając do Kryspinowa to ja tam byłam koło południa w pewien piękny czwartek i prawie wogóle nie było ludzi i podobało mi się nawet - ale o niebo lepiej by było jakby nie było ani jednego ludzia oprócz mnie i mego ukochanego :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']Weszka wyczuwam nutę zazdrości :diabloti: :diabloti: :diabloti:[/quote]

tylko nutę????? boszzz mnie ukłuła ogromna końska igła zazdrości a ta wyczuwa NUTĘ :shock: :shake::evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']tylko nutę????? boszzz mnie ukłuła ogromna końska igła zazdrości a ta wyczuwa NUTĘ :shock: :shake::evil_lol:[/quote]
wiesz że ja jestem dlikatna i taktowna istota :loveu: pisałam tak "nie wprost na chama " :diabloti: ale dobrze podła zazdrośnico że sama się do tego przyznajesz :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']
no piękne zdjęcie :loveu: tylko coś Nugat nie uczesany jakiś :shake:
podtrymowała byś go trochę bo coś zapuściłaś psa :mad: :diabloti:[/quote]
:-o :crazyeye: Ale seterów się nie trymuje, Bo potem robia się jak barany kręcone. A na tym zdjęciu mój książę jest mokry !!!!
:mad: Ty weż się za plecenie warkoczyków Franka :evil_lol:

[quote name='malawaszka']jesu co to się wyprawia - Nugatowa zużywasz na NIĄ cały zapas wazeliny jaki jest w Krakowie??? :evil_lol::evil_lol:opamiętaj się moja droga

[B]ale o niebo lepiej by było jakby nie było ani jednego ludzia oprócz mnie i mego ukochanego :evil_lol:[/B][/quote]
[B]Dalczego ?????:evil_lol: :evil_lol: [/B]
Waszuniuniu ależ ciut vazelinki dla Ciebie zostanie :loveu: :loveu:

Vectrunia ma nie łobuzować :mad: :mad:
[quote name='Vectra']Weszka wyczuwam nutę zazdrości :diabloti: :diabloti: [/quote]
I dobrze :evil_lol: :loveu: :loveu:Bądź co bądź Owady tez lubię :loveu: :lol:
[quote name='malawaszka']tylko nutę????? boszzz mnie ukłuła ogromna końska igła zazdrości a ta wyczuwa NUTĘ :shock: [/quote]
Wypada mi w tym momencie zatrzepotać rzęskami, lekko drygnąć i się zarumienić .......:lol: :oops:
[quote name='Vectra']wiesz że ja jestem dlikatna i taktowna istota :loveu: pisałam tak "nie wprost na chama " ale dobrze podła zazdrośnico że sama się do tego przyznajesz :diabloti:[/quote]
Vectro myślałam ze zawsze robisz pierwszy krok :hmmmm:

Posted

A to velure, które groominguje na wytawy

[IMG]http://i50.photobucket.com/albums/f309/Nugatowa/tn_Velure001.jpg[/IMG]
[IMG]http://i50.photobucket.com/albums/f309/Nugatowa/tn_Velure002-1.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Nugatowa']:-o :crazyeye: Ale seterów się nie trymuje, Bo potem robia się jak barany kręcone. A na tym zdjęciu mój książę jest mokry !!!!
:mad: Ty weż się za plecenie warkoczyków Franka :evil_lol:
[COLOR=Magenta][B]no to zrób z Nugata baranka kręconego[/B][/COLOR] :loveu: :loveu:

[B]Dalczego ?????:evil_lol: :evil_lol: [/B]
Waszuniuniu ależ ciut vazelinki dla Ciebie zostanie :loveu: :loveu:

Vectrunia ma nie łobuzować :mad: :mad:
[B][COLOR=Magenta]ja łobuzować :crazyeye: no niby jak ? :diabloti:[/COLOR][/B]

I dobrze :evil_lol: :loveu: :loveu:Bądź co bądź Owady tez lubię :loveu: :lol:
[COLOR=Magenta][B]ja nie cierpie owadów :shake:[/B][/COLOR]

Wypada mi w tym momencie zatrzepotać rzęskami, lekko drygnąć i się zarumienić .......:lol: :oops:
[COLOR=Magenta][B]nie zapomnij o nawijaniu włosów na paluszek [/B][/COLOR]:cool3:
Vectro myślałam ze zawsze robisz pierwszy krok :hmmmm:[/quote]
[COLOR=Magenta][B]nieraz się zbiorę w sobie na odwagę i pierwsza robię krok ,ale jako że jestem osóbką niezwykle skromną i nieśmiałą bardzo wiele mnie kosztuje wychodzenie pierwszej z inicjatywą :oops: :oops: :oops: :diabloti:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Nugatowa']A to [B][COLOR=Red]velure[/COLOR][/B], które groominguje na wytawy

