ata Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 [quote name='lilk_a'] [INDENT] [CENTER][COLOR=Red][I][SIZE=6]zapraszam na bazarek :)[/SIZE][/I][/COLOR] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/193956-NA-TRANSPORT-DLA-SAMSUNGA-%21%21%21%21-na-CITO%21%21%21-jedzie-do-Jamora-do-8.10-do-godz.24.oo"][IMG]http://www.lilka.grabalski.gre.pl/dogob/basam.jpg[/IMG][/URL][/CENTER] [/INDENT][/QUOTE] Jak zwykle bazarek śliczny :loveu: oby się jeszcze na niego znależli chętni...... Ze strony transportowej Sami mógł nawet dzisiaj znależć się u Jamora. Umówiłam Samiego wstępnie na kastracje na czwartek lub piątek, wiem że transportującemu pasował w czwartek (to już jutro) nie wiem jeszcze co na to Lena..., a Wiosna na razie po za zasięgiem... Quote
ata Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 Hotelik u Leny za wrzesień uregulowany. Z Jamorem jestem w stałym kontakcie. Quote
Malwi Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 [quote name='ata']Jak zwykle bazarek śliczny :loveu: oby się jeszcze na niego znależli chętni...... Ze strony transportowej Sami mógł nawet dzisiaj znależć się u Jamora. Umówiłam Samiego wstępnie na kastracje na czwartek lub piątek, wiem że transportującemu pasował [B]w czwartek (to już jutro)[/B] nie wiem jeszcze co na to Lena..., a Wiosna na razie po za zasięgiem...[/QUOTE] czwartek jest za dwa dni :P dziś wtorek :D hehe Quote
ata Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 [quote name='Malwi']czwartek jest za dwa dni :P dziś wtorek :D hehe[/QUOTE] A widzisz Malwi w takim napięciu teraz żyję, że już mi się dni tygodnia przestawiają:cool3: Quote
Malwi Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 ciesz się! masz o jeden dzień więcej :D :lol: Quote
jola_li Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Samsung dostanie od Kundelkowej Skarbonki 50 złotych na transport :bigcool::bigcool::bigcool: Quote
ata Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 [quote name='jola_li']Samsung dostanie od Kundelkowej Skarbonki 50 złotych na transport :bigcool::bigcool::bigcool:[/QUOTE] Jupi ju.....:multi::multi::multi: Quote
ata Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 [quote name='ata'][COLOR=DarkRed][COLOR=Black]lilk_a, czekamy[/COLOR] ;) Deklaracje na transport[/COLOR] [COLOR=DarkRed]za które również bardzo dziękujemy:loveu:[/COLOR] ..........................Jola_li - 30zł ...........................Rytka - 20zł "Kundelkowej Skarbonki" - 50zł[/QUOTE] :loveu::loveu::loveu: Quote
tripti Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 dlaczego Samsun zmienia hotel? rozumiem, że teraz jest u leny(cyferki)? Quote
lilk_a Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 [quote name='tripti']dlaczego Samsun zmienia hotel? rozumiem, że teraz jest u leny(cyferki)?[/QUOTE] to dłuuuga historia ;) Quote
Malwi Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 dziewczyny - z cieszyna przez częstochowe do warszawy ma jechać bernardynka Gina - transport od częstochowy załatwia fundacja Emir - oni z Jamorem za pan brat - może warto dogadać sie i połączyć transporty ? Quote
ata Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 Szkoda, że Leny nadal nie ma na wątku...... Wiosna zaoferowała nie tylko transport, Sami ma być zabrany do niej, wykastrowany, przetrzymany tyle ile będzie trzeba i dopiero pojedzie do Jamora. Malwi, być może faktycznie uda się zgrać te wyjazdy... Quote
ata Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 [SIZE=4]Bazarek się przypomina:loveu: [/SIZE][B][URL="http://www.dogomania.pl/threads/193956-NA-TRANSPORT-DLA-SAMSUNGA-%21%21%21%21-na-CITO%21%21%21-jedzie-do-Jamora-do-18.10-do-godz.24.oo"]NA TRANSPORT DLA SAMSUNGA !!!! na CITO!!! jedzie do Jamora do 18.10 do godz.24.oo[/URL] [/B][SIZE=3][I][B][SIZE=4][COLOR=Red][IMG]http://www.lilka.grabalski.gre.pl/dogob/zapross.jpg[/IMG][/COLOR][/SIZE][/B][/I][/SIZE] [CENTER] [/CENTER] Quote
