anawa Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Fajna, uśmiechnięta kluska........... :bye: [COLOR=blue][B]PUNK - SZACUNECZEK :Rose:[/B][/COLOR] Quote
pinkmoon Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 Dzisiaj do domu pojechał Ciacho - jeden ze szczeniaków z leśnej jani :) Quote
pinkmoon Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 A Agnes, którą Gameta chce tak szybko wysyłać na swoje, to kawał cholery :diabloti: ślicza, miła, miziu-miziu, a jak ją wzięłyśmy na wybieg, to potem 4 osoby ją pół godziny łapały ;) chyba jutro się nie przejadę do Dąbrówki, bo leżę przeziębiona w łóżku, no chyba że nastąpi jakieś cudowne ozdrowienie. Quote
Fiks Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 [quote name='pinkmoon'] chyba jutro się nie przejadę do Dąbrówki, bo leżę przeziębiona w łóżku, no chyba że nastąpi jakieś cudowne ozdrowienie.[/QUOTE] Oj nie dobrze. Kuruj się ciotka. Coś ostatnio ciągle masz katarek. [quote name='anawa']A dziwisz się? Ja też bym wiała ;)[/QUOTE] No wiesz, uciekać przed nami? :evil_lol: A jakie podchody były, żeby ją złapać, a jakie wabiki :lol: Quote
gameta Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Znaczy się inteligentna bestia - już ją lubię :) Quote
pinkmoon Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 To przyjeżdżaj po potworkę, zawiążemy jej specjalnie czerwoną kokardkę przy obróżce, i do widzenia :loveu: Quote
pinkmoon Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 No to dawaj! I specjalnie dla Gamety podłóż jakąś mroczną muzykę z horroru :diabloti: Quote
gameta Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 NIestety, nie mogę mieć dwóch psów teraz i w najbliższym czasie :( Ale kibicować będę :] Quote
Fiks Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Agnes: [video=youtube;X0dtJVHYjqY]http://www.youtube.com/watch?v=X0dtJVHYjqY[/video] ............................. Quote
Soema Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Nie wiem jak Wy, ale ona się wyśmienicie bawiła:evil_lol: Quote
pinkmoon Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 Dokładnie, ryjówka jedna :diabloti: Quote
akucha Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Ona przypomina mi sopockiego Koksa. Podobna i tak samo szalona. Wiecie, ja nie jestem pewna, ze jej adopcja bedzie taka błyskawiczna. Ludzie jakoś nie czują mięty do czarnych psów. Ale niechby z nią było inaczej, super dziewucha z niej! Quote
pinkmoon Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 Dzisiaj dom znalazł Doniś! [IMG]http://i585.photobucket.com/albums/ss296/madziaj/donis/donis4-1.jpg[/IMG] Quote
agatkia Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Fajnie :) A czy Michaś jest aktualny? I Timba? Quote
pinkmoon Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 Timba aktualna, Michaś nie wiem. Na pewno jedzie Nutka, i miały się dziewczyny dowiedzieć czy nie da się Michasia w pakiecie z nią do dalmatów wysłać, ale w końcu nie wiem na czym stanęło. Quote
masienka Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 wiecie co... jak tak patrze na te Wasze zdjecia i filmiki to po prostu paszcza sama mi sie smieje! A z drugiej strony plakac sie chce, ze taki wybieg to tak naprawde wcale nie jakies ogromne koszty a tak niewiele schronisk chce lub moze sobie na takie pozwolic. A to przeciez musi niesamowicie wplywac na cala atmosfere schroniska gdy psy sa wybiegane i zwyczajnie szczesliwe!! Quote
pinkmoon Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 Masienka masz rację, po pierwsze to olbrzymia poprawa codziennych warunków życia psów, kiedy chociaż raz na parę dni (bo wiadomo że fizycznie niemożliwe jest żeby codziennie) mogą się wybiegać. Poza tym jest to też wielkie ułatwienie dla nas, możemy poznawać psy w bardziej neutralnych sytuacjach niż wyjście z nimi na spacer na smyczy; po spędzeniu dłuższego czasu z psiakiem puszczonym luzem o wiele więcej można o nim powiedzieć. Co przekłada się na to że z reguły wiadomo dość dobrze, do jakich domów dane psy powinny trafiać. A widziałaś Senekę? Też trochę w waszych północnych klimatach ;) [url]http://www.dogomania.pl/threads/173991-Drugi-Marzyciel-czyli-Seneka-z-DAE-brA-wki[/url] [IMG]http://i585.photobucket.com/albums/ss296/madziaj/pieknis/DSC_0068.jpg[/IMG] Quote
Fiks Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Już piszę z kim byłam na spacerze i na wybiegu: Miecia, Cola, Alinka, Viola, Alaska, Brus, Bambo, Diana, Gonzo, koleżanka Gonza z Lewinka, Czarna, Wiking. Z Bambem już nie wychodzę - koniec. To on ze mną wracał do boksu, a nie ja z nim. I jeszcze rzuca się do innych psów - masakra. Nie jestem w stanie go utrzymać, a dziś było ślisko w schronisku i na kolanach wracałam z nim do boksu :-D A wczoraj Boston przeciągnął po śniegu Adama na wybieg he he. Sznaucerki dziś mnie obszczekały a co, uczą się od sąsiadów. EdiT: jeszcze bylam na spcerze z Kacprem :) Quote
gameta Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Fiks, na transportowym pytałaś Zbójiniego - on tam nie zagląda ostatnio wcale. Jak masz coś, to pisz mu pw ;) Quote
Fiks Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 [quote name='gameta']Fiks, na transportowym pytałaś Zbójiniego - on tam nie zagląda ostatnio wcale. Jak masz coś, to pisz mu pw ;)[/QUOTE] Dzięki. Dziewczyna ze Śląska chce przyjechać do Dąbrówki po pieska. Ale jest kłopot z transportem. I tak sobie obmyśliłam, że dziewczyna mogłaby do nas przyjechać pociągiem, a z powrotem z pieskiem zabrać się ze Zbójnim. Quote
pinkmoon Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 Fiks, mówisz o matahari i Mieci, czy o kimś innym jeszcze? ;) Quote
Recommended Posts