Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 581
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Herka liczyła na to,że pójdzie na spacer!Siedziała przy kratach i cały czas wyciągała łapy żeby ja tylko z tego boksu wyciagnąć!Jest to tak wzruszające,że trzeba wtedy choc podrapać ja po głowie bo piszczy i prosi!Nie była na spacerze nie było czasu!Bardzo mi jej żal!

Posted

Szkoda, że Nas nie było byśmy ją wzięły:( Ale u Pauli sprzątanie, a ja nadal choruję :( Herka, cierpliwości, następnym razem wyjdziesz, o ile nie będziesz grzała tej czarnej doopki w nowym domku.

Posted

kiedys niestety znalam sunie,ktora skakala przez ploty,a potem..dusila kury..poprostu ja pewno irytowaly,ale jedna zjadla z pierzem..mysle,ze herka jednak do miasta i bloku,a nie na wies,tam duzo plotow..to po prostu sliczna miejska sunia,do kochania i glaskania przy kanapie i spacerkow na dluuuuugiej smyczy,bez towarzystwa plotow!!znajac stosunki wiejskie,zdecydowanie proponowalabym taka opcje.

Posted

dżerka napisał(a):
kiedys niestety znalam sunie,ktora skakala przez ploty,a potem..dusila kury..poprostu ja pewno irytowaly,ale jedna zjadla z pierzem..mysle,ze herka jednak do miasta i bloku,a nie na wies,tam duzo plotow..to po prostu sliczna miejska sunia,do kochania i glaskania przy kanapie i spacerkow na dluuuuugiej smyczy,bez towarzystwa plotow!!znajac stosunki wiejskie,zdecydowanie proponowalabym taka opcje.

Moim zdaniem Herka ucieka bo nigdy nie nawiązała właściwego kontaktu żadnym opiekunem,który po prostu ma psa do pilnowania podwórka a nie żeby chodził z nim na spacery albo nie daj Bóg głaskał po łepku!Łapanie kur to pewnie z nudów ale bardziej odzywa sie w psiakach instynkt łowiecki jako ,że psy to ...drapieżcy!Herka mogłaby mieszkać wszędzie musi tylko nawiążać więż ze swoim opiekunem!