Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nic wielkiego. Nowe dogo przerwało nam kiedyś taką ciekawą wymianę offtopów...
Taki żarcik w stylu zen.

Czy Liskowi można jakoś pomóc ogłoszeniowo?

• Replies 370
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Postaram się pododawać jeszcze w kilku miejscach. Psiak jest po prostu przepiękny. Nie mogę uwierzyć, że nikt jeszcze nie pyta o niego.
Ostatnio parę psów znalazło domy przez gazetę Metro. Jest na to jakiś patent - mogę się zorientować jaki i tam spróbować wbić.

Posted

[quote name='logowanie_nie_dziala_gos']Nic wielkiego. Nowe dogo przerwało nam kiedyś taką ciekawą wymianę offtopów...
Taki żarcik w stylu zen.
[/QUOTE]

Ach, trzeba było tak od razu!
Wiesz, aż mi wstyd za moją sklerozę

Posted

[quote name='logowanie_nie_dziala_gos']Postaram się pododawać jeszcze w kilku miejscach. Psiak jest po prostu przepiękny. Nie mogę uwierzyć, że nikt jeszcze nie pyta o niego.
Ostatnio parę psów znalazło domy przez gazetę Metro. Jest na to jakiś patent - mogę się zorientować jaki i tam spróbować wbić.[/QUOTE]

gos jak byś miała na Metro patent , to by było super!:loveu:
Metro to potęga..
kiedyś było o wiele mniej ogłoszeń i łatwiej było "upchnąć" zwierzątko

Posted

Miałam dziś bardzo fajny i poważny telefon w sprawie Liska , Państwo byli praktycznie zdecydowani i pytali o dużo rzeczy, bardzo rzadko tak mądrze sie potencjalni adoptujący wypowiadają, domek miałby byc z dużym ogrodem, Lisek miałby mieszkać na zewnatrz raczej, ale to dla niego dobra opcja, i biegać sobie luzem, Państwo maja też drugiego psiaka , który tak właśnie u nich sobie żyje ,ma juz 15 lat, ale niestety nasz Lisio niekoniecznie mógłby go zaakceptować ( z Terrym i Skubim z Boguchwały się nie tolerują ), dodatkowo, ogrodzenie nie jest szczelne i Lisek mógłby zwiewać...no i chyba nic z tego nie wyjdzie, ale zobaczymy, rozmowa w każdym bądź razie była bardzo podbudowująca, między innymi o kastracji, Państwo byli bardzo za.

Posted

o kurcze , no to tak prawie ,że ...
ale to ogrodzenie nie bardzo ...
a poza tym i dom i ogród...kurcze...fajnie by było..
bardzo to ogrodzenie nieszczelne..?:cool3:

Posted

Państwo postanowili jeszcze raz wszystko poważnie przemyśleć....
A tak wogóle to mieszkaja gdzieś pod Łodzią i chcieli po niego sami przyjechać, bez żadnego problemu, pytali tylko jak on może sie w podróży zachowywać...

Posted

No właśnie jak ludziom zależy żeby pies nie uciekał to zrobią wszystko aby coś zrobić z ogrodzeniem. Ale państwo są naprawdę spoko :) Może właśnie jakiegoś staruszka im polecić,ale staruszka na pole:roll: sama nie wiem.

Posted

Takiego maila dostałam w sprawie Liska:
Poprostu zakochałam śię w tym piesku ,mam pytanie czy trzeba spełnić
jakieś warunki aby muc go przyjąć do domu .Mam dom z ogrodem w okolicy
Krosna .Bardzo chciała bym go zobaczyć i zobaczyć czy się
polubimy,tylko
mogło by to być dopiero za jakieś dwa tygodnie bo przecierz nie będe
pieska
wiozła w autobusie.A za jakies dwa tygonie mąż wruci z delegacji to
wtedy
byśmy mogli przyjechać ale oczywiście jeśli ktoś będzie go chćiał
wziąść od