koosiek Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 Matko, Taubi, teraz to mnie zastrzeliłeś :-o Jeszcze Coronaaj rzuci jakieś fanty, to zrobimy mega bazarek. Tylko to i tak będzie za mało :-( Zaraz porobię ogłoszenia Flipowi, porozsyłam wątek na pw. Kurde, a miało być tak pięknie :-( Quote
Odi Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Jestem tu na zaproszenie koosiek. Przepraszam, że tak mało, ale mogę wpłacić tylko 20 PLN:oops: Poproszę na pw nr konta. Wpłacę w poniedziałek (21 grudnia br.) lub we wtorek (22 grudnia br.). Quote
Certusowa Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Niestety tylko jednorazowo 40,00 (juz poszlo ponoc). Trzymam kciuki, bo juz na stale sie nie pisze z racji "lekkiego" splukania. Sorki. Oby im sie udalo, a moze i razem... Quote
__Lara Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Jakie piękne psiaczki :D :D cioteczki, a przyjmiecie ubogi grosz? :oops: 5-10zł? :oops: Quote
koosiek Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 Wysłałam jeszcze trochę pw z prośbą o pomoc i jedno z prośbą o ogłoszenia - trzeba rozreklamować Flipa, to bardzo fajny psiak :) Takie cuda się u szydłowiaków dzieją ostatnio, że nie zdziwię się, jeśli do świat będzie miał dom :razz: Quote
koosiek Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 Dzięki __Lara :) Tutaj masz jedno jedyne przykładowe osobne ogłoszenie Flipa - niestety, więcej nie dałam rady: http://www.eoferty.com.pl/flip_uroczy_nieduzy_psiak_szuka_domu_157607.html Tutaj są nowe foty od Golf: http://chaps12.fotosik.pl/albumy/716893.html Quote
__Lara Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Ogłoszenia: www.olx.pl www.sprzedasz.pl www.tlenek.pl www.e-zwierzak.pl www.petworld.pl www.vetmozga.com www.animalia.pl www.neeon.pl www.rozglos.net www.top-ogloszenia.com www.petsy.pl www.gumtree.pl www.pineska.pl www.pajeczyna.pl www.morusek.pl www.eoferty.com.pl www.gieldaogloszen.pl www.kupsprzedaj.pl www.kokosy.pl www.kupiepsa.pl www.ofertka.pl www.przygarnijzwierzaka.pl www.spacerek.net www.przygarnij.pl www.ojej.pl www.adpedia.pl www.adopcjapsa.pl www.owi.pl www.gryps.pl www.e-anonse.org www.topogloszenia.pl www.rubryk.pl www.ogloszenia.planty.pl www.bardzi.pl www.aleogloszenia.pl www.aloge.pl adpost.pl Quote
__Lara Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 [quote name='Energy']Lara wielkie dzięki:loveu: ;) trzeba wszystkie ogłoszenia aktywować linkami, które dojdą na adres [email protected]. Quote
golf Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 byłam dziś u Flipa w Jeziórku, z ciepłym mięskiem. Nie wyglądał cale szczeście na przemarznietego.... Bede u niego jeszcze jutro, to znow mu zawioze ciepłą strawę i zabiore na spacer. Quote
Piromanka Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 koosiek, masz zapełnioną skrzynkę. Oczywiście, że pomogę z ogłoszeniami. Jednak pojutrze wyjeżdżam i wracam po nowym roku. Jesli nie będzie to problemem, to z przyjemnością poogłaszam Flipa. Quote
__Lara Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Piromanko, tylko nie dubluj ogłoszeń z tych stron ;) www.olx.pl www.sprzedasz.pl www.tlenek.pl www.e-zwierzak.pl www.petworld.pl www.vetmozga.com www.animalia.pl www.neeon.pl www.rozglos.net www.top-ogloszenia.com www.petsy.pl www.gumtree.pl www.pineska.pl www.pajeczyna.pl www.morusek.pl www.eoferty.com.pl www.gieldaogloszen.pl www.kupsprzedaj.pl www.kokosy.pl www.kupiepsa.pl www.ofertka.pl www.przygarnijzwierzaka.pl www.spacerek.net www.przygarnij.pl www.ojej.pl www.adpedia.pl www.adopcjapsa.pl www.owi.pl www.gryps.pl www.e-anonse.org www.topogloszenia.pl www.rubryk.pl www.ogloszenia.planty.pl www.bardzi.pl www.aleogloszenia.pl www.aloge.pl adpost.pl Quote
koosiek Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 Dzięki, Piromanko i dzięki __Lara :multi: Po nowym roku część z tych będzie już nieaktualna, a reszta na daaalekich stronach, więc jak się zdublują, to nie problem :) A może do nowego roku Flip będzie już w domu? Chciałoby się, chciało :razz: Quote
taubi Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 WPŁYWY: 21-12-2009 KAMA20 20zł 21-12-2009 adnowa 10zł 21-12-2009 bico 50zł 18-12-2009 Bogna 40zł 16-12-2009 MALICJA 50zł 02-12-2009 POKER 100zł 04-12-2009 SYLWIA 42zł Quote
Yana Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 po nowym roku dorzucę parę złotych, poproszę o numer konta Quote
Piromanka Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 [quote name='koosiek']Dzięki, Piromanko i dzięki __Lara :multi: Po nowym roku część z tych będzie już nieaktualna, a reszta na daaalekich stronach, więc jak się zdublują, to nie problem :) A może do nowego roku Flip będzie już w domu? Chciałoby się, chciało :razz: Pewnie że tak! Ogłoszeń nigdy za dużo. Quote
taubi Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 wklejam zdjęcia ale nic nie opisze dzis bo nie mam czasu WESOŁYCH ŚWIĄT dla WSZYSTKICH DOGOMANIAKÓW Quote
koosiek Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 O matko, ale pycho ma smutne :-( Taubi, ja się w końcu pogubiłam - czyli to Flap nie umie zostawać sam? A jak Flip znosi przebywanie bez ludzi? Też niszczy, czy jest ok? Quote
Aimez_moi Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Madallenko ja jestem ciekawa jak nasza demolka się teraz czuje. Jak wędrowali po ulicach to było widać. że większy lepiej sobie radził. Opiekował się tym mniejszym i był bardziej szczekliwy. Quote
Odi Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Również zaglądam do Chłopaków. 20 PLN wpłaciłam dn. 22.12.2009, tak, jak obiecałam. Quote
Recommended Posts