Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Matko, Taubi, teraz to mnie zastrzeliłeś :-o Jeszcze Coronaaj rzuci jakieś fanty, to zrobimy mega bazarek. Tylko to i tak będzie za mało :-(

Zaraz porobię ogłoszenia Flipowi, porozsyłam wątek na pw. Kurde, a miało być tak pięknie :-(

• Replies 439
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem tu na zaproszenie koosiek. Przepraszam, że tak mało, ale mogę wpłacić tylko 20 PLN:oops: Poproszę na pw nr konta. Wpłacę w poniedziałek (21 grudnia br.) lub we wtorek (22 grudnia br.).

Posted

Wysłałam jeszcze trochę pw z prośbą o pomoc i jedno z prośbą o ogłoszenia - trzeba rozreklamować Flipa, to bardzo fajny psiak :) Takie cuda się u szydłowiaków dzieją ostatnio, że nie zdziwię się, jeśli do świat będzie miał dom :razz:

Posted

byłam dziś u Flipa w Jeziórku, z ciepłym mięskiem.
Nie wyglądał cale szczeście na przemarznietego....
Bede u niego jeszcze jutro, to znow mu zawioze ciepłą strawę i zabiore na spacer.

Posted

koosiek, masz zapełnioną skrzynkę.
Oczywiście, że pomogę z ogłoszeniami. Jednak pojutrze wyjeżdżam i wracam po nowym roku. Jesli nie będzie to problemem, to z przyjemnością poogłaszam Flipa.

Posted

Dzięki, Piromanko i dzięki __Lara :multi: Po nowym roku część z tych będzie już nieaktualna, a reszta na daaalekich stronach, więc jak się zdublują, to nie problem :) A może do nowego roku Flip będzie już w domu? Chciałoby się, chciało :razz:

Posted

WPŁYWY:
21-12-2009 KAMA20 20zł
21-12-2009 adnowa 10zł
21-12-2009 bico 50zł
18-12-2009 Bogna 40zł
16-12-2009 MALICJA 50zł
02-12-2009 POKER 100zł
04-12-2009 SYLWIA 42zł

Posted

[quote name='koosiek']Dzięki, Piromanko i dzięki __Lara :multi: Po nowym roku część z tych będzie już nieaktualna, a reszta na daaalekich stronach, więc jak się zdublują, to nie problem :) A może do nowego roku Flip będzie już w domu? Chciałoby się, chciało :razz:

Pewnie że tak! Ogłoszeń nigdy za dużo.

Posted

O matko, ale pycho ma smutne :-(

Taubi, ja się w końcu pogubiłam - czyli to Flap nie umie zostawać sam? A jak Flip znosi przebywanie bez ludzi? Też niszczy, czy jest ok?

Posted

Madallenko ja jestem ciekawa jak nasza demolka się teraz czuje.
Jak wędrowali po ulicach to było widać. że większy lepiej sobie radził.
Opiekował się tym mniejszym i był bardziej szczekliwy.