kizimizi Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 W jednym z dolnośląskich schronisk wiele psów zapomnianych przez właścicieli i los, wciąż czeka na swojego wymarzonego Pana. Psy te nie czują głodu czy fizycznego bólu lecz ogromny strach i smutek, który wynika z miejsca w jakim sie znajdują. Z nadzieją patrzą na każdego pojawiającego sie człowieka licząc, ze właśnie ten da im upragniony dom. Sunia ma juz 8 lat i bardzo chcialaby swoją jesień życia spędzić u kochających ją ludzi. Nie jest mocno szczekliwa za to bacznie przygląda się każdemu kto ją odwiedza. Zdaje sie być nieufna do ludzi. Kudłasia czeka na ludzi, którzy pokochają ją taką jaka jest. A jest bardzo nieufna, bardzo nieśmiala, nieświadoma tego co człowiek może jej dać. Do tej pory poznała tylko strach stad woli unikać ludzi i ich towarzystwa. Sunia jest nieduża, tak do kolan. Jest idealna nawet do nieduzego mieszkania i dla starszej osoby, dlatego dziwi mnie, że jeszcze nie została wyadoptowana.:shake: Wielkość: mały (do ok. kolan) Nr 18. wiek: 8 lat (babinka:) ) Zabiegi: po sterylce i zaczipowaniu Taka jestem misiowa mordka: Pycholek: Wszystkie Kudłacze maja ogłoszenia na gumtree i na dogowskim wątku Kudłaczy w potrzebie. [SIZE=4]Kudłaczka prosi wszystkie dogociotki o regularne ogłoszenia. My robimy jej tylko gumtree. Quote
Onaa Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Dodałam go do wątku Kudłaczy Szortskowłosych w potrzebie :). http://www.dogomania.pl/threads/173902-SzorstkowA-ose-w-potrzebie-WAE-tek-ogA-lny-moA-na-dodawaA*****?p=13555101&posted=1#post13555101 Quote
Poker Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 [quote name='Dogo07']Dodałam go do wątku Kudłaczy Szortskowłosych w potrzebie :). http://www.dogomania.pl/threads/173902-SzorstkowA-ose-w-potrzebie-WAE-tek-ogA-lny-moA-na-dodawaA*****?p=13555101&posted=1#post13555101 i słusznie , bo on taki kudłaty jak ja miss piękności świata :eviltong:, co nie zmniejsza faktu,że jest przesłodki Quote
kizimizi Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 [quote name='Poker']i słusznie , bo on taki kudłaty jak ja miss piękności świata :eviltong:, co nie zmniejsza faktu,że jest przesłodki Kudłacz jest kochany ale widać że nieufny wobec człowieka. Moze ktoś mu krzywdę wyrządził, może go ludzie wyrzucili jak im się znudził. A czy ktoś i Kudłaczowi i Mopowi moz allegro i inne ogłoszenia zrobić?Kogo by tu poprosić? Quote
Onaa Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Jejku, Kudłaczku aleś ty zaniedbany piesku - nikt cie nie odwiedza i żadnych ogłoszonek nie masz bidulku :(. Quote
kora78 Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 zaznaczam sobie.ale sie spoznilam? gdzie ja mialam glowe... Quote
kizimizi Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 haha zaszła pomyłka ... kudłacz jest panienką:razz: Quote
Onaa Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 kizimizi napisał(a):haha zaszła pomyłka ... kudłacz jest panienką:razz: :). Nieźle :). Quote
kizimizi Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 No na to wyszło. Moze w poniedz. uda mi sie zrobic dadatkowe fotki i zdobyc info o psince, to wszystko bedzie jaśniejsze. W sumie nawet pasuje, ze to panienka bo ona jest dosłownie- śliczna, nie ładna czy urocza. taka psia laleczka. Tylko teraz trzeba ogłoszenia pozmieniać żeby nie było. Ale jak na razie nie było, żadnych zgłoszen w jego/jej sprawie wiec chyba nic takiego nie straciliśmy. Do poniedz dokompletuje inf. i wszystko bedzie juz elegancko. Quote
kizimizi Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 Nie udało sie:( Kudlaczku kochany a właściwie kochana, nie zapomnę o Tobie i bede Ci nadal domku szukać siersciuchu! Quote
Onaa Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Rozumiem, że to ze zdjeciami i dodatkowymi info się nie udało ? A w ogóle sunie widziałaś ? Quote
Onaa Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 A jak się zachowywała ? Byłyście może u niej, w jej boksie? Bo nie wiem czy Dira to z nią była czy nie ? Quote
kora78 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 była z dirą w boksie 2 tyg temu. teraz były rozdzielone-Dira została, a Kudłączka przeniesiona do innego, większego, ale pełenego innych małych psów. Mogę Ci na maila wysłąć foto,jak to wygląda. Tam do boksów ludzi obcych nie wpuszczają :( Nic szczególnego o niej nie wiemy... Quote
Onaa Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 A tu nie możesz jej zdjęcia dać ? Byłoby od razu do ogłoszeń ? To szkoda troszkę, bo wiadomo że w ogłoszeniu dobrze jest napisać trochę info o psiaku i jak się zachowuje itp. Nikt w ciemno raczej psa nie weźmie ze schronu, zwłaszcza że psów czekających na dom jest sporo. Quote
kora78 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 nie umiem tu dodawać fot. a ja mam takie, któe pokazuje ten jej kojec obecny- gdy jej tam jeszcze nie było Quote
kizimizi Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 To mi Kora wyślij a ja wstawie. Kudłaczka była w domku z małymi psiakami a ostatnio na szczeniakarni bywa, tzn. nie w boksie z zszceniarami ale po sąsiedzku. Jest szczekliwa, jest po sterylce i młoda jest. W schronisku conajmiej od 2 miesiecy. Nie bede orginalna jak znow powiem,ze wiecej info bede miala jak tam pojde, a to dopiero po 12.12. Chyba że ty Kora coś telefonicznie zdziałasz? wyślij mi szybko te foty na [email protected] Quote
kizimizi Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 Kora ona ma nr 18, moze przygadałabyś przez tel. w jej sprawie?Czy po sterylce na bank i wogóle ile ma lat itp??? Quote
kora78 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 pozbieram,co trzeba się dowiedzieć i mogę dzwonić Quote
kora78 Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 dzwoniłam do schroniska kudłączka ma ok 2 lat, jest na pewno po sterylce, przyjechałą we wrześniu Quote
Recommended Posts