[IMG]http://i50.photobucket.com/albums/f309/Nugatowa/tn_Velure001.jpg[/IMG]
[IMG]http://i50.photobucket.com/albums/f309/Nugatowa/tn_Velure002-1.jpg[/IMG][/quote]

czy to oznacza, że to są dwa różne psy i że to nie jest Nugat???? :roll::p

Posted

[quote name='Vectra'][COLOR=magenta][B]nieraz się zbiorę w sobie na odwagę i pierwsza robię krok ,ale jako że jestem osóbką niezwykle skromną i nieśmiałą bardzo wiele mnie kosztuje wychodzenie pierwszej z inicjatywą :oops: :oops: :oops: :diabloti:[/B][/COLOR][/quote]
Bosze ależ nieśmiałe to dziewczę :evil_lol: :evil_lol: Może Cię speszę .......
[quote name='malawaszka']czy to oznacza, że to są dwa różne psy i że to nie jest Nugat???? :roll::p[/quote]
Yyy no wiesz Wasiu Srasiu to Nie Nugolek :eviltong: :diabloti:

Posted

[QUOTE]Prawda, że śliczna jestem a wannie z tym mało apetycznym ciałem siedzi WIq:diabloti:[/QUOTE]

Ty.. Przez chwilę Cię człowiek nie pilnuje i proszę!:diabloti:

Velure ma jak dla mnie za mało piegów;)

Posted

Cześć Nugatowa bez make upu ;) Obejrzałam wszystkie fotki ale pierdół nie czytałam :eviltong: Chociaż....No dobra :cool1: Przeczytałam :evil_lol: Bo się pośmiałam ;)

Posted

[quote name='wiq']Ty.. Przez chwilę Cię człowiek nie pilnuje i proszę!:diabloti:

Velure ma jak dla mnie za mało piegów;)[/quote]
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Moze Nugul ma za dużo :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol:
[quote name='Pysia']Cześć Nugatowa bez make upu ;) Obejrzałam wszystkie fotki ale pierdół nie czytałam :eviltong: Chociaż....No dobra :cool1: Przeczytałam :evil_lol: Bo się pośmiałam ;)[/quote]
Cześć Pysiowa
Widzisz dla DGM wszytsko nawet Nugatowa bez make upu :evil_lol: :-o

Może dziś bęą jakieś zdjęcia, ale trzymajcie kciuki bo dziś mam egzamin ustny !!!!!!!!

Posted

Nugat ma w sam raz ;)

Ty... jaki znów egzamin...
3mam kciuki!
[SIZE=1][COLOR=white]hehe, teraz ja mam wolne, a Ty egzaminy:evil_lol:[/COLOR] [/SIZE]

Posted

[quote name='Vectra']no to trzymam kciuki mocno bardzo :diabloti: co byś na egzaminie była bardziej wygadana niż na forum :diabloti:[/quote]

[quote name='wiq']Nugat ma w sam raz ;)

Ty... jaki znów egzamin...
3mam kciuki!
[SIZE=1][COLOR=white]hehe, teraz ja mam wolne, a Ty egzaminy:evil_lol:[/COLOR] [/SIZE][/quote]

[quote name='Asiaczek']Trzymam kciuki, ale nie mam pojęcia, za jaki egzamin...?:crazyeye:
Pzdr.[/quote]
[SIZE=5][COLOR=red]Zdałam zdałam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=red]na 4 !!!!!!!! :laola:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=#ff0000][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=black]To był ustny egzamin podsumuwujący pobyt we Francji :cool1: [/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='Asiaczek']A ta "4" to dobrze czy nie? Bo ja już stara jestem i nie kumata w tych nowych ocenach...
Pzdr.[/quote]
4 to ocena dobra
skala była od 1 do 5 :razz:

Posted

[quote name='Vectra']Gratuluje ci moja droga , naprawdę z duszy serca gratuluje tej 4 - to taka ładna cyferka [B]:)[/B][/quote]

[quote name='alive']No Kinga gratulacje!!! Zdolna dziewczynka :cool3:[/quote]
Az pękam z dumy :-o :diabloti: :evil_lol: :evil_lol:

Vectruniu koperta poleciałą dziś Czekaj na listonosza w różowiutkim uniformie :loveu: