wiga138 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Gosiara napisał(a):A gdybym Ci napisała że ja chcę być ds:D?Dla tego na zdjęciu z 1 postu:) Boże Gosiu to cudownie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
wiga138 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Gosiu, na pierwszej stronie to duże zdjęcie to jest chłopak. Waży 1kg jego siostry 2-2,20.......Jak otworzyłam to śmietnisko gdzie przebywały pieski to zobaczyłam małego - jak siedział z wielka puszką na głowie i nie ruszał się........zamarłam...zdążyłam naprawdę w ostatnim momencie ! Quote
Anna_33 Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 Czyzbysmy mieli pierwszego wlasciciela z Dogo ? Super :-) Quote
israel Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Niestety mogę tylko banerkiem pomóc :( [HTML][/HTML] Do domków Maluchy! Quote
Gosiara Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 wiga138 napisał(a):Gosiu, na pierwszej stronie to duże zdjęcie to jest chłopak. Waży 1kg jego siostry 2-2,20.......Jak otworzyłam to śmietnisko gdzie przebywały pieski to zobaczyłam małego - jak siedział z wielka puszką na głowie i nie ruszał się........zamarłam...zdążyłam naprawdę w ostatnim momencie ! Ja w kwietniu też uratowałam szczeniaczka,który miał głowę w puszce...Najgorzej bo głowa była większa od puszki jak jakimś cudem wyjęłam głowę to szczeniak stracił przytomność:/ale zrobiłam sztuczne oddychanie,masaż serca i szczeniak ożył:) Quote
Gosiara Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Macie jakieś zdjecie inne niż z 1 strony chłopaczka z puszki? Quote
israel Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 [quote name='halbina']kodu nie widać, ale banerek fajny! Dalej nie widać? Ja widzę :/ Quote
Gosiara Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Chodz przyznam że reszta pieseczków jest też śliczna:) Quote
Anna_33 Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 Bannerek sliczny, dziekujemy :-) Gosiu, to Ty dzielna dziewczyna jestes :-) Doszlas do porozumienia z Wiga w sprawie adopcji? Ja zdjec nie mam, Wiga miala dzis zrobic, moze wysle mi mailem, to wkleje. Quote
sonikowa Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Zapisze, żeby nie zgubić i jutro wrócę! Quote
Gosiara Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Anna_33 napisał(a):Bannerek sliczny, dziekujemy :-) Gosiu, to Ty dzielna dziewczyna jestes :-) Doszlas do porozumienia z Wiga w sprawie adopcji? Ja zdjec nie mam, Wiga miala dzis zrobic, moze wysle mi mailem, to wkleje. Czekam na umowę adopcyjna na meila;) Quote
wiga138 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Jestem ! udało mi się włączyć ! Gosiu , 1 Umowa może być Twoja - jak chcesz. Dla mnie wiesz co jest najważniejsze ! 2. Transport jak pisałam na - onet - masz z głowy bo to ja przywiozę pieska. W związku z tym, że nie ma problemu z transportem może znajdziesz jeszcze jakiś domek dla jeszcze jednej sierotki ???? wiga Quote
wiga138 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Małgosiu, Wyślij mi jeszcze raz umowę na adres maila shell... Quote
sonikowa Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Teraz przeczytałam watek - czyli wszystkei szczeniaki mają dt, częśc ds, a dla reszty szukamy, tak? Akcja błyskawiczna, gratulacje, dziewczyny. Szopa przerażajaca - czy nie można pomyślec, żeby tę sunie nie tylko wysterylizować, ale po sterylizacji zabrać stamtąd na dobre?Przecież te warunki są koszmarne... I nawet nie wiedziałam, że szczeniorki są w klinice rzut beretem ode mnie (bo mieszkam przy Ostródzkiej ;-)), tyle, ze ja żadnego tymczasu wziąć nie mogę... Quote
wiga138 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 ja na Juranda...Zainteresowanie jest ale...na dziewczynki nie ma chętnych Co do suni to tak jak pisałam potrzebuje kogoś do pomocy w złapaniu jej. Tam są jeszcze dwa psy ! Wszystkie podchodzą tylko na wyciagnięcie ręki. Sunia jest w okresie ochronnym chyba tylko jeszcze miesiac Quote
sonikowa Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 W łapaniu niestety nie pomogę, bardzo rzadko mogę wyjść z domu. Quote
Gosiara Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Postaram się poszukać domku dla jakieś siostrzyczki,to tylko kwestia czasu,są jednakowe więc myślę że uzbrój się w cierpliwość:D Quote
Anna_33 Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 Wiga jak bedziesz jechala Do Gosi, to daj znac wczesniej. Juz wiesz kiedy? Moze beda stamtad jakies rzeczy do zabrania dla naszej Rodziny z Plonska. Takie wyjazdy nie moga na pusto sie marnowac ;-) Chyba nie widzialas naszego dogomaniackiego watku? http://www.dogomania.pl/threads/171863-PA-A-sieroty-gA-odno-i-chA-odno-Ida-Swieta-niech-do-nich-tez-przyjda-Prosimy-o-pomoc?p=13618594#post13618594 Quote
Anna_33 Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 pilnie potrzebna wizyta przedadopcyjna wodzislaw slaski Quote
wiga138 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 [quote name='Anna_33']Wiga jak bedziesz jechala Do Gosi, to daj znac wczesniej. Juz wiesz kiedy? Moze beda stamtad jakies rzeczy do zabrania dla naszej Rodziny z Plonska. Takie wyjazdy nie moga na pusto sie marnowac ;-) Chyba nie widzialas naszego dogomaniackiego watku? http://www.dogomania.pl/threads/171863-PA-A-sieroty-gA-odno-i-chA-odno-Ida-Swieta-niech-do-nich-tez-przyjda-Prosimy-o-pomoc?p=13618594#post13618594 Oczywiście że dam znać ! ...po cichutku liczę, że moę jeszcze jakiśj eden domek w tamtych okolicach się znajdzie - może dla dziewczynki... jak już jadę samochodem to mogę zabrać więcej pociech.... Quote
Recommended Posts