Romka Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Herka i Baster pięknie dziś zaprezentowali się państwu,którzy byli w schronisku ale p.Marek powiedział,że psiaki to psiaki wolne duchem :cool3:i państwo zrezygnowali bo nie będą ich ganiać po polach i lasach. Quote
Figafiga Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 eh to szkoda, ale tak pomyślałam, że pięknie by w zaprzęgu wyglądały harpagany jedne, tylko trzeba by było je poskromić Quote
Paula03 Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Dzisiaj Hera była na spacerku z p.Grażynką! Bardzo, bardzo się cieszyła! Quote
Romka Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='Paula03']Dzisiaj Hera była na spacerku z p.Grażynką! Bardzo, bardzo się cieszyła![/QUOTE] Słyszałam Grażynka mi wspomniała.I bardzo dobrze:Baster i Hera to 2 duże psiaki w boksie mają trochę ciasno.Spacerek dobrze im zrobił. Quote
Figafiga Posted June 26, 2010 Author Posted June 26, 2010 Im to by się przydał teren min 1 hektarowy otoczony 5 metrowym płotem...a wtedy by się wyszalały szałaputy kochane Quote
Paula03 Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 O tak wyszalałyby się! A dzisiaj Hercie była na spacerku z Kają! Quote
Romka Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='Paula03']O tak wyszalałyby się! A dzisiaj Hercie była na spacerku z Kają![/QUOTE] Bo poniekąd wywalczyła sobie ten spacerek.Wyszła z boksu jak p.Damian sprzatał jej boks i nie chciała wracac.I nie można było jej zagonić.Wi ęc Kajka wzięła ja na spacer,zeby nie blokować spacerku innym psiakom. Quote
Paula03 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Ale nawet po spacerku nie chciała wracać! Pewnie Herka chciała się pójść wykąpać :) Quote
kajkoowa Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='Paula03'] Pewnie Herka chciała się pójść wykąpać :)[/QUOTE] Nie chciała, a miała możliwość. Wolałaby pobiegać, ale miałam za krótką smycz. Quote
Romka Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Trzeba jej bedzie zrobic te przyjemność.Siedza w boksie zamkniete bo z uwagi na przypadłość(wiecie jaką)nie wychodzą na wybiegi.Jak by wyszły poszłyby na spacer same!Baster też jest duzym psiakiem. Quote
Romka Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Romka napisał(a):Trzeba jej bedzie zrobic te przyjemność.Siedza w boksie zamkniete bo z uwagi na przypadłość(wiecie jaką)nie wychodzą na wybiegi.Jak by wyszły poszłyby na spacer same!Baster też jest duzym psiakiem. Herka i Baster były jako pierwsze na spacerku.Herka jest po zabiegu weterynaryjnym i miała szwy na brzuszku(sterylizacja żle wykonana jak u pozostałych suczek w schronisku i czyszczenie starej blizny)więc nie chciałyśmy,zeby kapała się w stawie. Quote
Figafiga Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 macie rację trzeba na to uważać, bo z ranami nie ma żartów Quote
kajkoowa Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Hera była w sobote na spacerku! Byla bardzo zadowolona a jak czekałam, aż psiaki na dziedzińcu skończą biegać Hera położyła się na betonie strasznie zadowolona, ze głaskałam ją po brzuszku. Hera jest wspaniałą suczką, dlaczego nie ma jeszcze domku? Quote
Romka Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 W niedziele siedziała na budzie i obserwowała co dzieje się w schronisku.Chyba przez upał a moze dlatego,ze jest po czyszczeniu rany po sterylizacji Herka jest troche spokojniejsza .Baster natomiast robił wszystko,zeby wyjśc na spacer! Quote
Romka Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Przychodż do schroniska jesteśmy w soboty i w okresie letnim w niedzielę! Quote
Romka Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Herka nie była na spacerze.Było dużo pracy bo Dianka iŚniezka opuszczały schronisko. Quote
Romka Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Na Twoich zdjęciach wyszła ekstra.Żeby zdarzył się domek w bloku,zorientowany na psa,to Herka będzie idealnym psiakiem w takich warunkach. Quote
Figafiga Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 A ciekawe czy demolki by nie zrobiła w mieszkaniu w bloku, bo to panna z charakterkiem i niewyżyta ;-) Quote
mamanabank Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Może być też dom, w którym będzie mogła przebywać, byle sama nie siedziała i nie nudziła się śmiertelnie wewnątrz, czy na zewnątrz. Quote
Recommended Posts