Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Calibri][SIZE=3]Kochani, przeciwności losu z jakimi spotkałam się ostatnio, uniemożliwiają mi dalszą pomoc w postaci miesięcznej deklaracji w kwocie 20 zł. Niestety nie będę mogła dokonywać wpłat, począwszy od miesiąca grudnia, przepraszam kochane psiaki…[/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3]Ja się odkuję i tu jeszcze wrócę …[/SIZE][/FONT]

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

znam sytuacje Aga...i rozumiem...ale i tak zapraszamy do zagladania:)

ciotki w tej sytuacji bedzie brakowali chlopakom 120 zł deklaracji mieisecznie + kasy na karme ok 80 zł miesiecznie..czyli jakies 200 zł....trzeba zaczac rozsylac watek z prosba chocby o najmniejsze deklaracje...pomozecie?

doszla wplata od cioci DIF 30 zł i Awit 20 zł dziekuję:)

Posted

[INDENT] [INDENT] [B]Witam![/B]
[B]Poszukuję transportu dla małego jamnika. Pożądana trasa to Wrocław-Rzeszów lub Wrocław-Wieliczka. Może być odpłatny.[/B]
[B]Szukam też transportu z Wrocławia do Brzyścia koło Mielca, lub deklaracji na odpłatny transport (425zł) . Dla dużego psa, waga ok. 30 kg.[/B]
[B]Proszę o kontakt na pw lub maila: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/B] [/INDENT] [/INDENT]

Posted

Kinia to może winnej przeglądarce otwórz dogo, może dasz radę zmienić tytuł, może w mozilli?
Napisz do isadora7, może zmieni banerek.
Ogłaszasz ich osobno, tak?

Posted

nie chodzi o to ze nie umiem zmienic tematu:) ale o to ze wiele razy zmienialam temat a i tak nikt nowy nie zaglada...
ogloszenia robie w miare mozliwosci ale nie ukrywam ze przydalby sie pakiet tzn 2 kupione na bazarku ale kasy nie ma...

Posted

[quote name='Kinia1984']nie chodzi o to ze nie umiem zmienic tematu:) ale o to ze wiele razy zmienialam temat a i tak nikt nowy nie zaglada...
ogloszenia robie w miare mozliwosci ale nie ukrywam ze przydalby sie pakiet tzn 2 kupione na bazarku ale kasy nie ma...[/QUOTE]

dziewczyny nie mam kiedy śledzić bazarki, w pracy nie mam czasu, w domu komputer mi pada. Ale pokryję koszty ogłoszeń, tylko jak ktoś znajdzie taki bazarek to proszę o podesłanie linka.

Posted

[quote name='Awit']Tattoi i co z tą suką?[/QUOTE]

A nic- siedzi w kojcu i drze mordę. Właściwie to bardziej moje drą mordy. Zaraz zaczną sąsiedzi drzeć:-) Szukam jej domu. Ona jest młoda i grzeczna, nie dzikus, powinno się udać jakoś szybko.
Pozdrawiam-