mc_mother Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 Nikt nie chce naszej dziewczynki:shake: Quote
Szarotka Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Sarcia go gory. Moze jej zrobic oglosznia ?? Przydalby sie tez DT. Quote
Szarotka Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Trzeba by ja stamtad wyciagnac, skoro tam sytyacja taka kiepska. Quote
mojamisia Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Śliczna mała:loveu: I już taka biedna ,chora i w schronie:shake: Quote
mc_mother Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 Dzisiaj zobaczę jak się ma Sara... jak mi się uda... Quote
basia Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Odwiedziny! Haszczaki i Luna podnoszą wątek Sary!! Quote
mojamisia Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 My też odwiedzamy:loveu: Dunia herbu Mruczydło się kłania i życzy szczęścia i domku! Quote
Szarotka Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Cos by trzeba z ta Sarcia zrobic ?????????????? Quote
tu_ania_tu Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 wiem że to mozolne zadanie, ale trzeba by privy do słupszczan wysłać - ja tak działam przy naszych adopcjach i skutkuje. Imiennie zapytany człowiek inaczej reaguje niż tłum Quote
Szarotka Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='Szarotka']Cos by trzeba z ta Sarcia zrobic ??????????????[/QUOTE] Ale o co mamy pytac ?? psa by trzeba wziac ze schronu do DT. Problem polega na tym czy damy rady finansowo. Mamy na utrzymaniu Franusia i 1000 zl. dlugu, chyba, ze ktos nam pomoze finansowo. Quote
tu_ania_tu Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Przeszukaj wątki z pomorskiego, może tak natrafisz na kogoś. Wejdź na wątek Szafira, do którego wkleiłam link wcześniej - tam jest kacha i danka - obie ze słupska. Poproś je o rozesłanie wieści do innych Słupszczan, albo wskazanie ich ników na dogomanii, Zaczep ludzi z pomorskiergo - wiesz jak to jest, ten zna tego a tamten innego.... Wpisz w wyszukiwarce hasło Słupsk, może jakiś watek o Słupsku sie pojawi Quote
Szarotka Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Postaram sie, bo wyszukiwarka nie zawsze dziala. Quote
Szarotka Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 [quote name='Jagoda1']I jak Sarusia? Udało się?[/QUOTE] A co sie mialo udac. Sara nadal potrzebuje DT. Quote
mc_mother Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 No niestety:( Byłam służbowo i spotkania się tak przeciągnęły, że schron już był zamknięty:( Nie wpuścili mnie, chociaż dzwoniłam- chciałam chociaż pogadać. Boks Sary widać z pod furtki, ale jej nie widziałam- pewnie była w zamkniętej części, bo ona mało wychodzi... Quote
Kasia77 Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 [quote name='tu_ania_tu']Przeszukaj wątki z pomorskiego, może tak natrafisz na kogoś. Wejdź na wątek Szafira, do którego wkleiłam link wcześniej - tam jest kacha i danka - obie ze słupska. Poproś je o rozesłanie wieści do innych Słupszczan, albo wskazanie ich ników na dogomanii, Zaczep ludzi z pomorskiergo - wiesz jak to jest, ten zna tego a tamten innego.... Wpisz w wyszukiwarce hasło Słupsk, może jakiś watek o Słupsku sie pojawi[/QUOTE] Jestem....,Oj-ten Słupsk nieszczęsny.... Niema wolontariatu i strasznie!!! ciężko dogadac się ze schroniskiem,mówią białe,robią czarne. Ale może,po tym jak udało sie Szafirowi ,teraz też będzie dobrze... Quote
Kasia77 Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 A jest w ogóle jakaś szansa na dom tymczasowy ,chociaż płatny? Quote
lika1771 Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 W Słupsku cieszko o dt jesli juz to moze popytac dziewczyn z Gdansk, Gdynia,z tych blizszych miast Quote
mc_mother Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 Szukamy gdziekolwiek, w razie czego zorganizujemy transport:) Tylko chodzi o to, że pies padaczką tak łatwo domu nie znajdzie- nie wiadomo jak długo będzie w dt a my mamy w kasie pustki- mamy pod opieką Frania z mojego podpisu- zapłaciliśmy za leczenie a teraz za hotel, mamy do sfinansowania operację jeszcze jednego białasa- Gacka, chorego na serce... Boimy się wziąć zobowiązanie, z którym być może nie damy sobie rady:( Czy macie dziewczyny w ogóle szansę zajrzenia do schronu? Żeby znaleźć dt też musimy mieć więcej informacji o Sarze. Na pewno nie może iść tam gdzie są małe dzieci i inne psy- w czasie ataku mogłaby zrobić im krzywdę, albo inne psy jej. Z tego też powodu nie mogę jej zabrać, chociaż mam warunki i mieszkam niedaleko- ale mam 3 psy... Quote
tu_ania_tu Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 [quote name='Kasia77']Jestem....,Oj-ten Słupsk nieszczęsny.... Niema wolontariatu i strasznie!!! ciężko dogadac się ze schroniskiem,mówią białe,robią czarne. Ale może,po tym jak udało sie Szafirowi ,teraz też będzie dobrze...[/QUOTE] super, ze się meldujesz !!! Cieszę się, że chociaż w ten sposób mogłam pomóc Quote
Kasia77 Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 [quote name='tu_ania_tu']super, ze się meldujesz !!! Cieszę się, że chociaż w ten sposób mogłam pomóc[/QUOTE] Tylko Nam nie uciekaj z Szafirkiem:), Sara potrzebuje pozytywnej energii - Chłopakowi się udało,teraz pora na śliczną pannę. Quote
Kasia77 Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Moja obecność w schronisku z wielu przyczyn-odpada(troche więcej się rozpisałam mc_mother na PW). Niemniej przydałby się ktoś z kim będą chcieli rozmawiać... Jeśli tylko będzie szansa na wyciągnięcie jej stamtąd,postaram się wesprzeć sunię finansowo i ogłoszeniowo.Kto się przyłączy? Quote
mojamisia Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Dziewczyny,pomorzanki:loveu:super ,że się zjawiłyście! Ja z Polski centralnej,mogę tylko trzymać kciuki:shake: Quote
Szarotka Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Mozna by zmienic tytul, ze szukamy srodkow na Sare, glownie dobrze by bylo znalezc jakis DT i wiedziec ile kosztuje, bo latwiej sie wtedy szuka pieniadzy :):) jak sie zna kwote. Czy kolezanki z pomorza maja jakies pomysly co do DT??????????? Ja znam pare, ale tam pies tej wielkosci kosztowal by ok. 450 zl. Dobrze by bylo znalezc cos tanszego a dobrego :):) Quote
Recommended Posts