Vectra Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 ja tylko powiem tyle :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
anetta Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 [quote]Hodowla jest koło Płocka,[/quote] To faktycznie kawałek drogi :) Ale po takiego szkraba to pikuś :multi: Quote
Alicja Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]będziemy z Tobą odliczać dni :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
g_o_n_i_a Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 [quote name='dadiii']oj nieprzejmuj sie :) szybko zleci :) a tak wogole to sliczna ta twoja mini kropka :loveu: :p[/quote] Dzięki :lol: [quote name='Vectra']ja tylko powiem tyle :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:[/quote] :multi: [quote name='anetta']To faktycznie kawałek drogi :) Ale po takiego szkraba to pikuś :multi:[/quote] No kawałeczek jest, ale co tam, ważne że wreszcie będzie łaciata córeczka :loveu: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]będziemy z Tobą odliczać dni :loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Powoli mozna byloby zacząć odliczać:eviltong: [quote name='Magdalenkl']Hej Gosiu :p[/quote] hej hej Nasz Bąbelas korzysta z poprawy pogody i tak sobie codziennie wygrzewa zwłoki na słonku :loveu: [IMG]http://i37.tinypic.com/10d83ra.jpg[/IMG] Quote
Luzia Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Widzę że Filon to bezjajeczny jest :evil_lol: Gratuluję :loveu: Śliczna kropciata niunia :loveu::loveu::loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Witaj Gosiu :buzi: Strasznie dawno mnie tu u Ciebie nie było. Tak wiele zmian, tak wiele się wydarzyło. Postaram się odwiedzać Was regularnie. Strasznie się cieszę, że będziecie mieć nowego członka załogi :) Quote
g_o_n_i_a Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 Bry wieczorek :p Wpadam z informacjami, a najważniejsza to to, że został nam tydzień i jeden dzień do spotkania z małą Holi :multi: :loveu:Czekamy niecierpliwie na ten dzień i powolutku się przygotowujemy na powitanie nowego domownika. Nasze czworonogi też się przygotowują - w tygodniu młody kocurro i Filek byli kąpani, bo to okropne brudasy i nie słuchają dziadka Eda, który od dawna im powtarza, że trzeba o siebie dbać. :mad: Efektem kąpieli Filona był przeziębiony ogon :roll: Całe szczęście, że mu już wsio ok i ogonek jest całkowicie sprawny - co jak co, ale beagle z wiszącym żałośnie ogonkiem wygląda jak sierota.. [quote name='dadiii']temu to dobrze :D:D:D[/quote] :cool3: [quote name='Luzia&Funia']Widzę że Filon to bezjajeczny jest :evil_lol: Gratuluję :loveu: Śliczna kropciata niunia :loveu::loveu::loveu:[/quote] Ciiiiszej, bo jak się dowie, to się załamie chłopaczyna :eviltong: [quote name='_ChiQuiTa_']Witaj Gosiu :buzi: Strasznie dawno mnie tu u Ciebie nie było. Tak wiele zmian, tak wiele się wydarzyło. Postaram się odwiedzać Was regularnie. Strasznie się cieszę, że będziecie mieć nowego członka załogi :)[/quote] Witanko :buzi: Będzie nam bardzo miło jak znów do nas wrócicie :multi: Quote
Anusia&Saba Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 Hej ;) [QUOTE]Wpadam z informacjami, a najważniejsza to to, że został nam tydzień i jeden dzień do spotkania z małą Holi :multi::loveu:[/QUOTE] Super! :D Quote
basia2202 Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 [B][COLOR=Purple]heeej Gosiaku... :multi: dawno mnie u Was nie było.... a tu taaakie zmiany :) wygrzewanie Bąbelkowych zwłok urocze :loveu: [url]http://i37.tinypic.com/10d83ra.jpg[/url] i ho hooo.. co ja słyszę... będzie nowy członek rodziny? :cool3: czyżby dalmatynka? ;) (nie wiem, bo nie dam rady nadrobić wszystkiego...) buziaki gorące kochana!! :loveu:[/COLOR][/B] Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 Gosiu mam nadzieję, że już nie znikniemy na tak dlugo :buzi: My tak samo jak Wy z niecierpliwością czekamy na Holi :) Quote
