Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 581
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Byli w sobotę na spacerku jako pierwsi...w lesie Hera zobaczyła sarny,tzreba było widziec jej reakcję...razem z Refleksem chcieli natychmiast dać susa za sarnami...

Posted

Kaja10014 napisał(a):
Acha, czyli nasza kochana bahlsa na bieżąco odnawia, to bardzo dobrze.

Romciu sama nie ale mam nadzieję, ze Paula choć trochę pomoże.

Paula chyba chora ,jak pisze,bo odłozyła ogłoszenia Brendy...

Posted

Ja mogę pomóc oczywiście, bo lubię robić ogłoszenia, ale często nie mam czasu. Głównie przez szkołę...
A Herze to może jakiś nowy ładny tekst do ogłoszeń by się przydał?

Posted

Hera jest ogłaszana z takim tekstem:

I znów wróciła. Od wakacji 2008 r Hera wciąż wraca do schroniska. Dlaczego nikt jej nie chce?
Podchodzę do jej boksu. Od razu siada i nadstawia ucho do pogłaskania. Chwilę później wstaje
i podaje mi łapkę. Swoją dużą, czarną łapkę, która cały czas stąpa po betonowym boksie. Zabieram
ją na spacer. Hera to wyjątkowy pies. Ma 2-3 lata a jest taka radosna, pełna życia jakby była
szczeniaczkiem. Ta krótka smyczka jest dla niej ograniczaniem. Ograniczaniem wolności, ograniczeniem
do spaceru z osobami, które pomagają schronisku. Ale ona nie zadowala się do końca takimi krótkimi
wyjściami. A jaki pies by nie chciał wyjść na spacer z kochającym opiekunem, w ciepłe dni aportować
piłeczkę a w zimę poleżeć przy kanapie, być podrapanym za uszkiem... Hera jest wspaniałym psem.
Dużym, ale pełnym uczucia i delikatności, takim, który da bezgraniczną miłość. Może to na Ciebie
drogi czytelniku czeka taka wspaniała psina?

Nie wiem kto jest autorem ale mnie się podoba bardzo. Można tylko dopisać, że jest po sterylizacji, odrobaczona i zaszczepiona przeciwko wściekliźnie.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...