magdola Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Ale tak szczerze to w budzie był ładniejszy :) A teraz to Samsung mi się podoba bardziej.... Obydwa znajdą domki, wierzę w to...:) Quote
ata Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 [quote name='magdola']Ale tak szczerze to w budzie był ładniejszy :) A teraz to Samsung mi się podoba bardziej.... Obydwa znajdą domki, wierzę w to...:)[/QUOTE] W rzeczywistości jest śliczny to zdjęcia przekłamują :eviltong: Quote
gonia66 Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 [quote name='ata']W rzeczywistości jest śliczny to zdjęcia przekłamują :eviltong:[/QUOTE] Jasne ze tak- nie widzialam , ale jestem pewna, ze ata ma racje:P Quote
Bjuta Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Śliczni obaj i niepowtarzalni! I patrzcie jakie mają szczęście! :loveu: Szczęście w życiu to podstawa... Quote
magdola Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Specjalnie tak napisałam, bo białasek miał łatwiej :( Bo był w ciapki, a takich rudasków to wiele... Ale te dwa diamenty .... są niepowtarzalne... Quote
lena13 Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Samsung głównie obserwuje, pierwszym etapem oswajania tego psiaka będzie akceptacja miejsca i przede wszystkim człowieka, dziś nie mogłam sobie na wiele pozwolić ale zaakceptował fakt, że jestem, że sprzątam że podaję posiłek, że daje parówki nie kulił się gdy byłam jednak nie pozwolił mi na podejście do siebie, kuląc się więc nie nalegałam jeszcze jest za wcześnie. Nie odwraca głowy gdy przy nim siedzę nawiązuje ze mną kontakt wzrokowy, widać, że ciekawy jest miejsca ciekawy jest mnie ale się boi a to tą ciekawość ogranicza nie jest jednak już skulonym psem, który sika na widok człowieka stara się dbać o czystość. Jest dużym psem na zdjęciach wydawał się kruszynkom je chętnie i dużo. Moja obecność i to, że do niego przychodzę musi kojarzyć się mu z czymś dobrym. Jest pięknym młodym psem, po pokonaniu lęku i odpowiednim zareklamowaniu niuniek pojedzie szybko do domku bo jest śliczny. Quote
gonia66 Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 [quote name='lena13']Samsung głównie obserwuje, pierwszym etapem oswajania tego psiaka będzie akceptacja miejsca i przede wszystkim człowieka, dziś nie mogłam sobie na wiele pozwolić ale zaakceptował fakt, że jestem, że sprzątam że podaję posiłek, że daje parówki nie kulił się gdy byłam jednak nie pozwolił mi na podejście do siebie, kuląc się więc nie nalegałam jeszcze jest za wcześnie. Nie odwraca głowy gdy przy nim siedzę nawiązuje ze mną kontakt wzrokowy, widać, że ciekawy jest miejsca ciekawy jest mnie ale się boi a to tą ciekawość ogranicza nie jest jednak już skulonym psem, który sika na widok człowieka stara się dbać o czystość. Jest dużym psem na zdjęciach wydawał się kruszynkom je chętnie i dużo. Moja obecność i to, że do niego przychodzę musi kojarzyć się mu z czymś dobrym. Jest pięknym młodym psem, po pokonaniu lęku i odpowiednim zareklamowaniu niuniek pojedzie szybko do domku bo jest śliczny.[/QUOTE]CO za wieści:):):loveu::loveu::multi::multi::multi::multi: Quote
magdola Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 [quote name='lena13']Samsung głównie obserwuje, pierwszym etapem oswajania tego psiaka będzie akceptacja miejsca i przede wszystkim człowieka, dziś nie mogłam sobie na wiele pozwolić ale zaakceptował fakt, że jestem, że sprzątam że podaję posiłek, że daje parówki nie kulił się gdy byłam jednak nie pozwolił mi na podejście do siebie, kuląc się więc nie nalegałam jeszcze jest za wcześnie. Nie odwraca głowy gdy przy nim siedzę nawiązuje ze mną kontakt wzrokowy, widać, że ciekawy jest miejsca ciekawy jest mnie ale się boi a to tą ciekawość ogranicza nie jest jednak już skulonym psem, który sika na widok człowieka stara się dbać o czystość. Jest dużym psem na zdjęciach wydawał się kruszynkom je chętnie i dużo. Moja obecność i to, że do niego przychodzę musi kojarzyć się mu z czymś dobrym. Jest pięknym młodym psem, po pokonaniu lęku i odpowiednim zareklamowaniu niuniek pojedzie szybko do domku bo jest śliczny.[/QUOTE] Kocham Cię za wszystko co robisz Leno13 :) Będzie z niego super pies! Quote
lilk_a Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 ja myślę że jak na pierwszy dzień to już dużo ...... :) oby tak dalej :):):) Quote
magdola Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 [quote name='lilk_a']ja myślę że jak na pierwszy dzień to już dużo ...... :) oby tak dalej :):):)[/QUOTE] Po tygodniu to on będzie fajnym psem, ale ta nieufność mu pozostanie... Oby trafił na porządnych ludzi, którzy będą wiedzieli jak z nim dalej pracować.... Quote
UBOCZE Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Dzięki za fotki Simensika! Moim zdaniem rewelacja!!!! Widać, że chłopak się otwiera![IMG]http://img191.imageshack.us/img191/4126/siemens6.jpg[/IMG] Quote
UBOCZE Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 [quote name='lilk_a']12 kart z bazarku :):):)[/QUOTE] ... czyli zostało jeszcze do uzbierania 110 złotych miesięcznych deklaracji. Trzymaj się, Rudasku i przestań się bać!!! A my będziemy zbierać!!! [IMG]http://img42.imageshack.us/img42/4728/pr4g.jpg[/IMG] Quote
ata Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 [quote name='UBOCZE']Dzięki za fotki Simensika! Moim zdaniem rewelacja!!!! Widać, że chłopak się otwiera![/QUOTE] Na tym zdjęciu fajnie widać, że ogonek już nie jest taki podkulony. Dodam jeszcze, że Simens na szyi nie ma kolczatki, tylko parcianą obrożę z takim łańcuszkowym dodatkiem. [COLOR=Pink]W Niemczech kolczatka jest zakazana [COLOR=Black]Chciała bym jeszcze dodać, że schroniskowy wet ocenił Samsunga na 1 rok i 4 miesiące. Dzięki Lena za ciepłe informacje :loveu: [/COLOR][/COLOR] Quote
ata Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 [B]Jaki nowy tytuł wątku proponujecie, aby stali bywalcy na niego trafili ?? [/B]Od rana przyszły kolejne wpłaty :loveu:Aktualizuję 1ą stronę[B]. [/B]Okazuje się, że Simens w domu nie boi się człowieka, tylko błysku lampy i dlatego o wiele łatwiej było go sfotografować na dworze. Quote
Malwi Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 dziewcyny , napiszcie mi jeszcze proszę jaki tekst ma być na banerku ? czego Samsung potrzebuje ?? Quote
UBOCZE Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Bardzo cieszę się z dobrych newsów od Simensika.:lol::lol::lol::lol::lol: Gdy pomyślę, że mógłby do dziś siedzieć w tamtej budzie przykurczony, to przechodzi mnie dreszcz...:-( Ja myślę, że tytuł może zostać taki sam, bo wtedy nikt nie zabłądzi, ale z dopiskiem (nie wiem, jaka jest dopuszczalna pojemność tytułu)... DWA PRZERAŻONE PSY Z WRZEŚNI: SIMENSIK JUŻ BEZPIECZNY, SAMSUNGOWI WCIĄŻ BRAKUJE NA DT czy coś w tym rodzaju... Ale może podajcie jakieś inne propozycje...:roll: Quote
UBOCZE Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 [quote name='Malwi']dziewcyny , napiszcie mi jeszcze proszę jaki tekst ma być na banerku ? czego Samsung potrzebuje ??[/QUOTE] Samsungowi wciąż brakuje stałych deklaracji na DT.... Quote
lena13 Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Samsung to wielki psiak, miałam dziś okazję zobaczyć jaki jest duży bo chłopak stwierdził, że nie będzie czekał na obiad aż sobie pójdę tylko wcinał prawie przy mnie, rano była pogadanka na temat naszych tymczasowa, zarówno Samsung jak i Opera zmuszone były wysłuchać historii 14 psów, słuchały z zainteresowaniem. Samsung już nie leży skulony jak na pierwszej fotce, leży sobie ale w normalnej psiej pozycji, zmienił też miejsce tego swojego leżenia, nie ma do dyspozycji budy co w jego mniemaniu nie ma miejsca do ukrycia i pogłębiania lęku, nawiązujemy kontakt wzrokowy nawet gdy stoi, mogę do niego wejść pogadać z nim ale nie mogę go dotykać. Quote
Agata,Sonia Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 [quote name='lena13']Samsung to wielki psiak, miałam dziś okazję zobaczyć jaki jest duży bo chłopak stwierdził, że nie będzie czekał na obiad aż sobie pójdę tylko wcinał prawie przy mnie, rano była pogadanka na temat naszych tymczasowa, zarówno Samsung jak i Opera zmuszone były wysłuchać historii 14 psów, słuchały z zainteresowaniem. Samsung już nie leży skulony jak na pierwszej fotce, leży sobie ale w normalnej psiej pozycji, zmienił też miejsce tego swojego leżenia, nie ma do dyspozycji budy co w jego mniemaniu nie ma miejsca do ukrycia i pogłębiania lęku, nawiązujemy kontakt wzrokowy nawet gdy stoi, mogę do niego wejść pogadać z nim ale nie mogę go dotykać.[/QUOTE] To i tak jest duży postęp.Wierzę,że Samsung i Opera wyjdą z tego i znajdą kochajęce domki:lol: Zmieniam moją deklarację stałą z 20 zł na 30zł(od stycznia). Quote
Malwi Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 [URL="http://www.dogomania.pl/threads/173866"][IMG]http://img.photobucket.com/albums/v652/malfinaaa/dogo/samsung.jpg[/IMG][/URL] proszę podlinkowany banerek :D Quote
Malwi Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 nie ma za co ;) Ato, Agato , Widziałyście Bugiego na żywo więc zapraszam na jego wątek ;) link w moim podpisie Quote
ata Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 [quote name='Malwi']nie ma za co ;) Ato, Agato , Widziałyście Bugiego na żywo więc zapraszam na jego wątek ;) link w moim podpisie[/QUOTE] Właśnie z niego wracam. Quote
Bjuta Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Bardzo jestem ciekawa postępów strachulca u Leny Quote
Recommended Posts