Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

JASMIN napisał(a):
Oj tam przydałby się jakiś znak rozpoznawczy choć nie wiele osób z DGM chyba się tam wybiera.. No chyba, że chcą zrobić niespodziankę i się wcześniej nie deklarują :cool1:.

Nas nie bedzie na 100% :cool1:
Najlepszym znakim rozpoznawczym jest pies lub... numer katalogowy :evil_lol: Ja kobitke kiedys po ilosci mopsow rozpoznalam :lol:

Posted

Gdyby ktoś jeszcze był tym zainteresowany to informuję, że właśnie dzwoniłam do wrocławskiego oddziału i katalog przedwystawowy pojawi się może jeszcze dzisiaj a napewno w najbliższych dniach :multi::multi::multi:

Posted

KLUBOWA WYSTAWA JAMNIKÓW

WROCŁAW – ŚRODA ŚLĄSKA, 3.06.2006

WYKAZ ZGŁOSZONYCH PSÓW

JAMNIK DŁUGOWŁOSY KRÓLICZY
Psy - Klasa championów 1 VICO Krestos Pawłowska-Karasek Renata
Suki - Klasa szczeniąt 2 AILEEN Happy Krion Wadoń Monika
Suki - Klasa pośrednia 3 CHANELL WINNIE z Ostrožských jezer Pasierbek Lucyna & Renata Pawłowska-Karasek
Suki - Klasa otwarta 4 DRAKA z Gaju Karczów Olender Grażyna
Suki - Klasa użytkowa 5 COBRA z Samotraki Samocka Anna JAMNIK DŁUGOWŁOSY MINIATUROWY
Psy - Klasa szczeniąt 6 LANCELOT Evasion Sękowska Aleksandra
Psy - Klasa młodzieży 7 FOREST GUMP Brzdąc Majewska Krystyna 8 HUGO z Gaju Karczów Dembski Henryk
Psy - Klasa pośrednia 9 HEBAN Ju-Lin Nowotarscy Stanisław, Lidia
Psy - Klasa otwarta 10 JAZZ Corigentia Kozłowska Anna 11 TARO z Gaju Karczów Olender Grażyna
Psy - Klasa championów 12 EDI Babi Dom Sarnowska Elżbieta 13 KEN Kartus-Slovakia Ciapuła Danuta
Suki - Klasa młodzieży 14 HIPI z Gaju Karczów Olender Grażyna 15 INES z Gaju Karczów Lesińska Dorota 16 JASMIN Dagnasta Wadoń Monika
Suki - Klasa otwarta 17 QUOMTESS v. Rainerschlössl Pasierbek Lucyna JAMNIK DŁUGOWŁOSY STANDARDOWY
Psy - Klasa baby 18 DEXTER Słodki Urwis Kubiak Roman
Psy - Klasa otwarta 19 BENSON Słodki Urwis Wdowczyk Anna 20 SANTORINI Światołdycz Wdowczyk Anna
Psy - Klasa weteranów 21 ARCHIMEDES z Samotraki Samocka Anna 22 ARYSTOTELES z Samotraki Pastuszek Eunika
Suki - Klasa baby 23 DORI Słodki Urwis Klimczak Renata
Suki - Klasa młodzieży 24 GALA z Gaju Karczów Nowotarscy Stanisław, Lidia
Suki - Klasa otwarta 25 DARKA z Samotraki Samocka Anna 26 LALA Cudo Psiak Sidoruk Maria
Suki - Klasa użytkowa 27 KORA Omen Mykity Kosacki Bronisław
Suki - Klasa championów 28 DYMKA z Samotraki Samocka Anna
Suki - Klasa weteranów 29 ZIUTA z Samotraki Samocka Anna 30 ŻARKA z Samotraki Samocka Anna

Posted

SuperGosia napisał(a):
Monika, to jest jawna dyskryminacja, że tylko długowłose wklejasz :eviltong:

Gosiu, na jamnicze fotum wszystkie wkleiłam ;). A tutaj też chciałam wszystkie ale za długa wiadomość i mi błąd wyskakiwał :oops:

Posted

JASMIN napisał(a):
Gosiu, na jamnicze fotum wszystkie wkleiłam ;). A tutaj też chciałam wszystkie ale za długa wiadomość i mi błąd wyskakiwał :oops:

Już widziałam na jamniczym forum (dzięki wielkie) i bardzo się cieszę, że nas na tej klubówce nie będzie :eviltong:

Posted

Czy ktoś już może był kiedyś na jakiejś wystawie w Środzie Śląskiej i orientowałby się może jak z dworca trafić na teren wystawy? Pytam ponieważ jadę pociągiem i będę na dworcu o 6.00 rano a nie wem co dalej i jak daleko na tą wystawę...

Posted

Co tu taka cisza w temacie? Zaraz wystawa a Wy co, śpicie (:roll:)? My za kilka godzin wyjeżdżamy, mamy pociąg o 1.00 w nocy...

Wszystkim jamnikomaniakom wystawiający na tej ( i nie tylko ) wystawie życzymty POWODZENIA!!!

Posted

JASMIN napisał(a):
Czy ktoś już może był kiedyś na jakiejś wystawie w Środzie Śląskiej i orientowałby się może jak z dworca trafić na teren wystawy? Pytam ponieważ jadę pociągiem i będę na dworcu o 6.00 rano a nie wem co dalej i jak daleko na tą wystawę...

wydaje mi sie ze jest to pierwsza wystawa organizowana w tym miescie :roll:

Posted

Elitesse napisał(a):
wydaje mi sie ze jest to pierwsza wystawa organizowana w tym miescie :roll:

Dzięki za odpowiedź. Już mam na potwierdzeniu, wystawa będzie na Stadionie Miejskim przy ulicy 3 Maja. A może na forum jest ktoś ze Środy Śląskiej lub okolic i wiedziałby w jakiej odległości od dworca znajduje się stadion?

Posted

SuperGosia napisał(a):
Najlepszym znakim rozpoznawczym jest pies lub... numer katalogowy :evil_lol: Ja kobitke kiedys po ilosci mopsow rozpoznalam :lol:

No to ja odrazu mówię, mam numer katalogowy 2 ( długowłosa królicza suka w szczeniakach ) i 16 ( długowłosa miniaturowa suka w młodzieży ). Więc jeżeli mnie gdzieś wypatrzycie to śmiało proszę podchodzić ;)