mamanabank Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Dostałam informacje od UMilki, że Antoś został odrobaczony i zaszczepiony przeciwko wściekliźnie. Ze skarbonki Antosia musimy odjąć 7,50zł za odrobaczenie i 25zł za szczepienie. Od kwietnia wzrasta opłata za hotelik z 200zł do 250zł Quote
UMilki Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Post rozliczeniowy uaktualniony. Bardzo przepraszam, za nieterminowe uzupełnianie danych. Wszystkim wpłacającym dziękuję. Quote
uczeń czarnoksieżnika Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Antoni, na pierwszą wskakuj ;) Quote
uczeń czarnoksieżnika Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Antoś, Antoś, Antoś co z ciebie wyrosło???? Przepiękny psiak, który zasługuje na super dom!( takie jest moje zdanie :) ) Quote
mamanabank Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 I na ten dom wszyscy razem z Antkiem czekamy. Quote
uczeń czarnoksieżnika Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 mam nadzieję że już niedługo się doczekamy... ;) Quote
Figafiga Posted January 22, 2012 Author Posted January 22, 2012 Śpiący Antosio podnosi imiennika :-) Quote
mamanabank Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Antek mógłby dać wiele radości swojemu człowiekowi, wniósłby dużo pozytywnej energii w życie. Quote
UMilki Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 W tym Antosiowym ciałku siedzi niezły młodzik. Wczoraj chciał zagryźć hasiora, który u mnie przebywa. Rzucił się na niego jak lew :) Spokojnie, raczej zrobił to z zazdrości, bo zainteresowanie wszystkich zebranych skupiło się na Mańku, a nie na Antku. No, ale aż mi się gorąco zrobiło... I w tym wszystkim musiałam uspokajać Antka, bo z nerwów aż czerwony się zrobił. Nic nikomu się nie stało. Oj...Antoś, Antoś. Arktika też już nie lubi, też by go chętnie dorwał. Taki mały, a taki buńczuczny. Co za krew. Quote
Figafiga Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 [CENTER][COLOR=Red][SIZE=5][COLOR=magenta][B]UWAGA!!![/B][/COLOR][/SIZE][/COLOR] [SIZE=4][COLOR=magenta][B]ZMIANA NUMERU KONTA DLA DEKLARACJI ANTOSIA[/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=magenta][/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=magenta][B] OD 24 STYCZNIA 2012 SKARBNIKIEM ANTOSIA JEST FIGAFIGA[/B][/COLOR][/SIZE] [/CENTER] Jeszcze dziś powysyłam na PW numer nowego konta dla Antka, prowadzę również skarbonkę naszej Kory, więc osoby wpłacające na Korę i Antka będą miały ułatwienie. Quote
Figafiga Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 Wysłałam PW z nowym nr konta do wszystkich deklarujących. Romka Ubocze Kaja10014 AlfaLS ania1 wujek&ciocia ranias kmurdz ihabe Finlora Kaju do Ciebie nie udało mi się wysłać, może masz zapchaną skrzynkę. Quote
uczeń czarnoksieżnika Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Nocna zmiana melduje się... Quote
mamanabank Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 [B]UMilki[/B], bardzo serdecznie dziękujemy za poratowanie w kryzysowej sytuacji i rzetelne prowadzenie finansów Antośka przez te wszystkie miesiące, blisko rok! Bardzo, bardzo dziękujemy!!! Quote
Figafiga Posted January 27, 2012 Author Posted January 27, 2012 [quote name='mamanabank'][B]UMilki[/B], bardzo serdecznie dziękujemy za poratowanie w kryzysowej sytuacji i rzetelne prowadzenie finansów Antośka przez te wszystkie miesiące, blisko rok! Bardzo, bardzo dziękujemy!!![/QUOTE] podpisuję się obiema rękami i nogami :-) [IMG]http://www.bank-zdjec.com/foto2/5086_b.jpg[/IMG] Quote
Romka Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 [quote name='UMilki']W tym Antosiowym ciałku siedzi niezły młodzik. Wczoraj chciał zagryźć hasiora, który u mnie przebywa. Rzucił się na niego jak lew :) Spokojnie, raczej zrobił to z zazdrości, bo zainteresowanie wszystkich zebranych skupiło się na Mańku, a nie na Antku. No, ale aż mi się gorąco zrobiło... I w tym wszystkim musiałam uspokajać Antka, bo z nerwów aż czerwony się zrobił. Nic nikomu się nie stało. Oj...Antoś, Antoś. Arktika też już nie lubi, też by go chętnie dorwał. Taki mały, a taki buńczuczny. Co za krew.[/QUOTE] No tak,cały Antoś!:lol::lol::lol: Quote
mamanabank Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 I przedpołudniowe :-) DO góry, do góry! Antoś poszukuje domu! Quote
mamanabank Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Ciekawe co Antek Robi, gdy ziemia jest zmrożona i nie może kopać dołków. Quote
Recommended Posts