Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 581
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Stałam dziś przy ich boksie, czekając na kolegów Uziego i Lolka , Hera tak mnie łapą zaczepiała, że prawie, że wciągnęła mnie przez kraty.:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

edzia.71 napisał(a):
Stałam dziś przy ich boksie, czekając na kolegów Uziego i Lolka , Hera tak mnie łapą zaczepiała, że prawie, że wciągnęła mnie przez kraty.:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Była na spacerku?

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='mamanabank']Bogini nasza! Niech ktoś pozwoli Ci wreszcie skakać do woli![/QUOTE]
Jest pewien plan,zeby pierwszy boks przykryć siatką i mamy bezpieczny wybieg dla Herki i Refleksa...trzeba tylko funduszy a nasi chłopcy zrobią resztę...Czarodziej i Wojti już deklarowali...

Posted

Pomysł podobno jest już dawno,nie tylko Wasz ostatnio,ale już wcześniej,tylko brakuje funduszy...tak wynika z mojej rozmowy z p.Markiem...spytajcie go sami...on chyba to akceptuje,jedyny powód dla którego tego nie ma jeszcze to pieniądze...nawet o takich samych wysięgnikach mówił jak Wy...

Posted

Kąpiel to to co Hera zawsze lubiła najbardziej...koniecznie dłuższe smycze trzeba kupić,zeby psiaki przez lato mogły kąpać się w stawie i były bezpieczne...

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Hera była na spacerku w niedzielę...przy wyjściu spotkała się z Laską i ugryzła Laseczkę w pychol...złapałam ją za obrożę i wsadziłam palec w zęby...puściła...poza schroniskiem znów próbowała ją zaczepiać...tak,tak Hera nie lubi suczek...no i kąpała się w stawie...to Herka lubi najbardziej...

• 2 weeks later...
Posted

Romka napisał(a):
Hera była na spacerku w niedzielę...przy wyjściu spotkała się z Laską i ugryzła Laseczkę w pychol...złapałam ją za obrożę i wsadziłam palec w zęby...puściła...poza schroniskiem znów próbowała ją zaczepiać...tak,tak Hera nie lubi suczek...no i kąpała się w stawie...to Herka lubi najbardziej...

A przecież siedziała z Laseczką. Oj Herunia, niegrzeczna dziewczynka z Ciebie.

Posted

Siedzi teraz Kaśką i Refleksem...i dziewczyny dogadują się...pewnie jak spotkała Laseczkę to musiała jej przypomniec kto wtedy rządził w boksie:cool3:...żeby Lasce,nie przewróciło się w głowie,ze ze mna wychodzi na spacer,a co!:p