g_o_n_i_a Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 Staram, bardzo się staram... Ale samemu to jest o wiele bardziej trudne... Edytko, mysle, ze bede Ci mogla uwierzyć (ale i nie tylko Tobie, rownież mojej Drugiej Mamusi), że jestem wyjątkowa, jak tylko wydję z tego beznadziejnego gimnazjum i znajde jakies normalne towarzystwo w średniej szkole. Im dlużej przebywam z tymi ludźmi (od podsatwówki) tym bardziej mnie denerwują. Od roku wyliczam dni i tygodnie do konca roku. W piórniku nosze kalendarz i na lekcjach wykreślam dni. Jeszcze tylko 24 tygodnie... Dam radę! Muszę! Edyta, dziekuje Ci jeszcze raz za wczoraj... Quote
g_o_n_i_a Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 [quote name='Teklunia']Nie wolno Ci uprawiać takiego czarnowidztwa, pamiętaj! [/quote] Dobrze Ciociu Kasiu, postaram się. :buzi: Quote
Teklunia Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Dobrze Ciociu Kasiu, postaram się. :buzi:[/quote]no! i tak ma być! :buzi: Quote
g_o_n_i_a Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 Kasiu, teraz to bedzie moja złota myśl. :p :buzi: Dzieki jeszcze raz za pocieszenie. Zamiast wkuwania fizyki siadlam sobie przed telewizorkiem i prawie dwie godziny oglądałam jakiś szurnięty film na dwójce -> między innymi występował Andrzej Grabowski i Marek Perypeczko i ciągle powtarzali "ale jest gorąco" "no a jak sucho" "i żadnej kropli piwa" :evil_lol: Dobranoc Kochani... :p Quote
g_o_n_i_a Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Hej! A czemu tu u nas tak pusto...? Ja chciałam Was tylko poinformowac, ze dziś nasza galeryjka obchodzi pierwsze urodzinki. :cool3: Tak, tak, już Azulkową możecie oglądać ponad rok i dziękuję Wam, ze nas odwiedziacie. :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Staram, bardzo się staram... Ale samemu to jest o wiele bardziej trudne... Edytko, mysle, ze bede Ci mogla uwierzyć (ale i nie tylko Tobie, rownież mojej Drugiej Mamusi), że jestem wyjątkowa, jak tylko wydję z tego beznadziejnego gimnazjum i znajde jakies normalne towarzystwo w średniej szkole. Im dlużej przebywam z tymi ludźmi (od podsatwówki) tym bardziej mnie denerwują. Od roku wyliczam dni i tygodnie do konca roku. W piórniku nosze kalendarz i na lekcjach wykreślam dni. Jeszcze tylko 24 tygodnie... Dam radę! Muszę! Edyta, dziekuje Ci jeszcze raz za wczoraj...[/quote] Kochana oczywiście ze dasz rade i wszystko się ułoży :) a za rozmowe nie musisz dziękować :) ja uwielbiam z Tobą rozmawiać... :) :laola: juuupii !! urodzinki galeriii :lol: Quote
Imbirka Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Gonia, co to za smuty, co?:mad: kim ty się przejmujesz dziewczyno? Idz do przodu i nie zwracaj uwagi na małolaty i ich głupie zachowania. Wiem, ze to boli. Ja sobie zawsze powtarzam, że co na nie zabije to nas wzmocni. Hartuj się, będziesz mocniejsza później nikt ci nie podskoczy;) Quote
g_o_n_i_a Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Julia, nie wolno mi uprawiać takiego czarnowidztwa... przecież się staram... ;] Quote
g_o_n_i_a Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Jeszcze dziś cieszylam się, ze pojadę do schroniska w sobote. Obawiam sie, ze nic z tego nie wyjdzie, bo od 9:00 zaczyna chodzić u nas ksiądz po kolędzie i nie wiadomo czy zacznie od naszego domu, czy skonczy... Jakie to niesprawiedliwe... :( Quote
g_o_n_i_a Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Dobra, ja ide się dostresowac jeszcze i porozwiązywac troche testów humanistycznych. Pa Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 O to u was już ksiądz chodzi? u nas sie jeszze nie zapowiada, zreszta ja nawet nie wiem bo mnie w kościele dawno nie było. Ty sie tak nie ucz bo oszalejesz :) ja żadnych testów nie rozwiazywałam i zdałam :) Quote
supergoga Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 A moja córka Opal ślęczy nad testami (własnie jakieś próbne pisała i cała w nerwach). A co do innych rzeczy - zima u Ciebie Goniu sliczna, choc popatrzę, bo nie wiem jak śnieg wygląda. :placz: Quote