g_o_n_i_a Posted October 5, 2008 Author Posted October 5, 2008 [quote name='Anusia&Saba']Hej ;) Super! :D[/quote] Doczekać się nie mogę :diabloti: [quote name='basia2202'][B][COLOR=purple]heeej Gosiaku... :multi:[/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]dawno mnie u Was nie było.... a tu taaakie zmiany :)[/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]wygrzewanie Bąbelkowych zwłok urocze :loveu:[/COLOR][/B] [B][COLOR=purple][URL]http://i37.tinypic.com/10d83ra.jpg[/URL][/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]i ho hooo.. co ja słyszę... będzie nowy członek rodziny? :cool3:[/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]czyżby dalmatynka? ;)[/COLOR][/B] [B][COLOR=purple](nie wiem, bo nie dam rady nadrobić wszystkiego...)[/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]buziaki gorące kochana!! :loveu:[/COLOR][/B][/quote] Basieńko, tak tak, będzie kropeczek :multi: Już za tydzień będzie z nami :loveu: [quote name='_ChiQuiTa_']Gosiu mam nadzieję, że już nie znikniemy na tak dlugo :buzi: My tak samo jak Wy z niecierpliwością czekamy na Holi :)[/quote] No, trzymam za słowo :razz: Nasza mała Holisława (u góry oczywiscie):loveu: [IMG]http://i33.tinypic.com/8vue7b.jpg[/IMG] Quote
zaba14 Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 witam!! Przykro mi bardzo z powodu Azy [*] :-( super ze malutka juz neidlugo bedzie u was i rzeczywiscie kruszynka z niej :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted October 5, 2008 Author Posted October 5, 2008 Witaj Żaba :D A no taka jakaś kruszynka się nam trafiła :loveu: Quote
dadiii Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 no to niedlugo bedziemy odliczac do przyjazdu malej co?? :loveu: :loveu: Quote
basia2202 Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 [COLOR=Purple][B]super sprawa Gośku :) przybędę zobaczyć nowego kropka :multi: esktra! cieszę się:) [/B][/COLOR] Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Świetna jest :) już się nie mogę doczekać, kiedy zasypiesz nas masą jej zdjęć :) Quote
g_o_n_i_a Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 [quote name='Dadii']no to niedlugo bedziemy odliczac do przyjazdu malej co??[/quote] Zostało AŻ 6 dni :loveu: [quote name='basia2022'][B][COLOR=#800080]super sprawa Gośku :smile:[/COLOR][/B] [B][COLOR=#800080]przybędę zobaczyć nowego kropka :multi:[/COLOR][/B] [B][COLOR=#800080]esktra! cieszę się[/COLOR][/B]:smile:[/quote] Zapraszamy, zapraszamy :loveu: [quote name='_ChiQuiTa_']Świetna jest :smile: już się nie mogę doczekać, kiedy zasypiesz nas masą jej zdjęć :smile:[/quote] Zdjęcia będą obowiązkowo, nie wiem jakiej jakości bo focenie słabo mi idzie, ale będą :multi: [quote name='KaRa_']Jaka mała kruszynka z niej:loveu: [/quote] Witaj Kara :multi: [quote name='Cambelek']Już się nie mogę Doter doczekać... [/quote] Tak też myślałam :diabloti: Quote
g_o_n_i_a Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 [IMG]http://i34.tinypic.com/23w49b4.jpg[/IMG] Quote
Weronikaa Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Super galeria! :lol: Zapraszam do nas :cool3: Quote
aleb Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [URL]http://i34.tinypic.com/23w49b4.jpg[/URL] Jakie nakrapiane śliczności :loveu: Quote
dadiii Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 to jeszcze troszke i bedzie z toba !! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts