Matusz Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Oo, ale zaszczyt :D Niedaleko dawnej Restauracji Pod Orłami :eviltong: :placz::placz: Mam nadzieje, ze uda nam sie spotkać :p Dobranoc :bye:[/quote] [COLOR=Navy][B] Dobranoc :bye: [/B][/COLOR] Quote
psiulka Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Oo, ale zaszczyt :D Niedaleko dawnej Restauracji Pod Orłami :eviltong: :placz::placz: Mam nadzieje, ze uda nam sie spotkać :p Dobranoc :bye:[/quote] [I]Bry :lol:[/I] [I]No zaszczyt xP Jak tak dalej pójdę to napisze 10 000 :diabloti:[/I] [I]To wiem gdzie to jest, ale nie widziałam :eviltong: Od kiedy istnieje?[/I] [I]Ja też :lol:[/I] Quote
Cambel&Megi Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']:crazyeye:No proszę :cool3: Upolujesz kropki? :modla:[/quote] Niestety Kropkę widziałam tylko jedną.... :oops: [url]http://img145.imageshack.us/img145/3207/76541414vc9.jpg[/url] Łooooł :mdleje: Cudo :loveu::loveu::loveu::loveu: Haha Hilton mm :razz: Gratulejszyn 900 stron mój Wiśnioku :buzi: Quote
g_o_n_i_a Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 [quote name='matusz5'][COLOR=navy][B] Dobranoc :bye:[/B][/COLOR] [/quote] Teraz to bry :multi: [quote name='psiulka'][I]Bry :lol:[/I] [I]No zaszczyt xP Jak tak dalej pójdę to napisze 10 000 :diabloti:[/I] [I]To wiem gdzie to jest, ale nie widziałam :eviltong: Od kiedy istnieje?[/I] [I]Ja też :lol:[/I][/quote] Cześć :p Nie krepuj sie :eviltong: Gdzies od lipca/sierpnia :shake: Ja moglabym dzisiaj na spacero pojsc, jutro tez... :razz: [quote name='Cambel']Niestety Kropkę widziałam tylko jedną.... :oops: [URL]http://img145.imageshack.us/img145/3207/76541414vc9.jpg[/URL] Łooooł :mdleje: Cudo :loveu::loveu::loveu::loveu: Haha Hilton mm :razz: Gratulejszyn 900 stron mój Wiśnioku :buzi:[/quote] A ufociłaś? Ufocilaś napewno... No powiedz, ze tak! :placz: Azula jak dla mnie to dosc nietypowo wyglada w tym Hiltonie tzn. owszem, obróżka cacuszko tylko, ze Azowa zawsze nosila obroze 2,5cm (taka jest ta np. od HappyHusky), a ta jest tylko 2cm i taka no... cińka :evil_lol: Dzięks!:B-fly::popcorn: Quote
Matusz Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 [COLOR=Navy][B]no Bry, bry ;)[/B][/COLOR] Quote
g_o_n_i_a Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 :siara:Słoneczko dzisiaj tak ślicznie przygrzewa... :iloveyou: Quote
Matusz Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 [COLOR=Navy][B]no przygrzewa, fajnie, a ja przed lekcjami :placz::placz: już mam dość... a i jeszcze mnie te lotto wk...:angryy: pozdrawiamy:loveu::loveu: [/B][/COLOR] Quote
g_o_n_i_a Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 Jak to przed lekcjami? Uch, nie zazdroszę :shake: A to lotto to w ogole juz :mad: Quote
Cambel&Megi Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 [quote name='g_o_n_i_a'] A ufociłaś? Ufocilaś napewno... No powiedz, ze tak! :placz: Azula jak dla mnie to dosc nietypowo wyglada w tym Hiltonie tzn. owszem, obróżka cacuszko tylko, ze Azowa zawsze nosila obroze 2,5cm (taka jest ta np. od HappyHusky), a ta jest tylko 2cm i taka no... cińka :evil_lol: Dzięks!:B-fly::popcorn:[/quote] Jego właściciel taki dziki, wstydałam :eviltong::eviltong: Ale możesz szukać na fotkach z MP, w grupie starszej dziewczyna go prezentowała :razz: No a co powiesz na to, że Megi chodzi w 1,5 cm? :diabloti: Cieniutkie strasznie.....Wg mnie to 2 cm fajniej by wyglądało :lol: Quote
g_o_n_i_a Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 [quote name='Cambel']Jego właściciel taki dziki, wstydałam :eviltong::eviltong: Ale możesz szukać na fotkach z MP, w grupie starszej dziewczyna go prezentowała :razz: No a co powiesz na to, że Megi chodzi w 1,5 cm? :diabloti: Cieniutkie strasznie.....Wg mnie to 2 cm fajniej by wyglądało :lol:[/quote] Mowisz, ze właściciel to dzikus? :cool3: Olala :loveu::diabloti: A gdzie te fotki? :eviltong: Ale Megi to Lis, chudzinka i malenka, a Azowa to ponad 20kg mieska :eviltong: Quote
Cambel&Megi Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Mowisz, ze właściciel to dzikus? :cool3: Olala :loveu::diabloti: A gdzie te fotki? :eviltong: Ale Megi to Lis, chudzinka i malenka, a Azowa to ponad 20kg mieska :eviltong:[/quote] Buahaha :roflt: Nie wiem gdzie :evil_lol: W temacie wystawy powinny być :diabloti: Megi to piszczący grubas, a mianowicie dzisiaj zeżarła prawie dwie miski żarcia /mama jej nie szczedziła :lol:/, i chyba się przejadła... :lol: Połozyła sie na łózku i zaczela piszczeć :roll: :lol: A ja chciałam ją na sterylę odchudzić, żeby mniej zapłacić :diabloti: Quote
