Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W jednym z dolnośląskich schronisk wiele psów zapomnianych przez właścicieli i los, wciąż czeka na swojego wymarzonego Pana. Psy te nie czują głodu czy fizycznego bólu lecz ogromny strach i smutek, który wynika z miejsca w jakim sie znajdują. Z nadzieją patrzą na każdego pojawiającego sie człowieka licząc, ze właśnie ten da im upragniony dom.

Sunia ma juz 8 lat i bardzo chcialaby swoją jesień życia spędzić u kochających ją ludzi. Nie jest mocno szczekliwa za to bacznie przygląda się każdemu kto ją odwiedza. Zdaje sie być nieufna do ludzi.

Kudłasia czeka na ludzi, którzy pokochają ją taką jaka jest. A jest bardzo nieufna, bardzo nieśmiala, nieświadoma tego co człowiek może jej dać. Do tej pory poznała tylko strach stad woli unikać ludzi i ich towarzystwa.

Sunia jest nieduża, tak do kolan.
Jest idealna nawet do nieduzego mieszkania i dla starszej osoby, dlatego dziwi mnie, że jeszcze nie została wyadoptowana.:shake:

Wielkość: mały (do ok. kolan)
Nr 18.
Zabiegi: po sterylce i zaczipowaniu

Taka jestem misiowa mordka:

Pycholek:

Wszystkie Kudłacze maja ogłoszenia na gumtree i na dogowskim wątku Kudłaczy w potrzebie.

[SIZE=4]Kudłaczka prosi wszystkie dogociotki o regularne ogłoszenia. My robimy jej tylko gumtree.

• Replies 146
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Poker']i słusznie , bo on taki kudłaty jak ja miss piękności świata :eviltong:, co nie zmniejsza faktu,że jest przesłodki

Kudłacz jest kochany ale widać że nieufny wobec człowieka. Moze ktoś mu krzywdę wyrządził, może go ludzie wyrzucili jak im się znudził.

A czy ktoś i Kudłaczowi i Mopowi moz allegro i inne ogłoszenia zrobić?Kogo by tu poprosić?

Posted

No na to wyszło. Moze w poniedz. uda mi sie zrobic dadatkowe fotki i zdobyc info o psince, to wszystko bedzie jaśniejsze.

W sumie nawet pasuje, ze to panienka bo ona jest dosłownie- śliczna, nie ładna czy urocza. taka psia laleczka.

Tylko teraz trzeba ogłoszenia pozmieniać żeby nie było. Ale jak na razie nie było, żadnych zgłoszen w jego/jej sprawie wiec chyba nic takiego nie straciliśmy. Do poniedz dokompletuje inf. i wszystko bedzie juz elegancko.

Posted

była z dirą w boksie 2 tyg temu. teraz były rozdzielone-Dira została, a Kudłączka przeniesiona do innego, większego, ale pełenego innych małych psów. Mogę Ci na maila wysłąć foto,jak to wygląda. Tam do boksów ludzi obcych nie wpuszczają :( Nic szczególnego o niej nie wiemy...

Posted

A tu nie możesz jej zdjęcia dać ? Byłoby od razu do ogłoszeń ?
To szkoda troszkę, bo wiadomo że w ogłoszeniu dobrze jest napisać trochę info o psiaku i jak się zachowuje itp. Nikt w ciemno raczej psa nie weźmie ze schronu, zwłaszcza że psów czekających na dom jest sporo.

Posted

To mi Kora wyślij a ja wstawie.

Kudłaczka była w domku z małymi psiakami a ostatnio na szczeniakarni bywa, tzn. nie w boksie z zszceniarami ale po sąsiedzku. Jest szczekliwa, jest po sterylce i młoda jest. W schronisku conajmiej od 2 miesiecy.

Nie bede orginalna jak znow powiem,ze wiecej info bede miala jak tam pojde, a to dopiero po 12.12. Chyba że ty Kora coś telefonicznie zdziałasz?

wyślij mi szybko te foty na [email protected]