Romka Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Ja tez tak myslę,najwazniejsza jest więz z włascicielem nie wazne miasto czy wieś! Quote
Figafiga Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 zgadzam się, ale nie mogę sobie Hery wyobrazić w bloku, to suka na włoście ziemskie, podwórze, sad (ogrodzony na 6 metrów ha ha ha), ale prtzede wszytkim miłośc właściciela!!!!jeśli pies uciekał to o jakiej więzi można mówić, o żadnej...jesli pies ma swego pana za przewodnika nie zwieje....chyba, że instynkt rozmnażania, albo np. chartciątko za zajączkiem ;-) Quote
kajkoowa Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Herko kochana, jutro idziesz na spacer z Paulą!:multi Quote
Figafiga Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 Było lekkie zamieszanko, dużo osób do wyprowadzania i nikt prawie nie wyszedł z psem, z którym chciał, ja nie mogłam z moim Kusym, ale znalazłam nową cudowną sunię, no dwie ;-) Quote
kajkoowa Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Ja nie wyszłam ani z Kropką, ani z Herką, zabrałam za to Zadrę, Diego i Abi, która od pierwszego spotkania w schronie chciałam zabrać na spacer. Została przez mnie upatrzona pierwszego dnia:razz: Quote
perdusia Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Ja też dziś byłam w schronie i miałam przyjemnośc wyprowadzić Herę, był bardzo fajnie tylko szkoda, że tak mało czasu, a tk dużo psiaków do wyprowadzenia. Hercia bardzo lubi być głaskana i przytulana, ona kocha ludzi:multi: Quote
kajkoowa Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Figafiga napisał(a):jaka Abi?? suńka, którą wyprowadzałam, bo od pierwszego spotkania w schronie strasznie mi się spodobała ;) http://www.dogomania.pl/threads/177266-Abi-ruda-sunia-szuka-domu-Daj-jej-szansAE Quote
Romka Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Wyszła z Kajką i Kajka dostała przywilej nadania jej imienia!Jest nowa ale ma juz watek jutro opiszę i Kajka wstawi!Kropula ,Hera i Kusy były na spacerze z rodznką Perdusi!Ciesze sie bo mamy nowe informacje(świezym okiem)o naszych psiakach!Herka jest taka jak myślałysmy ,potrzebuje człowieka do bliskiego kontaktu wtedy nie ucieknie!HERKA SZUKAMY DOMKU!Poczekaj jeszcze trochę! Quote
Figafiga Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 już widziałam piękna sunia, a Herka hop hop do góy Quote
mamanabank Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Kaju, jaki masz piękny banerek, czy to oznacza, że potrafisz robić banerki? Quote
kajkoowa Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Dziękuję. Niestety nie umiem, a osobą, która mi go zrobiła jest LadyK :) Quote
Romka Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Kiedy przyjechałam dziś po NIko widziałam Herke razem z Reksem probowali zwrocić na siebie uwage szczekaniem,szczególnie Reks! Quote
Figafiga Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 bo on to ma donośny głosik, byle by zaczepić ludzia Quote
Romka Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 W sobote znow Herka ma spacerek jak w banku! Quote
mamanabank Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Hera ma u Jamora brata, ma na imię Atos Quote
Romka Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 U nas tez jest podobny,przywieziony jakieś 2 tygodnie temu z komisu samochodowego,musimy sie nim zajać bo podobno wyje! Quote
Romka Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Herka i Reks byli na spacerku a potem szczekali jedno przez drugie jak tylko wchodziłam do przejścia między boksami i chcieli być zauwazeni! Quote
Recommended Posts