Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 581
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zgadzam się, ale nie mogę sobie Hery wyobrazić w bloku, to suka na włoście ziemskie, podwórze, sad (ogrodzony na 6 metrów ha ha ha), ale prtzede wszytkim miłośc właściciela!!!!jeśli pies uciekał to o jakiej więzi można mówić, o żadnej...jesli pies ma swego pana za przewodnika nie zwieje....chyba, że instynkt rozmnażania, albo np. chartciątko za zajączkiem ;-)

Posted

Było lekkie zamieszanko, dużo osób do wyprowadzania i nikt prawie nie wyszedł z psem, z którym chciał, ja nie mogłam z moim Kusym, ale znalazłam nową cudowną sunię, no dwie ;-)

Posted

Ja nie wyszłam ani z Kropką, ani z Herką, zabrałam za to Zadrę, Diego i Abi, która od pierwszego spotkania w schronie chciałam zabrać na spacer. Została przez mnie upatrzona pierwszego dnia:razz:

Posted

Ja też dziś byłam w schronie i miałam przyjemnośc wyprowadzić Herę, był bardzo fajnie tylko szkoda, że tak mało czasu, a tk dużo psiaków do wyprowadzenia. Hercia bardzo lubi być głaskana i przytulana, ona kocha ludzi:multi:

Posted

Wyszła z Kajką i Kajka dostała przywilej nadania jej imienia!Jest nowa ale ma juz watek jutro opiszę i Kajka wstawi!Kropula ,Hera i Kusy były na spacerze z rodznką Perdusi!Ciesze sie bo mamy nowe informacje(świezym okiem)o naszych psiakach!Herka jest taka jak myślałysmy ,potrzebuje człowieka do bliskiego kontaktu wtedy nie ucieknie!HERKA SZUKAMY DOMKU!Poczekaj jeszcze trochę!