kizimizi Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 właściwie to mogłaby spróbować. Tylko czy takie poznanie sie jest rzezcywiscie rzetelne i obiektywne. A dlaeko mieszka ta Pani? Quote
xmartix Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 .. oj to trudne, bo psa nie dadzą na spacer, musiałby go ktoś wziąć na dt, ale o szczeniaka nie będzie zazdrosny Oskar, gorzej jak podrośnie i musiałaby się jego pozycja zmienić... Quote
kizimizi Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 Kora tylko pierw wizyta bo jak sie Pani nie zgadza to dziwna sprawa jest. A mozesz na pm podac skad PAni jest? moze nie tak daleko mnie Quote
kora78 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 ten domek oskarkowi odpadł,ale może weźmie innego naszego młodzika. Quote
kizimizi Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Raczej nie. Pani szuka dużego psa i to najlepiej bardzo mlodego Quote
xmartix Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 a jakie ma wymagania co do psa? i co ona ma do zaoferowania? napiszcie mi na pw może podeślę jej jakieś propozycje Quote
kora78 Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 tamta pani ma juz innego psiaka oskarek nadal czeka w schronie. mam świeże foto Quote
kizimizi Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 Hop Oskarku na 1! Nowe ogłoszenia musze ci zrobic Quote
kizimizi Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 Hop Oskarku na 1! Nowe ogłoszenia musze ci zrobic Quote
kizimizi Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 Oskarku kundelku zwykły, czemu ty sie nie podobasz? :( Quote
kora78 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 jaki on zwykły? kolorki ma cudne? to nie jest zywkły burek! Quote
kizimizi Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 dla mnie Oskar jest najwspanialszy i najwyjątkowszy ale zdaje sie, ze wszyscy o nim zapomnieli Quote
kora78 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 mam nowe 2 foteczki, takie jak zawsze- łapką chciał mnie wciągnąć do środka :( albo czekał, aż go złapię i wyciągnę pomiędzy kratami :( Quote
kizimizi Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 Oskar Kochanie już tyle czasu i nikt cie nie chce zabrać. Quote
kizimizi Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 ja mu co jakis zcas odnawiam gumtree a to pozostale ogłoszenia: http://www.adopcjapsa.pl/adopcja-psa...9381,Lw==.html http://petsy.pl/ogloszenia/3/1/34/4904.html http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/...psy/Oskar,5561 no pewnie nowe by sie przydały. Quote
kora78 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 pani, która wcześniej szukałą towarzystwa dla swojego karelczyka pisała mi, że wciąz myśli o Oskarku, tak jej zapadł w serce. Nie ma teraz warunków na 3 psiaki,ale pomoże szukać mu domu, puści po znajomych i może na wątek zawita, ogłoszenia porobi :) Quote
kizimizi Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 bardzo fajnie bp oskar zasługuja na wyjątkowy dom! Ja mu co jakis czas gumtree robię i wejść ma mnóstwo no ale na tym się kończy ... :( Quote
iljo Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Ta "Pani" to ja :) Musiałam zrezygnować z Oskara, bo okazało się, że do karelczyka powinnam wziąć szczeniaka, bo to twardy charakterek i ze starszym mógłby być problem i wzajemnie mogliby sobie zrobić krzywdę :( No i wzięłam szczeniora owczarka niemieckiego. Tzn mieszańca, ale wygląda jak owczarek. A mój karelczyk urósł trochę i jakiś mniej karelczykowaty się zrobił. Ale charakterek dalej ma :) Już byłam niemal pewna, że wezmę Oskara do siebie. On jest taki cudny. I może to głupie, ale już zdążyłam się do niego przywiązać. I serce pęka kiedy widzę jaki on smutny :( Porobiłam mu ogłoszenia na kilkunastu chyba stronach, m.in. na gumtree i na allegro. Napisałam do kilku fundacji, porozsyłałam linki do wszystkich znajomych na nk i gadu. Dzisiaj moja siora mówiła, że jej kolega z pracy szuka psa. Towarzysza do rekreacyjnego biegania. Myślę, że Oskar nadawałby się do takiego biegania. Ma dobrą do tego figurę. W dodatku ten kolega ma dom i ogród, więc już w ogóle super. A kolega nie chce szczeniaka, tylko już starszego, raczej dużego psiaka. Siostra ma mu jutro powiedzieć o Oskarze. Pokaże mu też zdjęcia. Może zapadnie mu w serduszko... Wierzcie mi, że gdybym miała więcej miejsca i kasiorki to bez zastanowienia bym go brała... Quote
Recommended Posts