Jump to content
Dogomania

"Moje łaciate - Aza<'>, Frytka i Filon + dwa kociambry gratis ;)

Recommended Posts

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']

:eviltong: Hahaha wiesz to kariera stoi przed Toba :evil_lol:
A mozna ten jezyk zdawac na maturze? :evil_lol:
A mi korkow z bioli na razie nie trzeba, chyba ze nauczyc mnie jak miec checi do zakuwania :evil_lol:

Ja je widzialam :loveu:[/quote]

No to niedługo na moim bloku będzie napis 'Tłumacz języka o kurde. problem. jaki to język? :evil_lol:
No ja myślę :diabloti:
Nie bój się, ja Cie zmobilizuje :evil_lol:

Ale nie miziałaś, nie przytulałaś, nie czułaś tego ciepełka :loveu: :lol:
Czekam na zdjęcia :eviltong:

• Replies 10.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Cambel']No to niedługo na moim bloku będzie napis 'Tłumacz języka o kurde. problem. jaki to język? :evil_lol:
No ja myślę :diabloti:
Nie bój się, ja Cie zmobilizuje :evil_lol:

Ale nie miziałaś, nie przytulałaś, nie czułaś tego ciepełka :loveu: :lol:
Czekam na zdjęcia :eviltong:[/quote]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A jak mnie zmobilizujesz? :eviltong:
Bo ja sie na pierwszym spotkaniu nie rzucam na cudze psy :eviltong: Moze kiedyś bede miala okazję :evil_lol:

Jesien :p
[IMG]http://i21.tinypic.com/5fnqjr.jpg[/IMG]

[IMG]http://i23.tinypic.com/70hmgy.jpg[/IMG]

[IMG]http://i22.tinypic.com/inx442.jpg[/IMG]

[IMG]http://i24.tinypic.com/2z87u9t.jpg[/IMG]

[IMG]http://i21.tinypic.com/icof0p.jpg[/IMG]

Posted

[quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A jak mnie zmobilizujesz? :eviltong:
Bo ja sie na pierwszym spotkaniu nie rzucam na cudze psy :eviltong: Moze kiedyś bede miala okazję :evil_lol:[/quote]

Zobaczysz :diabloti:

Ahh to trzeba, jak mówił Krychu, dwa spotkania, i można za rączkę :evil_lol:

[url]http://i22.tinypic.com/inx442.jpg[/url]
Booskoo :loveu:

A gdzie Azu?!

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']no ja wiedziałam, ze u Ciebie zawesze znajdzie się coś pięknego, nawet w tak ponura porę jak jesień :)))[/quote]
mnie sie podoba nautra podczas jesieni:loveu: ale generalnie nie lubie tej pory roku:roll:

Posted

[quote name='Paulina_mickey']mnie sie podoba nautra podczas jesieni:loveu: ale generalnie nie lubie tej pory roku:roll:[/quote]

Mnie się podobają jedynie jesienne początki, kiedy to drzewa stają się kolorowe. a później to szkoda gadać... :shake:

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']Mnie się podobają jedynie jesienne początki, kiedy to drzewa stają się kolorowe. a później to szkoda gadać... :shake:[/quote]
no no o to mi mniej wiecej chodziło:cool3:
bo jak opadną liście to juz w sumie nie ma co podziwiać:diabloti:

Posted

[quote name='Cambel']Zobaczysz :diabloti:

Ahh to trzeba, jak mówił Krychu, dwa spotkania, i można za rączkę :evil_lol:

[URL]http://i22.tinypic.com/inx442.jpg[/URL]
Booskoo :loveu:

A gdzie Azu?![/quote]
Kiedy?
Ale to o psa chodzi, a nie człeka... :roflt::roflt: Czy Ty sie tez stosujesz do tego, co Kryspinek mowil? :diabloti:

Azula sobie robi wolne od FB :eviltong: Nie no, żaruje oczywiście. Nie mam po prostu jej zdjęć, mam Educhnego i jeszcze jesienne. Moze w sobote uda się coś trzasnąc... A jak tam zebranie dzikusów w schronisku w sobote? :diabloti:

[quote name='_ChiQuiTa_']no ja wiedziałam, ze u Ciebie zawesze znajdzie się coś pięknego, nawet w tak ponura porę jak jesień :)))[/quote]
Dziękuję :loveu: O wiele bardziej wole te jesienne dni słoneczne, nawet sie aparat sam wprasza w łapki :cool3:

[quote name='Paulina_mickey']mnie sie podoba nautra podczas jesieni:loveu: ale generalnie nie lubie tej pory roku:roll:[/quote]
Mi podobają się te jesienne kolory, cudowne zachody słonca. Ale jak dla mnie to jest zbyt zimno i jeszcze te wieczorne i poranne mgły uch :shake:

[quote name='Iwona1984']witam z wieczorka[/quote]
Cześć! :multi:

[quote name='_ChiQuiTa_']Mnie się podobają jedynie jesienne początki, kiedy to drzewa stają się kolorowe. a później to szkoda gadać... :shake:[/quote]
Już wolalabym konkretna zime niz taka pasuda ciape jak zawsze jest w jesieni :shake:

[quote name='_ChiQuiTa_']Goniasta łer ar ju???? :):):):)[/quote]
Tutaj!! :hand:

Posted

[quote name='matusz5'][COLOR=navy][B]Witamy się ;)[/B][/COLOR]

[B][COLOR=navy]ja bym tak nieskromnie poprosił o fotki Azulcowej krówki śliczniastej córci goniastej [/COLOR][/B]

[B][COLOR=navy]:loveu:[/COLOR][/B]
[/quote]
Witam ponownie :razz:
Nieskromnie mowisz...:D
Azulowa wlasnie wygrzwa pupencje na podusi i czeka az pancia dolączy do niej (moja kofana bestyja:loveu:, jako jedyna przejmuje sie ciezkim losem panci i grzeje, co bysmy nie zamarzły) Ale jeżeli jutro pogoda dopisze to chwyce za aparacik i cos pofocę. :razz:

Posted

[B][COLOR=Purple]widziałam ciekawe foteczki czerwonego listeczka :p

i przyszłam powiedzieć dogobranoc w Waszym Azulkowo-Emdziolkowym blogasku:)
kolorowych snów kochani! :loveu:
[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Witam ponownie :razz:
Nieskromnie mowisz...:D
Azulowa wlasnie wygrzwa pupencje na podusi i czeka az pancia dolączy do niej (moja kofana bestyja:loveu:, jako jedyna przejmuje sie ciezkim losem panci i grzeje, co bysmy nie zamarzły) Ale jeżeli jutro pogoda dopisze to chwyce za aparacik i cos pofocę. :razz:[/quote]

[COLOR=Navy][B]
mój Tobiasz też za grzejnik robi, rano to tak ciężko się wstaje, że masakra:evil_lol:
takie ciepełko...

u nas pogoda do d.... już od kilku dni.. zimno... po 10 stopni:shake::shake:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']
Dziękuję :loveu: O wiele bardziej wole te jesienne dni słoneczne, nawet sie aparat sam wprasza w łapki :cool3:
[/quote]

A mój mi ostatnio jakoś z rąk wciąż wypada:D:D:D

Posted

[quote name='basia2202'][B][COLOR=purple]widziałam ciekawe foteczki czerwonego listeczka :p[/COLOR][/B]

[B][COLOR=purple]i przyszłam powiedzieć dogobranoc w Waszym Azulkowo-Emdziolkowym blogasku:)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]kolorowych snów kochani! :loveu:[/COLOR][/B]
[/quote]
Czerwony listeczek mial od goniastej sesyjke :loveu:
Dziekujemy Basienko :buzi: I wzajemnie!:multi:

[quote name='matusz5']
[B][COLOR=navy]mój Tobiasz też za grzejnik robi, rano to tak ciężko się wstaje, że masakra:evil_lol:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=navy]takie ciepełko...[/COLOR][/B]

[B][COLOR=navy]u nas pogoda do d.... już od kilku dni.. zimno... po 10 stopni:shake::shake:[/COLOR][/B][/quote]
Ulala, a wyobraź sobie, ze kiedys bedziesz mial wiecej takich kaloryferków :loveu::evil_lol:
No pogoda u nas tez fatalna, aktualnie cos ok. 5 stopni i coraz zimniej. Rano przedzieram sie przez geste mgly, błee masakra. A w szkole dopiero pala u nas od dwoch dni :eviltong:

[quote name='_ChiQuiTa_']A Ty? co tu robisz? spać! juz juz juz :D[/quote]
Pilnuje domu :evil_lol:

