Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To jest dość ciekawa relacja. Przez płot szczekają na siebie, złoszczą się - no kłócą. A jak biegają razem to tak jakby jeden drugiego nie widział. I nie ma żadnych konfrontacji.

Posted

[quote name='UMilki']To jest dość ciekawa relacja. Przez płot szczekają na siebie, złoszczą się - no kłócą. A jak biegają razem to tak jakby jeden drugiego nie widział. I nie ma żadnych konfrontacji.[/QUOTE]

a to pocieszne cwaniaki:lol:

Posted

[quote name='ranias']a co Olinek na te Antosiowe zaczepki?[/QUOTE]
Olinek też kłóci się z Antosiem...widziałam sama...to rodzaj gry towarzyskiej "czyje na wierzchu".;):lol:

Posted

A tak wygląda Antoś w "abażurze":
[IMG]http://foto0.m.onet.pl/_m/2560d2114b770fc42703cbcdb86210c0,10,19,0.jpg[/IMG]
[IMG]http://foto2.m.onet.pl/_m/3887c7808e7d0beec03ca282e66ceb6a,10,19,0.jpg[/IMG]
...jak widać w dobrym nastroju.;)

Posted

[INDENT]Z przykrością muszę wycofać się z dalszego finansowania od nowego roku. Moja nowa organizacja FPR Złoty Pies też ma ciągły deficyt :-(. Wybaczcie. Mam nadzieję, że chociaż odrobinę pomogłam. Dalej trzymam kciuki za wspaniały DS. [/INDENT]

Posted

[quote name='_Goldenek2'][INDENT]Z przykrością muszę wycofać się z dalszego finansowania od nowego roku. Moja nowa organizacja FPR Złoty Pies też ma ciągły deficyt :-(. Wybaczcie. Mam nadzieję, że chociaż odrobinę pomogłam. Dalej trzymam kciuki za wspaniały DS. [/INDENT][/QUOTE]
Goldenek,dziękuję bardzo za wspieranie Antosia przez tak długi czas...

Posted

Goldenek bardzo dziękujemy za pomoc.
A Antoś za godzinkę jedzie do lecznicy zdejmować szwy z powieki. I w końcu pozbędzie się kołnierza. Dzielny mały Antek.

Posted

Mam dobre wieści :-)

Rozmawiałam dzisiaj z Panią Wet. Wyniki badania Antosiowego wycinka są DOBRE!!! :multi:
Antoś ma żyć zdrowo i cieszyć się życiem!

[B]Otrzymałam 100zł od Mariat :loveu: dla Antosia[/B] :loveu:
[B]Bardzo dziękujemy!!!!!!!
[/B]Pozwolę sobie przelać do skarbonki Antka już jutro, dziś mogłabym nie dostrzec kodów ;-)

Posted

[quote name='_Goldenek2'][INDENT]Z przykrością muszę wycofać się z dalszego finansowania od nowego roku. Moja nowa organizacja FPR Złoty Pies też ma ciągły deficyt :-(. Wybaczcie. Mam nadzieję, że chociaż odrobinę pomogłam. Dalej trzymam kciuki za wspaniały DS. [/INDENT][/QUOTE]

Dziękujemy serdecznie za pomoc i informację.

Posted

[quote name='mamanabank']Mam dobre wieści :-)

Rozmawiałam dzisiaj z Panią Wet. Wyniki badania Antosiowego wycinka są DOBRE!!! :multi:
Antoś ma żyć zdrowo i cieszyć się życiem![/QUOTE]

I ja się dowiaduję jako ostatnia!?! ;)
Matko, jak ja się cieszę, aż mi się łza w oku zakręciła. Bardzo się martwiłam. No to chłopak ma szczęście. UFFF !!! :multi::multi::multi: Bardzo bardzo się cieszę. Trudno to opisać. Ufff ufff