jola_li Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Mam prośbę - jak dojdą pieniążki od Kundelkowej Skarbonki, to bardzo proszę o potwierdzenie na Kundelkowym wątku. Wejście przez mój banerek ;-). Quote
ata Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 [quote name='jola_li']Mam prośbę - jak dojdą pieniążki od Kundelkowej Skarbonki, to bardzo proszę o potwierdzenie na Kundelkowym wątku. Wejście przez mój banerek ;-).[/QUOTE] Oczywiście będę potwierdzać w miarę na bieżąco. Od wczoraj próbuje sie dodzwonić do Leny Wiosna i niestety na razie bezskutecznie.... Ja przed chwilą dzwoniłam i również cisza... Rytka może ty jeszcze próbuj, pomimo transportu Sami nie może wyjechać ..... ( [B]tylko proszę o spokój na wątku[/B]) Quote
Malwi Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 [quote name='ata']Szkoda, że Leny nadal nie ma na wątku...... Wiosna zaoferowała nie tylko transport, Sami ma być zabrany do niej, wykastrowany, przetrzymany tyle ile będzie trzeba i dopiero pojedzie do Jamora. Malwi, być może faktycznie uda się zgrać te wyjazdy...[/QUOTE] skoro tak to chyba sie nie uda zgrać ... Gina jedzie jutro chyba Quote
ata Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 Przed chwilą rozmawiałam z Leną, teraz powinno już być wszystko dobrze. Będę informować na bieżąco. Malwi, niestety nie uda się połączyć tych transportów, a szkoda.... Quote
lilk_a Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 to dobrze że sprawa w toku :) ...na bazarku 10 litrów kupione , 50 zł .... gdyby ktoś chciał podnieść bazarek do góry to się nie obrażę , ja to jestem na dogomaniii raczej nie w porze największej oglądalności to moje podnoszenie w nocy nie da zbyt wiele ;) Quote
MyszkaMiki Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Każdy nowy fan Playa na facebooku to 1 kg karmy na wrzesińskie schronisko :) Wczoraj zostało zebrane 444kg :) Klikajce "Lubię to" [url]http://www.facebook.com/FaceThePlay?v=app_11007063052#!/FaceThePlay?v=app_11007063052[/url] Akcja trwa do soboty Quote
ata Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 Jutro zaczyna się nowy, kolejny rozdział w życiu Samiego. Chłopak bedzie przewieziony do hoteliku u Wiosny, będzie kastrowany i za kilka dni wyjedzie do Jamora. Trzymajmy kciuki za jutrzejszy dzień..... Quote
anna10025 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Nie było mnie trochę na wątku , a tutaj taki ruch, same dobre wieści ato! Trzymam kciuki za chłopaka. Quote
Ma6da Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 przepraszam za długą nieobecność na wątku ale już jestem i dokładam 50 zł na transport Quote
ata Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 [COLOR=DarkRed]Deklaracje na transport[/COLOR] [COLOR=DarkRed]za które również bardzo dziękujemy[IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/love.gif[/IMG][/COLOR] Jola_li - [B]30zł[/B] Rytka - [B]20zł[/B] "Kundelkowej Skarbonki" - [B]50zł[/B] Ma6da - [B]50zł[/B] Quote
lilk_a Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='ata']Jutro zaczyna się nowy, kolejny rozdział w życiu Samiego. Chłopak bedzie przewieziony do hoteliku u Wiosny, będzie kastrowany i za kilka dni wyjedzie do Jamora. Trzymajmy kciuki za jutrzejszy dzień.....[/QUOTE] i co ? jak podróż i wszystko ? .... opowiadajcie ...... Quote
Lu_Gosiak Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='lilk_a']i co ? jak podróż i wszystko ? .... opowiadajcie ......[/QUOTE] wszystko ok...znaczy tyle ok, ze Sami juz w aucie Wiosny, ale podobno zachowanie i Jego stan to tragedia:(:( Quote
Recommended Posts