Jump to content
Dogomania

Gerda & DeeDee bure suki dwie i Blue kocia panienka ;)

Recommended Posts

Posted

ufffff...przebrnęłam. Co do wstawania, mama wymyśliła że jediemy na giełdę kwiatową jutro. O 5.00 jesteśmy umówione, czyli ja muszę wstać najpóźniej 4.15:cool3::cool3::cool3:

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[COLOR=Red][B][SIZE=4][/SIZE][/B][/COLOR]
[URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images1.fotosik.pl/218/3f553cfdd119012e.jpg[/IMG][/URL]

haha, TŻ lekko zawirowało :evil_lol:

Mam nadzieję ,że Gerdzia szybko dojdzie do takiej kondycji jak przed operacją.Nie ma to jak wybiegany, szczęśliwy pies...:multi:

Posted

[quote name='beria']Ona się w domu nie oszczędza :diabloti: Wczoraj została sama na 2 godziny w kołnierzu i udało jej się wybebeszyć rozsuwaną szafę :angryy: :angryy: :angryy: Żeby ściągnąć niektóre ciuchy z wieszaków musiała się nieźle naskakać :diabloti: Uwiła sobie potem z nich śliczne gniazdo, poznosiła moje buty i karmiła takie szczeniaczki :mad:[/quote]

ja wiem ze to nie jest smieszne ale nie moge :evil_lol: buahahaha
wiesz co sredniaki to jednaka maja cos z mozgami :eviltong: a moze ich po prostu wcale nie maja ?

Posted

[I][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bosz ale ci się Gerda -mamka trafiła :evil_lol:

no i zaprzepaściłaś możliwość założenia chodoffli ;)a miałabyś obrót jak ona taka swietna mama:diabloti:

Gosiu po co tak wcześnie wstajesz :crazyeye:
[/B][/I]

Posted

Olbrzymy też mózgów nie mają :cool1: Sonia tesciowej ostatnio wygrzebała dziure w wełnianym dywanie ...Ot tak sobie bo trzeba było w domu kawałek bułki zakopać :mad: Czasem jak chce powyglądać przez okno to ściąga zębami firanke....Dodam że ma 8 lat....

Posted

[quote name='Elitesse']ja wiem ze to nie jest smieszne ale nie moge :evil_lol: buahahaha
wiesz co sredniaki to jednaka maja cos z mozgami :eviltong: a moze ich po prostu wcale nie maja ?[/quote]

a to chyba generalnie sznaucery :mad: bo moja Luna też czasem wyciąga mi z szafy ubrania i wciąga pod łóżko :mad:

Posted

Matko wy macie jakieś niedorozwiniete te psy :evil_lol:

[quote name='beria'] wstaję po piątej :help1:[/quote]

z Toba też coś nie halo :shake:

Posted

[quote name='Elitesse']
wiesz co sredniaki to jednaka maja cos z mozgami :eviltong: a moze ich po prostu wcale nie maja ?[/QUOTE]

[quote name='PIKA']Matko wy macie jakieś niedorozwiniete te psy :evil_lol:
z Toba też coś nie halo :shake:[/QUOTE]

Ponoć psy upadabniają się do właściciela, czy może odwrotnie :hmmmm: :-?

Posted

[quote name='beria']Ponoć psy upadabniają się do właściciela, czy może odwrotnie :hmmmm: :-?[/quote]
się mówi jaki pan taki kram :evil_lol::evil_lol: (słowa Pysi :cool3:)

cześć Gosiu :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='beria']Witaj Ewa :multi: Uciekam zaraz spać, bo przez ostatnie 48h spałam aż 7 :cool1: Dzisiaj zdejmujemy Gertrudzie szwy :cool3:[/quote]
ja poszłam spać o 8 rano :oops: wstałam naj o 10 tej potem o 12 już tak na nóżki
chorera tych chyba zaras się położe :cool1:

