Romka Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Hera była dziś z Donatą na spacerku...widziałam jak kąpie się w stawie i wącha trawkę na łące... Quote
edzia.71 Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Romka napisał(a):Hera była dziś z Donatą na spacerku...widziałam jak kąpie się w stawie i wącha trawkę na łące... Fajnie to napisałaś..:evil_lol: Quote
Romka Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Dziewczyny Hera nie ma ogłoszeń...może ktoś się zlituje i zrobi jej ogłoszenia...zobaczcie jak ona długo czeka... Quote
edzia.71 Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Stałam dziś przy ich boksie, czekając na kolegów Uziego i Lolka , Hera tak mnie łapą zaczepiała, że prawie, że wciągnęła mnie przez kraty.:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Romka Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 edzia.71 napisał(a):Stałam dziś przy ich boksie, czekając na kolegów Uziego i Lolka , Hera tak mnie łapą zaczepiała, że prawie, że wciągnęła mnie przez kraty.:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Była na spacerku? Quote
edzia.71 Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Romka napisał(a):Była na spacerku? :-(Chyba nie byli. Quote
kajkoowa Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Hera ogłoszona do 21.06.2011, proszę o zmianę w pierwszym poście. Quote
Romka Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Kaja10014 napisał(a):Hera ogłoszona do 21.06.2011, proszę o zmianę w pierwszym poście. Super Kaju,dziękuję! Quote
mamanabank Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Bogini nasza! Niech ktoś pozwoli Ci wreszcie skakać do woli! Quote
Romka Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='mamanabank']Bogini nasza! Niech ktoś pozwoli Ci wreszcie skakać do woli![/QUOTE] Jest pewien plan,zeby pierwszy boks przykryć siatką i mamy bezpieczny wybieg dla Herki i Refleksa...trzeba tylko funduszy a nasi chłopcy zrobią resztę...Czarodziej i Wojti już deklarowali... Quote
uczeń czarnoksieżnika Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='Romka']Jest pewien plan,zeby pierwszy boks przykryć siatką i mamy bezpieczny wybieg dla Herki i Refleksa...trzeba tylko funduszy a nasi chłopcy zrobią resztę...Czarodziej i Wojti już deklarowali...[/QUOTE] a Markowi ktoś przedstawił ten plan???? Quote
uczeń czarnoksieżnika Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='uczeń czarnoksieżnika']a Markowi ktoś przedstawił ten plan????[/QUOTE] co On na to???? Quote
edzia.71 Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='uczeń czarnoksieżnika']co On na to????[/QUOTE] :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Romka Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Pomysł podobno jest już dawno,nie tylko Wasz ostatnio,ale już wcześniej,tylko brakuje funduszy...tak wynika z mojej rozmowy z p.Markiem...spytajcie go sami...on chyba to akceptuje,jedyny powód dla którego tego nie ma jeszcze to pieniądze...nawet o takich samych wysięgnikach mówił jak Wy... Quote
Romka Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Kąpiel to to co Hera zawsze lubiła najbardziej...koniecznie dłuższe smycze trzeba kupić,zeby psiaki przez lato mogły kąpać się w stawie i były bezpieczne... Quote
Romka Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Hera zebrała dziś bardzo dobre notowania od naszej zaproszonej behawiorystki...same komplementy...super pies... Quote
edzia.71 Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Hera no na litość boską - szósta strona!:mad::angryy: Quote
Romka Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Hera była na spacerku w niedzielę...przy wyjściu spotkała się z Laską i ugryzła Laseczkę w pychol...złapałam ją za obrożę i wsadziłam palec w zęby...puściła...poza schroniskiem znów próbowała ją zaczepiać...tak,tak Hera nie lubi suczek...no i kąpała się w stawie...to Herka lubi najbardziej... Quote
Figafiga Posted June 15, 2011 Author Posted June 15, 2011 Romka może zaopatrz się w breakstick, bo inaczej palce stracisz. Wsadzasz w pychol poziomo i przekręcasz i piesek puszcza drugiego. Quote
kajkoowa Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Romka napisał(a):Hera była na spacerku w niedzielę...przy wyjściu spotkała się z Laską i ugryzła Laseczkę w pychol...złapałam ją za obrożę i wsadziłam palec w zęby...puściła...poza schroniskiem znów próbowała ją zaczepiać...tak,tak Hera nie lubi suczek...no i kąpała się w stawie...to Herka lubi najbardziej... A przecież siedziała z Laseczką. Oj Herunia, niegrzeczna dziewczynka z Ciebie. Quote
Romka Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Siedzi teraz Kaśką i Refleksem...i dziewczyny dogadują się...pewnie jak spotkała Laseczkę to musiała jej przypomniec kto wtedy rządził w boksie:cool3:...żeby Lasce,nie przewróciło się w głowie,ze ze mna wychodzi na spacer,a co!:p Quote
Recommended Posts