Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 129
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Szarotka']Cos by trzeba z ta Sarcia zrobic ??????????????[/QUOTE]
Ale o co mamy pytac ?? psa by trzeba wziac ze schronu do DT. Problem polega na tym czy damy rady finansowo.
Mamy na utrzymaniu Franusia i 1000 zl. dlugu, chyba, ze ktos nam pomoze finansowo.

Posted

Przeszukaj wątki z pomorskiego, może tak natrafisz na kogoś. Wejdź na wątek Szafira, do którego wkleiłam link wcześniej - tam jest kacha i danka - obie ze słupska. Poproś je o rozesłanie wieści do innych Słupszczan, albo wskazanie ich ników na dogomanii, Zaczep ludzi z pomorskiergo - wiesz jak to jest, ten zna tego a tamten innego.... Wpisz w wyszukiwarce hasło Słupsk, może jakiś watek o Słupsku sie pojawi

Posted

No niestety:( Byłam służbowo i spotkania się tak przeciągnęły, że schron już był zamknięty:( Nie wpuścili mnie, chociaż dzwoniłam- chciałam chociaż pogadać. Boks Sary widać z pod furtki, ale jej nie widziałam- pewnie była w zamkniętej części, bo ona mało wychodzi...

Posted

[quote name='tu_ania_tu']Przeszukaj wątki z pomorskiego, może tak natrafisz na kogoś. Wejdź na wątek Szafira, do którego wkleiłam link wcześniej - tam jest kacha i danka - obie ze słupska. Poproś je o rozesłanie wieści do innych Słupszczan, albo wskazanie ich ników na dogomanii, Zaczep ludzi z pomorskiergo - wiesz jak to jest, ten zna tego a tamten innego.... Wpisz w wyszukiwarce hasło Słupsk, może jakiś watek o Słupsku sie pojawi[/QUOTE]

Jestem....,Oj-ten Słupsk nieszczęsny....
Niema wolontariatu i strasznie!!! ciężko dogadac się ze schroniskiem,mówią białe,robią czarne.
Ale może,po tym jak udało sie Szafirowi ,teraz też będzie dobrze...

Posted

Szukamy gdziekolwiek, w razie czego zorganizujemy transport:) Tylko chodzi o to, że pies padaczką tak łatwo domu nie znajdzie- nie wiadomo jak długo będzie w dt a my mamy w kasie pustki- mamy pod opieką Frania z mojego podpisu- zapłaciliśmy za leczenie a teraz za hotel, mamy do sfinansowania operację jeszcze jednego białasa- Gacka, chorego na serce... Boimy się wziąć zobowiązanie, z którym być może nie damy sobie rady:(
Czy macie dziewczyny w ogóle szansę zajrzenia do schronu? Żeby znaleźć dt też musimy mieć więcej informacji o Sarze. Na pewno nie może iść tam gdzie są małe dzieci i inne psy- w czasie ataku mogłaby zrobić im krzywdę, albo inne psy jej. Z tego też powodu nie mogę jej zabrać, chociaż mam warunki i mieszkam niedaleko- ale mam 3 psy...

Posted

[quote name='Kasia77']Jestem....,Oj-ten Słupsk nieszczęsny....
Niema wolontariatu i strasznie!!! ciężko dogadac się ze schroniskiem,mówią białe,robią czarne.
Ale może,po tym jak udało sie Szafirowi ,teraz też będzie dobrze...[/QUOTE]

super, ze się meldujesz !!!
Cieszę się, że chociaż w ten sposób mogłam pomóc

Posted

[quote name='tu_ania_tu']super, ze się meldujesz !!!
Cieszę się, że chociaż w ten sposób mogłam pomóc[/QUOTE]

Tylko Nam nie uciekaj z Szafirkiem:), Sara potrzebuje pozytywnej energii - Chłopakowi się udało,teraz pora na śliczną pannę.

Posted

Moja obecność w schronisku z wielu przyczyn-odpada(troche więcej się rozpisałam mc_mother na PW).
Niemniej przydałby się ktoś z kim będą chcieli rozmawiać...
Jeśli tylko będzie szansa na wyciągnięcie jej stamtąd,postaram się wesprzeć sunię finansowo i ogłoszeniowo.Kto się przyłączy?

Posted

Mozna by zmienic tytul, ze szukamy srodkow na Sare, glownie dobrze by bylo znalezc jakis DT i wiedziec ile kosztuje, bo latwiej sie wtedy szuka pieniadzy :):) jak sie zna kwote.
Czy kolezanki z pomorza maja jakies pomysly co do DT???????????
Ja znam pare, ale tam pies tej wielkosci kosztowal by ok. 450 zl. Dobrze by bylo znalezc cos tanszego a dobrego :):)