Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Herka i Baster pięknie dziś zaprezentowali się państwu,którzy byli w schronisku ale p.Marek powiedział,że psiaki to psiaki wolne duchem :cool3:i państwo zrezygnowali bo nie będą ich ganiać po polach i lasach.

• Replies 581
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Paula03']Dzisiaj Hera była na spacerku z p.Grażynką! Bardzo, bardzo się cieszyła![/QUOTE]
Słyszałam Grażynka mi wspomniała.I bardzo dobrze:Baster i Hera to 2 duże psiaki w boksie mają trochę ciasno.Spacerek dobrze im zrobił.

Posted

[quote name='Paula03']O tak wyszalałyby się!
A dzisiaj Hercie była na spacerku z Kają![/QUOTE]

Bo poniekąd wywalczyła sobie ten spacerek.Wyszła z boksu jak p.Damian sprzatał jej boks i nie chciała wracac.I nie można było jej zagonić.Wi ęc Kajka wzięła ja na spacer,zeby nie blokować spacerku innym psiakom.

Posted

Trzeba jej bedzie zrobic te przyjemność.Siedza w boksie zamkniete bo z uwagi na przypadłość(wiecie jaką)nie wychodzą na wybiegi.Jak by wyszły poszłyby na spacer same!Baster też jest duzym psiakiem.

Posted

Romka napisał(a):
Trzeba jej bedzie zrobic te przyjemność.Siedza w boksie zamkniete bo z uwagi na przypadłość(wiecie jaką)nie wychodzą na wybiegi.Jak by wyszły poszłyby na spacer same!Baster też jest duzym psiakiem.

Herka i Baster były jako pierwsze na spacerku.Herka jest po zabiegu weterynaryjnym i miała szwy na brzuszku(sterylizacja żle wykonana jak u pozostałych suczek w schronisku i czyszczenie starej blizny)więc nie chciałyśmy,zeby kapała się w stawie.

Posted

Hera była w sobote na spacerku! Byla bardzo zadowolona a jak czekałam, aż psiaki na dziedzińcu skończą biegać Hera położyła się na betonie strasznie zadowolona, ze głaskałam ją po brzuszku.

Hera jest wspaniałą suczką, dlaczego nie ma jeszcze domku?

Posted

W niedziele siedziała na budzie i obserwowała co dzieje się w schronisku.Chyba przez upał a moze dlatego,ze jest po czyszczeniu rany po sterylizacji Herka jest troche spokojniejsza .Baster natomiast robił wszystko,zeby wyjśc na spacer!