Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kolejna wizyta za nami. Bandaż zdjęty. Rany bardzo ładnie się goją, nic się nie sączy, nic się nie zbiera. Ufff... Antoś zdrów. Dostał ostatnią dawkę antybiotyku, a w czwartek zdejmujemy szwy.
Humor jak zawsze wyśmienity.

Posted

[quote name='UMilki']Kolejna wizyta za nami. Bandaż zdjęty. Rany bardzo ładnie się goją, nic się nie sączy, nic się nie zbiera. Ufff... Antoś zdrów. Dostał ostatnią dawkę antybiotyku, a w czwartek zdejmujemy szwy.
Humor jak zawsze wyśmienity.[/QUOTE]
Bardzo się cieszę :lol:

Posted

Widziałam oczko Antosia...to wygląda tak,jakby górna powieka ukrywała wchodzącą na gałkę oczną kataraktę.Tego nie widać dopiero jak uniesie się górną powiekę[B].Na kiedy planowane są konsultacje oczka Antosia i do jakiej kliniki jedziecie w tej sprawie?[/B]

Posted

Antoś ma zdjęte szwy, wszystko ładnie się zasklepiło. Uff... Teraz zajmiemy się okiem.
W środę wybieramy się do Łowicza na konsultację, a dalej się zobaczy... Zobaczymy co powie weterynarz.

Posted

Antoś pojechał do Łowicza. Zostanie w lecznicy do jutra, bo będzie miał wycinanego guzka z powieki. Pani weterynarz potwierdziła to co mówił wet, u którego byliśmy ostatnio (jest to guz). Guz pojedzie do analizy.
...Trzymajcie kciuki za Antka Wydrę Grabka.

Posted

Ja też bardzo proszę o trzymanie kciuków z całej siły. Operacja będzie już dzisiaj. To jest nowotwór. Konieczne będzie wysłanie wycinka do badania... A teraz najważniejsze, żeby Antoś dzielnie się trzymał. I my też... będę siedzieć jak na szpilach dzisiaj...

Posted

Tak... ostatnie wizyty u weterynarza kosztowały 120zł
post rozliczeniowy
[url]http://www.dogomania.pl/threads/174602-ANTEK-staruszek-w-hotelu-szukamy-sta%C5%82ego-domku!!!/page149[/url]

Dzisiejszy zabieg + badanie wycinka będą kosztowały około 300zł
Bazarek czapowy trwa, ale kasy może zabraknąć na hotelik za grudzień.
Z kasą nie jest dobrze, oby dobrze wszystko było z Antkiem.

Posted

Z Antosiem wszystko dobrze,odwiedziłam go wczoraj wieczorem i dziś rano.:lol:Wczoraj byliśmy nawet na krótkim spacerku,był już w dobrym nastroju.Dziś dostał ode mnie pasztecik,po śniadanku miał wyjść na poranny spacerek.Oczko wygląda bardzo dobrze,nie ma opuchlizny,tylko kilka szwów na powiece.Nie widać zupełnie żadnych zmian...trzymajmy teraz kciuki za pozytywny wynik badania.

Posted

Teraz poczekamy na wynik badania.

Byłam dzisiaj dwa razy w lecznicy nim Antoś wrócił do hoteliku, raz u Antka, a drugi raz u Antka ze względu na...

Przepraszam ale...

Błagam o pomoc... na kolanach błagam...

[COLOR=red][SIZE=3][B]UWAGA DRASTYCZNE![/B][/SIZE]

[COLOR=black][SIZE=2][B]Mikuś[/B]
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/217202-Bezgraniczne-CIERPIENIE-bezdenna-oboj%C4%99tno%C5%9B%C4%87%21-ODARTY-ZE-SK%C3%93RY-MIKU%C5%9A-NA-POMOC%21%21%21?p=17934236#post17934236"]http://www.dogomania.pl/threads/2172...6#post17934236[/URL][/SIZE][/COLOR][/COLOR]

Posted

Nie przepraszaj, wstawaj z tych kolan. Tu trzeba działać!

A Antoś ma się bardzo dobrze. Możecie mówić mu "Antek srebrne oczko" :evil_lol:
Do domu wracał zadowolony. Na szczęście kołnierzyk jest malutki, więc z łatwością wchodzi do swojej budki. Na każde zawołanie wyskakiwał do mnie radośnie merdając ogonem. Z miski zmiótł wszystko. Na spacerku załatwił wszystkie swoje potrzeby, odpowiednio zagrabiając.
Bądźmy jak najlepszych myśli, bo misiek jest bardzo, bardzo dzielny.
Jutro dostanie antybiotyk, za siedem dni ściągamy dwa szwy z powieki.

Posted

Antoś... świetnie! Kołnierz nie przeszkadza mu w miarę normalnemu funkcjonowaniu m.in. niuchaniu, jedzeniu, grabieniu. Trochę trzepie głową, ale to zrozumiałe.
Jak zawsze uśmiechnięty. A skoro kłóci się z Olinem, to zdecydowanie uważam, że ma się dobrze.

Posted

[quote name='UMilki']Antoś... świetnie! Kołnierz nie przeszkadza mu w miarę normalnemu funkcjonowaniu m.in. niuchaniu, jedzeniu, grabieniu. Trochę trzepie głową, ale to zrozumiałe.
Jak zawsze uśmiechnięty. A skoro kłóci się z Olinem, to zdecydowanie uważam, że ma się dobrze.[/QUOTE]

a co Olinek na te Antosiowe zaczepki?