Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Widzę, że kasa płynie:-) Cioteczki zamiast na siebie wydać, inwestują w kundle w hotelu:-)
A wszystko po to by te kundle były szczęślwie:-) a z nimi cioteczki
Roztopy nie zamoczyły naszych chłopaków?

Posted

[quote name='Kinia1984']Aga-33-76 twojej wplaty z 5.01 stycznia nie ma na koncie moze sprawdz na koncie czy przelew wyszedl albo [B]czy nie pomylilas cyferek:)
[/B][/QUOTE]
[B][FONT=QuasiSwiss-Bold][SIZE=2][FONT=QuasiSwiss-Bold][SIZE=2][LEFT]Data operacji [/B][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=QuasiSwiss-Regular][SIZE=2][FONT=QuasiSwiss-Regular][SIZE=2]2010-01-05[/LEFT]
[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][B][FONT=QuasiSwiss-Bold][SIZE=2][FONT=QuasiSwiss-Bold][SIZE=2][LEFT]Data ksiegowania [/B][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=QuasiSwiss-Regular][SIZE=2][FONT=QuasiSwiss-Regular][SIZE=2]2010-01-05[/LEFT]
[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][B][FONT=QuasiSwiss-Bold][SIZE=2][FONT=QuasiSwiss-Bold][SIZE=2][LEFT]Opis [/B][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=QuasiSwiss-Regular][SIZE=2][FONT=QuasiSwiss-Regular][SIZE=2]Nr rach. przeciwst.:
94 1020 1042 0000 8002 0128 5402
Dane adr. rach. przeciwst.:
EMILIA KOŁOWROTNA
KOSCIELNA 65/8
05-200 WOŁOMIN
Tytuł: AGA-33-76 DLA JARA I LECHA[/LEFT]
[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][B][FONT=QuasiSwiss-Bold][SIZE=2][FONT=QuasiSwiss-Bold][SIZE=2][LEFT]Typ transakcji [/B][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=QuasiSwiss-Regular][SIZE=2][FONT=QuasiSwiss-Regular][SIZE=2]Przelew z rachunku[/LEFT]
[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][B][FONT=QuasiSwiss-Bold][SIZE=2][FONT=QuasiSwiss-Bold][SIZE=2]Kwota [/B][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=QuasiSwiss-Regular][SIZE=2][FONT=QuasiSwiss-Regular][SIZE=2]-20,00 PLN

Nie ma mowy o pomyłce cyferek, mam Cię w stałych odbiorcach zdefiniowanych od grudnia; jeśli nr konta się zmienił to i wpłata za styczeń powinna dotrzeć (kopia z ptw przeleweu powyżej) , zwrotu na moje konto też żadnego nie było. Bankowe ptw przelewu mogę przesłać skanem na maila albo faxem.[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT]

Posted

Aga wybacz znalazlysmy twoja wplate, u emili sie duzo na koncie dzieje wiec po prostu nie zauwazylysmy.,...wybacz please:modla::modla::modla:
doszla wplata tez od Zmysl 10 zł za luty:)

Posted

[quote name='Kinia1984']Aga wybacz znalazlysmy twoja wplate, u emili sie duzo na koncie dzieje wiec po prostu nie zauwazylysmy.,...wybacz please:modla::modla::modla:
doszla wplata tez od Zmysl 10 zł za luty:)[/QUOTE]

ważne że się kasa znalazła, bo miałam już zadymkę w banku zrobić ;)

Posted

w związku z przykrymi, acz niezaleznymi ode mnie okolicznościami jestem zmuszony wycofać od kwietnia br. swoje comiesięczne deklaracje.
Za marzec pójdzie moja ostatnia płatność. Przepraszam.

Posted

[quote name='Kinia1984']tak myslalam ze tak bedzie...jak pies w hotelu to juz zainteresowania brak....zaluje ze wzielam ich z ulicy bez zebrania wszystkich deklaracji...[/QUOTE]

jakbys ich nie zabrała, to nie spałabys po nocach........