Szarotka Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Ciesze sie, ze mozecie Rysia odwiedzac, bo zawsze troche jest takie sobie, jak pies idzie gdzies gdzie nikt oprocz dt. nie ma z nim kontaktu........... Quote
ocelot Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 [quote name='Szarotka']Ciesze sie, ze mozecie Rysia odwiedzac, bo zawsze troche jest takie sobie, jak pies idzie gdzies gdzie nikt oprocz dt. nie ma z nim kontaktu...........[/QUOTE] No ja też się cieszę. mam zgryz,że to nie mieszkanie, ale co poradzić? Dodatkowo moja koleżanka z pracy jest na stajni codziennie, chociaż nie jej stajnia, więc wieści będę mieć 5 dni w tygodniu. Quote
Szarotka Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 [quote name='ocelot']No ja też się cieszę. mam zgryz,że to nie mieszkanie, ale co poradzić? Dodatkowo moja koleżanka z pracy jest na stajni codziennie, chociaż nie jej stajnia, więc wieści będę mieć 5 dni w tygodniu.[/QUOTE] Mysle, ze to jest bardzo dobre wyjscie a Rysio ma dobre futro wiec jezeli buda jest dobrze ocieplona i bedzie mial zapewnione spacery to bedzie cud miod:):) Quote
ocelot Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 [quote name='Szarotka']Mysle, ze to jest bardzo dobre wyjscie a Rysio ma dobre futro wiec jezeli buda jest dobrze ocieplona i bedzie mial zapewnione spacery to bedzie cud miod:):)[/QUOTE] Buda to akurat kiepska, ale pomyślimy o modernizacji, ale siana za to pod dostatkiem. Rysiek jak nie będzie atakował koni to będzie mógł poza kojcem siedzieć. Quote
Szarotka Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 [quote name='ocelot']Buda to akurat kiepska, ale pomyślimy o modernizacji, ale siana za to pod dostatkiem. Rysiek jak nie będzie atakował koni to będzie mógł poza kojcem siedzieć.[/QUOTE] Jak mozecie dojechac to pewnie mozecie i bude troche podreperowac :):) Mysle, ze Rysiu ma na tyle rozumu, zeby sie za konie nie brac :):) konie kopia i sa duze. Quote
zuzka Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Rysiu już jest doprowadzony do porządku. Wyczyszczony i wyczesany. Myślę że nie będzie gonił koni bo on jest naprawdę baaardzo spokojnym psiakiem. Quote
ocelot Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 [quote name='Szarotka']Jak mozecie dojechac to pewnie mozecie i bude troche podreperowac :):) Mysle, ze Rysiu ma na tyle rozumu, zeby sie za konie nie brac :):) konie kopia i sa duze.[/QUOTE] Kombinuję jak by tu już w sobotę się udać:) A Rysiek to taka ciapka, więc może i konie będzie omijał?:) Quote
Szarotka Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Mysle, ze jak zobaczy konia to sie troche zdziwi ;);) i raczej bedzie omijal :):) Quote
bric-a-brac Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Teraz jest jeszcze ciepło, więc nawet kiepska buda trochę wypasiona sianem na razie przy takiej sierści wystarczy. Zima będzie trudniejsza... Ale słodki jest, wygląda na takiego starszego fajtłapowatego pana, może nie będzie zaczepiał koni :) Quote
patija Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Dziś kolejne wpłaty na Rysiulka :) BARDZO DZIĘKUJEMY< CIĄGLE JEDNAK BRAKUJE DEKLARACJI STAŁYCH! [COLOR=Teal][B]Wpłaty listopad:[/B][/COLOR] [COLOR=DimGray]Paweł1w25 - [B]50zł[/B] (dec.st.)[/COLOR] [COLOR=DimGray] patija - [B]60z[/B]ł (dec.st. 10zł i 50zł jednorazowej) MariamC - [B]50z[/B]ł bric-a-brac - [B]10zł[/B] (dec.st.) Roland_De - [B]20zł[/B] (dec.st.) Obraczus87 - [B]10zł [/B] [B][COLOR=DarkRed]RAZEM: 200zł[/COLOR][/B][/COLOR] stan na 18.11.2010r Nigdzie nie widzę w deklaracjach nicku MariamC, jednak taki był podpis w tytule przelewu :) [B][COLOR=Teal]DZIĘKUJEMY[/COLOR][/B][COLOR=Teal]!!!![/COLOR][COLOR=DimGray]:multi:[/COLOR][COLOR=DimGray]:Rose:[/COLOR] Quote
ocelot Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 Może przeoczyłyśmy? [COLOR=DimGray][COLOR=Black]MariamC przepraszamy i dziękujemy:) [COLOR=Red]Tak brakuje nam tych deklaracji niestety.[/COLOR][/COLOR] [/COLOR] Quote
Ewanka Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Witaj Ricardo, ale bedziesz miał fajnie ... ho, ho ... towarzystwo koni :) Quote
ocelot Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 Fajnie jak fajnie. Na razie nie mamy kasy. Quote
ciapuś Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 A kiedy Rysiu jedzie do Tomaszowa bo u Zuzki miał być chyba do dzisiaj ? Quote
ocelot Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 [quote name='ciapuś']A kiedy Rysiu jedzie do Tomaszowa bo u Zuzki miał być chyba do dzisiaj ?[/QUOTE] Ciapusiu dzisiaj zabiera go Maciek wieczorem Quote
ciapuś Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Trzymam mocno kciuki żeby jak najszybciej ktoś go wypatrzył i dał mu wymarzony dom.To taki fajny psiak Quote
ocelot Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 [CENTER][SIZE=3][COLOR=red][B]ciągle brakuje nam 180 zł. Kto pomoże rysiowi zapewnić bezpieczeństwo?[/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER] Quote
Szarotka Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 [quote name='ocelot'][CENTER][SIZE=3][COLOR=red][B]ciągle brakuje nam 180 zł. Kto pomoże rysiowi zapewnić bezpieczeństwo?[/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER][/QUOTE] Mysle, ze to trzeba na pw., zeby dzialalo ........... Quote
ocelot Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 [quote name='Szarotka']Mysle, ze to trzeba na pw., zeby dzialalo ...........[/QUOTE] też tak myślę, ale czasu mało. I nie bardzo teraz wiem, jak znaleźć listę osób. Quote
bric-a-brac Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 W expresowym tempie wczoraj wieczorem do dziś za pomocą PW właśnie dziewczyny zebrały komplet deklaracji na wątku Zenka i Cyryla: [url]http://www.dogomania.pl/showthread.php?p=15765712&page=39#post15765712[/url]. PW to dobre narzędzie. Szkoda sierściucha... słodki taki jest z tą sierścią... Do mnie napisali chociaż przecież mało postów i nieznana taka, pisać można gdzie się da :) Oby pisał ktoś wiarygodny i znany tu na dogo:) Quote
NusiaiJa Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 pobyt Rysia u Zuzki urególowany - 50zł (CiotkaE) Quote
zuzka Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Pod opieką Maćka Rysiu wyruszył w drogę do Tomaszowa . Quote
zuzka Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 [quote name='NusiaiJa']pobyt Rysia u Zuzki urególowany - 50zł (CiotkaE)[/QUOTE] CiotkaE bardzo dziękuję . Quote
Recommended Posts