Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 799
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Szarotka']Ciesze sie, ze mozecie Rysia odwiedzac, bo zawsze troche jest takie sobie, jak pies idzie gdzies gdzie nikt oprocz dt. nie ma z nim kontaktu...........[/QUOTE]
No ja też się cieszę.

mam zgryz,że to nie mieszkanie, ale co poradzić?
Dodatkowo moja koleżanka z pracy jest na stajni codziennie, chociaż nie jej stajnia, więc wieści będę mieć 5 dni w tygodniu.

Posted

[quote name='ocelot']No ja też się cieszę.

mam zgryz,że to nie mieszkanie, ale co poradzić?
Dodatkowo moja koleżanka z pracy jest na stajni codziennie, chociaż nie jej stajnia, więc wieści będę mieć 5 dni w tygodniu.[/QUOTE]

Mysle, ze to jest bardzo dobre wyjscie a Rysio ma dobre futro wiec jezeli buda jest dobrze ocieplona i bedzie mial zapewnione spacery to bedzie cud miod:):)

Posted

[quote name='Szarotka']Mysle, ze to jest bardzo dobre wyjscie a Rysio ma dobre futro wiec jezeli buda jest dobrze ocieplona i bedzie mial zapewnione spacery to bedzie cud miod:):)[/QUOTE]
Buda to akurat kiepska, ale pomyślimy o modernizacji, ale siana za to pod dostatkiem.
Rysiek jak nie będzie atakował koni to będzie mógł poza kojcem siedzieć.

Posted

[quote name='ocelot']Buda to akurat kiepska, ale pomyślimy o modernizacji, ale siana za to pod dostatkiem.
Rysiek jak nie będzie atakował koni to będzie mógł poza kojcem siedzieć.[/QUOTE]

Jak mozecie dojechac to pewnie mozecie i bude troche podreperowac :):)
Mysle, ze Rysiu ma na tyle rozumu, zeby sie za konie nie brac :):) konie kopia i sa duze.

Posted

[quote name='Szarotka']Jak mozecie dojechac to pewnie mozecie i bude troche podreperowac :):)
Mysle, ze Rysiu ma na tyle rozumu, zeby sie za konie nie brac :):) konie kopia i sa duze.[/QUOTE]
Kombinuję jak by tu już w sobotę się udać:)
A Rysiek to taka ciapka, więc może i konie będzie omijał?:)

Posted

Teraz jest jeszcze ciepło, więc nawet kiepska buda trochę wypasiona sianem na razie przy takiej sierści wystarczy. Zima będzie trudniejsza... Ale słodki jest, wygląda na takiego starszego fajtłapowatego pana, może nie będzie zaczepiał koni :)

Posted

Dziś kolejne wpłaty na Rysiulka :) BARDZO DZIĘKUJEMY< CIĄGLE JEDNAK BRAKUJE DEKLARACJI STAŁYCH!

[COLOR=Teal][B]Wpłaty listopad:[/B][/COLOR]
[COLOR=DimGray]Paweł1w25 - [B]50zł[/B] (dec.st.)[/COLOR]
[COLOR=DimGray] patija - [B]60z[/B]ł (dec.st. 10zł i 50zł jednorazowej)
MariamC - [B]50z[/B]ł
bric-a-brac - [B]10zł[/B] (dec.st.)
Roland_De - [B]20zł[/B] (dec.st.)
Obraczus87 - [B]10zł [/B]

[B][COLOR=DarkRed]RAZEM: 200zł[/COLOR][/B][/COLOR] stan na 18.11.2010r

Nigdzie nie widzę w deklaracjach nicku MariamC, jednak taki był podpis w tytule przelewu :)

[B][COLOR=Teal]DZIĘKUJEMY[/COLOR][/B][COLOR=Teal]!!!![/COLOR][COLOR=DimGray]:multi:[/COLOR][COLOR=DimGray]:Rose:[/COLOR]

Posted

Może przeoczyłyśmy?
[COLOR=DimGray][COLOR=Black]MariamC przepraszamy i dziękujemy:)

[COLOR=Red]Tak brakuje nam tych deklaracji niestety.[/COLOR][/COLOR]
[/COLOR]

Posted

[quote name='ocelot'][CENTER][SIZE=3][COLOR=red][B]ciągle brakuje nam 180 zł. Kto pomoże rysiowi zapewnić bezpieczeństwo?[/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER][/QUOTE]

Mysle, ze to trzeba na pw., zeby dzialalo ...........

Posted

[quote name='Szarotka']Mysle, ze to trzeba na pw., zeby dzialalo ...........[/QUOTE]
też tak myślę, ale czasu mało.
I nie bardzo teraz wiem, jak znaleźć listę osób.

Posted

W expresowym tempie wczoraj wieczorem do dziś za pomocą PW właśnie dziewczyny zebrały komplet deklaracji na wątku Zenka i Cyryla: [url]http://www.dogomania.pl/showthread.php?p=15765712&page=39#post15765712[/url]. PW to dobre narzędzie. Szkoda sierściucha... słodki taki jest z tą sierścią... Do mnie napisali chociaż przecież mało postów i nieznana taka, pisać można gdzie się da :) Oby pisał ktoś wiarygodny i znany tu na dogo:)