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']A mój mi ostatnio jakoś z rąk wciąż wypada:D:D:D[/quote]
Bosz :D Czyli on chce troche wolnosci :evil_lol: Moj mial 2 tygodniową wolnosc, lezy sobie samotnie... Moze czas go ruszyc :evil_lol:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Bosz :D Czyli on chce troche wolnosci :evil_lol: Moj mial 2 tygodniową wolnosc, lezy sobie samotnie... Moze czas go ruszyc :evil_lol:[/quote]

hmmm mój ma przerwę łojoj strasznie długa no i jakoś nie mogę się zabrac za fotek robienie. No ostatnio używam go to focenia moich bid i tyle :)

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']No już ja widze jak Ty pilnujesz:P[/quote]
U nas ostatnio pada czesto do Azy "pilnuj domu" :evil_lol: W koncu pies obronny :cool3:
Nie no, Azula ostatnio przeszla metamorfoze tak jak ja. Ja sie zrobilam wiesniara totalna - zapytajcie Cambelka albo Lenkowej co zło goniasta wyczyniała na targach :evil_lol: A ona jak np. wracam ze szkoly to leci do mnie i szczerzy kły :evil_lol: Fajnie tak marszczy pychol :loveu:

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']hmmm mój ma przerwę łojoj strasznie długa no i jakoś nie mogę się zabrac za fotek robienie. No ostatnio używam go to focenia moich bid i tyle :)[/quote]
Ja swojego do bid nie biore, bo moj jest dziad i ma zepsute akumulatory. Zreszta jak zazwyczaj ja jestem w schronie to zawsze jest Ktoś kto ma aparat i mnie nim uszczesliwa - a ja nie narzekam :loveu:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']

Ulala, a wyobraź sobie, ze kiedys bedziesz mial wiecej takich kaloryferków :loveu::evil_lol:
No pogoda u nas tez fatalna, aktualnie cos ok. 5 stopni i coraz zimniej. Rano przedzieram sie przez geste mgly, błee masakra. A w szkole dopiero pala u nas od dwóch dni :eviltong:
[/quote]

[COLOR=Navy][B]noo, trochę będzie tych kaloryferów :loveu::loveu::diabloti:

u nas też grzeją od kilu dni, ale i tak jest kostnica:roll::shake:

a i ja też się przedzieram przez mgły, czekać tylko, kiedy trzeba będzie się przedzierać przez zaspy :evil_lol:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='matusz5'][COLOR=navy][B]noo, trochę będzie tych kaloryferów :loveu::loveu::diabloti:[/B][/COLOR]

[B][COLOR=navy]u nas też grzeją od kilu dni, ale i tak jest kostnica:roll::shake:[/COLOR][/B]

[B][COLOR=navy]a i ja też się przedzieram przez mgły, czekać tylko, kiedy trzeba będzie się przedzierać przez zaspy :evil_lol:[/COLOR][/B][/quote]
Mam nadzieje, ze w niedlugim czasie liczba kaloryferow sie u nas powiekszy :loveu:
O! Kostnica to doskonale okreslenie! Brr:placz:

Zaspy mowisz :diabloti: My z Azowa uwielbiamy zaspy :multi::diabloti: Tylko zanim nastapi zima to ja jeszcze musze kurtke sobie kupic :shake:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']U nas ostatnio pada czesto do Azy "pilnuj domu" :evil_lol: W koncu pies obronny :cool3:
Nie no, Azula ostatnio przeszla metamorfoze tak jak ja. Ja sie zrobilam wiesniara totalna - zapytajcie Cambelka albo Lenkowej co zło goniasta wyczyniała na targach :evil_lol: A ona jak np. wracam ze szkoly to leci do mnie i szczerzy kły :evil_lol: Fajnie tak marszczy pychol :loveu:[/quote]

łeee wieśniara:P
Tak dużo się u Was zmienia a Mielonka jak zwykle ze wszystkim w tył :(

[quote name='Gonia']Ja swojego do bid nie biore, bo moj jest dziad i ma zepsute akumulatory. Zreszta jak zazwyczaj ja jestem w schronie to zawsze jest Ktoś kto ma aparat i mnie nim uszczesliwa - a ja nie narzekam :loveu:[/QUOTE]

O mosz. To u nas ja uszczęśliwiam swoim :D