g_o_n_i_a Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 No w sumie lepiej zeby teraz chodzil, co mi tam zależy. ;-) Tylko szkoda, ze sobie zawsze u nas soboty wybierają. Trudno Oj Gosiu, wcale mnie nie pocieszyłaś. To chyba je też powinnam ślęczeć nad testami, jakos sie nie moge za to zabrać. Ale zrobię, zrobię teścik, chociaż jeden. ;-) Quote
g_o_n_i_a Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Lepiej już pójdę, chociaż jeden test roziwąże, bo potem będe miała do siebie pretensje, ze siedzialam na dogo i nic nie rozwiązałam... :shake: Jeszcze wpadnę się pożegnać, buziaki :* Quote
Alicja Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Hej! A czemu tu u nas tak pusto...? Ja chciałam Was tylko poinformowac, ze dziś nasza galeryjka obchodzi pierwsze urodzinki. :cool3: Tak, tak, już Azulkową możecie oglądać ponad rok i dziękuję Wam, ze nas odwiedziacie. :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:[/quote][B][I]:multi::multi::multi:PIERWSZE URODZINKI GALERYJKI:bluepaw::Rose::Rose::Rose:[/I][/B] Quote
g_o_n_i_a Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 A ja sie nie uczę, tylko testy rozwiązywałam. I tak z różnym wynikiem, ale sobie kilka rzeczy przypomnialam. Niektore bledy robilam bezmyslnie, ale to dlatego, ze sie denerwuje... Kurcze :shake: Ale juz mam wszystko przygotowane -> ołówki (aż trzy :evil_lol:) + duuża gumka do mazania (do różnych celów ;-) ) + długopisy (dwa niebieskie, bo niebieskimi zawsze pisze i jeden czarny, gdyby nagle pojawily sie takie wymagania). Zmykam... Mam nadzieje, ze mi to dobrze pojdzie... Do zobaczenia wczesnym wieczorkiem. Dobranoc, buziaki -> i jeszcze łyczek za rok galerii :drinking: Pa Quote
:: FiGa :: Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Cześć Gosiu :multi: Ty masz mi się tu krowo nie denerwować bo my będziemy wszyscy ostro kibicować i kciuki trzymać, czyli nie ma prawa być źle ;) :calus: Całus na szczęście :buzi: I za pierwsze urodzinki galeryjki Azulki :klacz: Kolorowych snów Goniu :) Quote
ewatr Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Jeszcze dziś cieszylam się, ze pojadę do schroniska w sobote. Obawiam sie, ze nic z tego nie wyjdzie, bo od 9:00 zaczyna chodzić u nas ksiądz po kolędzie i nie wiadomo czy zacznie od naszego domu, czy skonczy... Jakie to niesprawiedliwe... :([/quote] Gonia nie martw sie u nas tez był ksiadz w sobote ale do schroniska i tak poszłam ;) :eviltong: moze i Tobie sie uda !!! i gratulacje dla Azuni i jej pani w 1 rocznice galerii :loveu: [IMG]http://republika.pl/blog_fd_1046935/3406240/tr/roza_z_misiem_1_.gif[/IMG] Quote
Teklunia Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Ohoho, imprezka? :cool3: no to luuu ;) :drinking::drinking::drinking: Quote
g_o_n_i_a Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Sylwia, dobrze, gonia krowa sie nie bedzie denerwoać. :evil_lol: Mimo to, ze jutro jest matematyczno - przyrodniczy test... :evil_lol: Ewa, przecież wiesz, ze wyjazd do schroniska w moim przypadku nie zależy ode mnie...:( No dobra, jestem po humanistycznym. Nie wyspalam sie, bo Łaciata w nocy zaczęla drapać się w ucho, potem trzepać łebkiem, w koncu jak wstałam do niej, bo tłukla się niemiłosiernie, na łbie i pod szyją miała krew, bo musiala sobie ucho rozwalić. Jak tak dalej pojdzie, to pewnie pojedziemy do weta, popytamy jak robic opatrunki i nawet nie wiem czy nie skonczy się na szyciu, taką sobie ranę zrobiłą. :shake: Rano sobie wstalam, oczywicie nerwówka. Na sali gimnastycznej bylo tak okrutnie zimno, brrr... :shake: Rozwiazywalam sobie testy, odpowiedzi A, B, C, D, po godzinie mialam rozwiązane. Gorzej, ze nawaliłam na rozprawce, ktorej nie znoszę... Trudno, przynajmniej jest tycia gwarancja, ze na komncowym sie nie pojawi... Dzisiaj sie odstresuje torche, zrobie prace na plastyke na przyszly tydzien... Pomiziam sobie kartke farbami o :p Quote
Moniś Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Cześć Goniu! A jaki miałaś temat rozprawki? :lol: Quote
Recommended Posts