Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kurczę, w październiku bezdomne bassetki trafiły do nowych domów, a w grudniu kolejny wysyp!!!
Mam nadzieję, że psiurki znajdą swoje domki - w końcu święta się zbliżają!
Popytam po swoich znajomych, czy ktoś nie przygarnąłby basseta.

Posted

[quote name='Miła od Gucia']A kto miał się zająć sprawdzeniem domu Adriana ??

Bo ja bie chciałabym mieszać, ale mam kolejną bassetkę do adopcji i Adrian też o nią pyta ?
I co robić ???

Bassetka Nelka szuka domu
http://www.forum.bassety.net/viewtopic.php?p=45746#45746

Wiem Bogusia,że jest taka suczka, czytałam wszystko wczoraj. Wizytę robiła Tarzanka - dowiedziałam się właśnie . Wszuystko ponoć OK.

Posted

Nie wiem o co chodzi ale p.Adrian nic nie wie o wizycie przedadopcyjnej, z nikim nie rozmawiał ani on ani jego ojciec,który jest emerytem i cały czas jest w domu ,zresztą obaj czekają od wtorku na tę wizytę...
Chciałabym to wyjaśnić tym bardziej, że pies miał opłacony hotelik do wczoraj a osoby z Fundacji For Animals opiekujące się nim dostają sprzeczne informacje i nie wiedzą co dalej.
Trudno mi to wszystko zrozumieć...

Posted

[IMG]http://img300.imageshack.us/img300/3112/10122009114.jpg[/IMG]
[IMG]http://img300.imageshack.us/img300/7568/10122009095.jpg[/IMG]
najnowsze zdjęcia psiura od dziewczyn z fundacji For Animals

Posted

[quote name='Tarzanka']Wszystko w porządku basecior może iść bez problemów do nowego domku :)[/QUOTE]
Tarzanka, napisz coś więcej, wyjaśnij, kogo dom sprawdzałaś.
Co znaczy może iść do nowego domku, kogo domku ?

Posted

Byłam w dobrym miejscu na wizycie zaraz po niej dzwoniłam do pewnej osoby ( nie powiem do kogo gdyż nie pamiętam, ale ta osoba na pewno wie, że to o niej mowa ). Powiedziałam Jej co i jak lepiej jak Ona się wypowie, bo ja zwyczajnie nie mam siły z powodu grypy z którą teraz walczę.

Posted

Dobrze Tarzanka, wszystko się wyjaśni, osoba z którą masz kontakt, jest prowadzącą adopcję i jest kompetentna. Poczekamy.
A Ty się kochana kuruj, dbaj o siebie, ja właśnie jestem po grypie. Po dwóch tygodniach dziś już poprawa, ale byłam w domu na zwolnieniu. Życzę Ci zdrówka.

Posted

Magda 007 napisał(a):
Jakoś cicho tutaj...

Pies ma sie dobrze. Jest w hoteliku i jest leczony, otrzymuje antybiotyk na spuchniete "klejnoty".
Niestety jest prawdziwym agresorem , nie moze trafic do domu z innymi zwierzetami do rodziny z dziecmi itp.Musi go zabrac osoba , ktora ma doswiadczenie z takimi psami.
Mysle ,ze ten proces adopcyjny troche potrwa.

Posted

On wcześniej mieszkał z tchorzofretką i podobno świetnie się razem bawili.Natomiast inne psy to go raczej nie zaczepiały,nawet moja pyskata omijała go szerokim łukiem i na wszelki wypadek udawała że go nie widzi.On jest okropnym dominantem i póki wszystko jest po jego myśli to jest łagodny.Gorzej jak coś mu się nie podoba...

Posted

Bassecik czuje sie juz dobrze, caly czas przebywa w hoteliku :-|

Sa tez i dobre wiesci :!:

Dzisiaj zglosili sie panstwo z ..LUBLINA!!!!, mieszkaja w domku jednorodzinnym w miejscu ,ktore dobrze znam.Jutro jade na wizyte przedadopcyjna :->

Moze to wlasnie ten domek :?: kto wie.. ;-)