No to luksus że dziś rozcerują Gerdzie :multi::multi: i będzie mogła się wybiegać :multi:
a jak tam jej instynkt mamusiny :razz: nadal tuli , karmi i kocha :evil_lol:

Posted

Taaa i pojawiło się mleko :cool1: Znowu dzisiaj została sama na 2 godziny, przez kołnierz zatrzasnęła drzwi do pokoju i próbując się wydostać obdarła ścianę z tapety :p Dobrze, że się stąd wyprowadzę i nie muszę reanimować tapety :razz: Nie wiem jakim cudem inni ludzie trzymają psy w blokach i wyprowadzają na krótkie spacery na smyczy :shake: Mojej odwala równo z braku ruchu :diabloti: Musi się pilnie wybiegać, bo mi mieszkanie zdemoluje doszczętnie :mad:

Posted

Poczekaj jak się do domu przeprowadzisz :evil_lol::evil_lol:
blokowe psy jakoś dziwnie reagują na nagły , ciągły dostęp do świeżego powietrza :evil_lol::evil_lol:

Posted

wow jak to szybko minęło :multi: Gerda już niebawem się wyszelejesz :loveu: i będą foteczki9 - chociaż pewnie nawet ten nikonek nie nadąży jak Gerda będzie nadrabiać :lol:

Posted

[quote name='beria']
[URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images4.fotosik.pl/173/327a21cb20a30a9b.jpg[/IMG][/URL]
[/quote]

Pinkne :loveu:

Posted

Gertrudzie zdjęto dzisiaj szwy :multi:
I tak mnie po obiedzie podkusiło :cool3: wymówiłam magiczne słowa - jedziemy na spacerek :razz: Gerdzie, jak tylko zobaczyła, że biorę smycz i plecak, rozmerdał się ogonek z taką siłą, że aż cała doopka się ruszała :evil_lol: Aparatu nie wzięłam, bo nie do końca wiedziałam, jak to będzie, czy nie będę musiła jej prowadzić na smyczy :cool1: Biedula za każdym razem, gdy nabierała prędkości ponaddźwiękowej była przywoływana do porządku i patrzyła na mnie jak na wariatkę, nie rozumiała czemu nie wolno jej galopować :diabloti: W sumie nie było problemów. Spacerek był krótki, ok 40 minut, ale chyba na razie jej wystarczy :roll: W domu dostała michę i poszła spać. Wszystko wraca do normy :multi:

Posted

[quote name='malawaszka']huuuraaaa :multi: ale super, że Gerda się wybiegała wreszcie :loveu: szkoda, że fotek brak, no ale niech Ci będzie - wybaczam :evil_lol:[/quote]

fotki pewnie będą po następnym bieganku :cool3: :evil_lol:
cieszę się, że Gerda jest już w formie:lol:

Posted

[quote name='beria']Gertrudzie zdjęto dzisiaj szwy :multi:
I tak mnie po obiedzie podkusiło :cool3: wymówiłam magiczne słowa - jedziemy na spacerek :razz: Gerdzie, jak tylko zobaczyła, że biorę smycz i plecak, rozmerdał się ogonek z taką siłą, że aż cała doopka się ruszała :evil_lol: Aparatu nie wzięłam, bo nie do końca wiedziałam, jak to będzie, czy nie będę musiła jej prowadzić na smyczy :cool1: Biedula za każdym razem, gdy nabierała prędkości ponaddźwiękowej była przywoływana do porządku i patrzyła na mnie jak na wariatkę, nie rozumiała czemu nie wolno jej galopować :diabloti: W sumie nie było problemów. Spacerek był krótki, ok 40 minut, ale chyba na razie jej wystarczy :roll: W domu dostała michę i poszła spać. Wszystko wraca do normy :multi:[/quote]

Ooo to szybciutko wróciła do normy:cool3: A grzeczna byla przy zdjeciu szwow?:evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...