g_o_n_i_a Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 W domu pojawila się u nas gdzieś w 2002 roku, była pierwszą papużką falistą, którą za pozwoleniem mamy i zupełnie "legalnie" kupilam w zoologu. Sama osobiscie ją wybierałam - "bo wydawała się sympatyczna, taka puchata..." To było trochę temu... Skład naszych ptasich przyjaciol czasami się zmienił, jej pierwsza towarzyszka odeszla gdzies w 2005 roku... Mijał czas, a ona wciaz z nami byla... Była uch... Bo już jej nie ma... :-( Dzisiaj odeszła Zielonka, papużka, która była dla mnie bardzo wyjątkowa. To własnie ona rozpoczęła u nas w domu etap papużek falistych, razem stawiałyśmy kroki w oswajaniu, w poznawaniu siebie nawzajem. Z czasem z uśmiechem patrzyłam na jej zachowanie - kiedy z ciekawością zerkała, gdy ktoś jadł bułkę, lub niecierpliwila się, gdy była wynoszona na podwórko, kiedy wreszcie dostanie swieżą porcję zieleninki... Cieszyła się każdym promykiem słońca, mogłaby godzinami przesiadywac na zerdce i z zadowoleniem przymykać oczy rozkoszując się ciepłem... Niemal całe wakacje bywala na ogrodzie razem z nami i Azowa. Odważna, pewna siebie, każdemu nowemu domownikowi w swojej klatce pokazywała, że człowiek nie jest zły... Mały żarłoczek, łobuz... A teraz pustka... Może to być dziwne, ze śmierc Zielonej jakoś szegolnie tu opisuje - po prostu do innych ptaków nie byłam tak przywiazana jak do niej. A ona uch... Wspolne 5 lat... :-( [CENTER][B][SIZE=4][IMG]http://i23.tinypic.com/2epsdfo.jpg[/IMG][/SIZE][/B] [B][SIZE=4]<'>[/SIZE][/B][/CENTER] Maleńka szalej za TM, tam z pewnoscia jest dużo słonka, które przecież tak uwielbiasz... Quote
psiulka Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 [I]Przykro mi Gonia :( :([/I] [I]Wiem co to za uczucie, mój ok. 10 letni kanarek umarł na moich rękach... :-(:-([/I] [SIZE=5] [*][/SIZE] Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Cześć Gonia :buzi: Czy ja już mówiłam ze jestem pod wrażeniem Twoich fot i urody Aulkowej ?? Chyba się powtarzam :iloveyou: Przykro mi z powodu Zielonej :( Śmierść nawet jajmniejszego przyjaciela boli tak, że nie da się tego opisać :( Świetnie Cię rozumiem.... Quote
g_o_n_i_a Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 Mieliśmy jechać wczoraj z Azowa jechać do weta - nie pojechaliśmy. Mieliśmy jechać dzisiaj - nie pojechaliśmy. Czy pojedziemy jutro? Pewnie nie, no bo po co? Szczerze mówiąc to mam dość użerania się z rodzieńswtem. Pieprzona patologia... Zgubiłam swój optymizm, który miałam przez cały wrzesien i polowke października i czuje sie beznajdziejnie... Totalne dno... Dobrze mi z nim było, a on sobie poszedł. Mam dwa wyjscia - albo wrocic do pesymizmu - co byłoby dość łatwe biorąc pod uwagę moje zdolności w tym kierunku oraz atmosferę w domu i inne okoliczności - albo czekać aż wróci optymizm. A jesli nie wroci...? Quote
Akadna Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 [']:([']:([']:([']:([']:([']:([']:([']:([']:(['] [COLOR=royalblue]A optymizm napewno wróci;)[/COLOR] Quote
psiulka Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 [I]Musisz walczyć o ten optymizm Gonia... :calus:[/I] Quote
ewatr Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 [quote name='g_o_n_i_a'] Zgubiłam swój optymizm, który miałam przez cały wrzesien i polowke października i czuje sie beznajdziejnie... Totalne dno... Dobrze mi z nim było, a on sobie poszedł. Mam dwa wyjscia - albo wrocic do pesymizmu - co byłoby dość łatwe biorąc pod uwagę moje zdolności w tym kierunku oraz atmosferę w domu i inne okoliczności - albo czekać aż wróci optymizm. A jesli nie wroci...?[/quote] Wróci wróci :p musi bo jak nie to bedzie miał ze mna doczynienia :mad: to tylko chwilowy dołek - pamiętaj chwilowy ! Quote
Coyote Ugly FCI Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 ['] malenka teraz lata sobie...szczesliwa ps. a TO maleństwo czeka na kogoś takiego jak Ty... [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img222.imageshack.us/img222/4937/czyta2ra1.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img91.imageshack.us/img91/8587/dscczitavr1.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img81.imageshack.us/img81/8799/yyy5pa6.jpg[/IMG][/URL] Quote
basia2202 Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 [COLOR=Purple][B]witaj gosiaczku:) zaglądam na chwilkę, bo ciągle brak czasu... ukochaj ode mnie Azulkę i Edzioszka:loveu: a to dla papuzi... [*] :roll: [/B][/COLOR] Quote
Recommended Posts