monika083 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 czy ona ma allegro?? jesli nie ,moge zrobic. Quote
monika_wiki Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Niestety znowu wracamy sunia nadal i to pilnie szuka domu:-( Quote
Lucyna Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Dlaczego tak rzadko jesteś na dogo? Co to znaczy znowu i pilnie? Jest cały czas u Ciebie? Ma ogłoszenia? Quote
monika_wiki Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Pies jest u mojej nieodpowiedzialnej 15 letniej kuzynki a ja jako że jestem psiarą od zawsze robię co mogę żeby znależć jej nowy dom i to szybko bo nic dobrego z niej nie będzie jak tam jeszcze pomieszka.Nie jestem często na dogo bo mam problemy z własnym psem ma chłoniaka i jak na razie cały czas poświęcam na jego leczenie poniewaz bierze chemię i chyba można się domyślić z czym sie to wiąże. Niestety nie mam jeszcze warunków na 3 psa a poza tym mam 4 letnie dziecko i naprawdę nie mogę się zająć suczką chociaż jest kochana.Pomóżcie ją z tamtąd zabrać bo to naprawdę nie jest dla niej dom niestety ten kto ją wydał zrobił wielki błąd ale pozory często mylą a ja nic nie wiedziałm że planują wziąść psa bo szybko wybiłabym im to z głowy ,poprostu nie stać ich na psa już dostaję smsy że nie mają ją czym karmić poprostu jakaś masakra.Ogołszenia dałam gdzie mogłam ale takich onków jest masę. Quote
Basia1244 Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 monika_wiki najskuteczniej będzie, jak skorzystasz z tego bazarku http://www.dogomania.pl/threads/182687-OgA-oszenia-na-56-portalach-Tekst-do-ogA-oszeA-i-banerki-KOMPLET-na-staruszki warto!! Quote
monika_wiki Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Proszę o usunięcie moich postów z tego wątku zamykam temat. Quote
monika_wiki Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Suczka dzisiaj pojechała do Krakowa do nowego domu Quote
Lucyna Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Grztuluję szczęśliwego zakończenia dla suczki i dla Ciebie również ... :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts