UTAAP Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='zpr']To były linie KLM, moja sunia 4 miesięczna leciała z Porto Allegre, z przesiadką w San Paulo, w Amsterdamie 1 dzień spędziła i stamtąd przyleciała do Warszawy, w sumie 14 godzin lotu. Było ok.[/quote] Dzieki za info ;) Quote
NigdyNigdy Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='Agasia']Jak juz o lotach mowa... wie moze ktos jak traktuja psiaki w British Arways?[/quote] Niestety, ja nie pomogę- nie mam żadnego doświadczenia z BA w zakresie przewozu zwierząt. Przykro mi.... :roll: [quote name='zpr']To były linie [B]KLM[/B], [/quote] Czyli wszystko jasne ;) Quote
-Aga- Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Witam, minęło sporo czasu od światówki 2006, ale czy ma ktoś zdjęcia chartów afgańskich? bardzo bym prosiła o nie najlepiej na maila [email][email protected][/email] (mile widziane jakie kolwiek fotki afganów) Quote
Gracjana Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Nie mogę odnaleźć informacji... czy nie bylo tak za kazdy pies z zagranicy w byle jakiej klasie dostanie CWC odrazu ma championat Polski...? Kto pamięta jak to było..:placz: Quote
BooBC Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Przepisuję z katalogu : ,,Psy i suki zgłoszone z zagranicy, posiadające tytuł Championa, które uzyskają w klasach: pośredniej, otwartej, użytkowej lub championów certyfikat CWC, otrzymują automatycznie tytuł: ,,Champion Polski" . Nie wiem czy o to chodzi, jeśli jeszcze coś przepisać to pisz śmiało ;) Quote
Recommended Posts