darunia-puma Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 dziewczynki nie ma za co może jakieś pieniążki niekoniecznie stałe się przydadzą mogę przesłać 50zł na naszą niunię może się przydadzą.... nie mogę dać na malutką więcej niż 20zł miesięcznie przepraszam ........... Quote
Asia_Klero Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 napewno się przydadza tylko muszę jeszcze pogadac z kim trzeba i dogadac się na jakie konto bedziemy zbierac pieniazki;)ja tylko mam wielka nadzieje,ze puko bedzie w domu...wtedy napewno doloze do deklaracji. Quote
Mysia_ Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Grina zobacz ile dogomaniaków juzw Twoim wątku.. Będzie dobrze ;) Ja niestety nie dam rady pomóc finansowo :-( Quote
obraczus87 Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 [SIZE=3][COLOR=Red]cioteczki, wujkowie - PIEKNA, SŁODKA GRINA BARDZO PROSI O WSPARCIE! PRZYPOMNE, MAMY MIEJSCE DLA NIEJ U WSPANIAŁEJ LENY13... ALE PAMIĘTAJMY, ŻE POBYT W HOTELIKU KOSZTUJE. GRINA POTRZEBUJE PILNIE DEKLARACJI!!!!! [/COLOR][/SIZE] Quote
darunia-puma Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 witaj malutka jak nocka minęła? W takim razie czekam na info z numerem konta bo rozumiem że tamten jest już nieaktualny na Dzinusie? Quote
Asia_Klero Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 ten na dzine nieaktualny.Dowiem sie jak z tym kontem i damtu znac napewno. Quote
Asia_Klero Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 Grina nie ma ZADNYCH OGLOSZEN!!!!!Prosze cioteczki pomozcie Quote
marta0731 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 No bez ogłoszeń to ani rusz........... Niestety nie umiem, ale jak ktoś będzie chętny to z chęcią wyróżnię allegro!!! Quote
gonia66 Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Stało sie tak, jak marzyłam- MUki jedzie do darmowego DT wiec moja deklaracje dla Suni aktualna...proszę dopisac moje skromne 10 zł Quote
marta0731 Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Darunia czy Ty wiesz kto mógłby małą poogłaszać? Jesteś na dogo dłużej, na pewno kogoś znasz.......... Jak pisałam wyżej - finansowo mogę ogłoszenia wspomóc jeśli potrzeba........ Jak ma znaleźć dom jak nie jest ogłaszana? To pisać sobie tu możemy w nieskończoność i na hotel zbierać...:( Cioteczki wymyślcie coś Quote
darunia-puma Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 cześć kochana cioteczko postaram się znaleźć jakąś cioteczkę która zrobi allegro i ją poogłasza ............... cieszę się ze jesteś z nami Quote
Bjuta Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Kochani, ona jeszcze nie jest adopcyjna. Nie ma na razie sensu robienia jej ogłoszeń. Ta sunia musi się ciut ośmielić do ludzi. Quote
darunia-puma Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 ok w takim razie czekamy na cynk kiedy możemy startować z ogłoszeniami........ ja mimo wszystko szukam pomału ciotek poetek Quote
Asia_Klero Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 Jak to nie jest adopcyjna??Trzeba jej robic ogloszenia NA JUŻ!najwyzej potem zmieni sie opis jak sie troche osowi.Ona byla z ludzmi nie jest dzika tylko sie boi......przestraszony Dinus ma allegro a ja nie widze za duzej roznicy miedzy nimi.Wiec bardzo proszę o ogloszenia!!!!!!!!!!!! Quote
Asia_Klero Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 Darunia dzięki,ze jestes!Podstawa jest allegro... Quote
Mysia_ Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 [quote name='Bjuta']Kochani, ona jeszcze nie jest adopcyjna. Nie ma na razie sensu robienia jej ogłoszeń. Ta sunia musi się ciut ośmielić do ludzi.[/QUOTE] Tylko, że jak narazie deklaracji na hotelik wciąż za mało i niewiadomo kiedy jej się uda tam pojechać :( Według mnie to nie jest psiak nieadopcyjny, raczej niezauważalny w schronisku, jeśli ktoś by kochał psy i miał podejście do nich to świetnie nadawał by sie na nowego właściciela suczki. Ona nie jest jakimś dzikusem, miała dom, nie ma nic przeciwko innym psiakom, nie atakuje... a do tego ma bardzo smutną historię :( Quote
Bjuta Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 No to faktycznie nie ma na co czekać. Tylko muszą być dobre zdjęcia. Z tym jednym - naprawdę nie da się wystartować np z allegro ... A swoją drogą, pięknie się uśmiechamy o deklaracje na hotelik. Na razie jest 130 zł. Quote
Mysia_ Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 o tak.. zdjęcia napewno... Może będzie i na to chwilka, tylko kiedy :( Quote
agata51 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 [quote name='gonia66']Stało sie tak, jak marzyłam- MUki jedzie do darmowego DT wiec moja deklaracje dla Suni aktualna...proszę dopisac moje skromne 10 zł[/QUOTE] Cytuję, bo chyba przegapiłyście. Quote
Bjuta Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 [quote name='agata51']Cytuję, bo chyba przegapiłyście.[/QUOTE] Dzięki!! Czyli jest 140. Quote
Recommended Posts