Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dostałam informacje od UMilki, że Antoś został odrobaczony i zaszczepiony przeciwko wściekliźnie. Ze skarbonki Antosia musimy odjąć 7,50zł za odrobaczenie i 25zł za szczepienie.

Od kwietnia wzrasta opłata za hotelik z 200zł do 250zł

Posted

W tym Antosiowym ciałku siedzi niezły młodzik. Wczoraj chciał zagryźć hasiora, który u mnie przebywa. Rzucił się na niego jak lew :) Spokojnie, raczej zrobił to z zazdrości, bo zainteresowanie wszystkich zebranych skupiło się na Mańku, a nie na Antku.
No, ale aż mi się gorąco zrobiło... I w tym wszystkim musiałam uspokajać Antka, bo z nerwów aż czerwony się zrobił. Nic nikomu się nie stało.

Oj...Antoś, Antoś.
Arktika też już nie lubi, też by go chętnie dorwał.

Taki mały, a taki buńczuczny. Co za krew.

Posted

[CENTER][COLOR=Red][SIZE=5][COLOR=magenta][B]UWAGA!!![/B][/COLOR][/SIZE][/COLOR]

[SIZE=4][COLOR=magenta][B]ZMIANA NUMERU KONTA DLA DEKLARACJI ANTOSIA[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=magenta][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=magenta][B] OD 24 STYCZNIA 2012 SKARBNIKIEM ANTOSIA JEST FIGAFIGA[/B][/COLOR][/SIZE]
[/CENTER]

Jeszcze dziś powysyłam na PW numer nowego konta dla Antka, prowadzę również skarbonkę naszej Kory, więc osoby wpłacające na Korę i Antka będą miały ułatwienie.

Posted

Wysłałam PW z nowym nr konta do wszystkich deklarujących.
Romka
Ubocze
Kaja10014
AlfaLS
ania1
wujek&ciocia
ranias
kmurdz
ihabe
Finlora

Kaju do Ciebie nie udało mi się wysłać, może masz zapchaną skrzynkę.

Posted

[quote name='mamanabank'][B]UMilki[/B], bardzo serdecznie dziękujemy za poratowanie w kryzysowej sytuacji i rzetelne prowadzenie finansów Antośka przez te wszystkie miesiące, blisko rok! Bardzo, bardzo dziękujemy!!![/QUOTE]

podpisuję się obiema rękami i nogami :-)

[IMG]http://www.bank-zdjec.com/foto2/5086_b.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='UMilki']W tym Antosiowym ciałku siedzi niezły młodzik. Wczoraj chciał zagryźć hasiora, który u mnie przebywa. Rzucił się na niego jak lew :) Spokojnie, raczej zrobił to z zazdrości, bo zainteresowanie wszystkich zebranych skupiło się na Mańku, a nie na Antku.
No, ale aż mi się gorąco zrobiło... I w tym wszystkim musiałam uspokajać Antka, bo z nerwów aż czerwony się zrobił. Nic nikomu się nie stało.

Oj...Antoś, Antoś.
Arktika też już nie lubi, też by go chętnie dorwał.

Taki mały, a taki buńczuczny. Co za krew.[/QUOTE]
No tak,cały Antoś!:lol::lol::lol: