darunia-puma Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 hopa na pierwszą choć przez chwilę Quote
kizimizi Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 dziewczyny wole, żebyście podnosiły poszczególne wątki bo z tego zbiorczego każdy am już swój osobisty. Linki sa w 1 poscie. Quote
Onaa Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Jakiegoś psiaka w typie pudelka nie macie ? Do ogłoszenia w Mój Pies. Quote
kora78 Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 mop trochę jak pudelek? poza nim nic podobnego nie mamy... Quote
kizimizi Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 Mop tylko, no ewentualnie ten owczarkowaty co z Atosem w boksie siedzi. Ale chyba mało pudelkowate. Dogo az takiego wyboru tam nie mamy, to nie hodowla:cool3: żartuje sobie, dzięki za info i pamięć o naszych psiakach. A to ogłoszenie na dogo? Quote
Onaa Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Akurat do kacika adopcyjnego jest zapotrzebowanie na pieska w typie pudelka, lub jeszcze beagla, więc pytam. Każda możliwość oglaszania jest dobra. Quote
kizimizi Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 z pudelkowatych tylko mopik. Chyba ze cos przybyło od ostatniej wizyty ale nic nie wiem. Quote
kora78 Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 z beaglowatych też nic. i dobrze i źle :) Dogo dzięki za pamięć, za info :) dawaj znać na przyszłość, jakby co :) mamy 2 nowe biało rude,ale chyba do bealgi im daleko było. trzeba się im przyjrzeć następnym razem. Quote
doddy Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Czy są jakieś bullowate obecnie w schronisku? Wydawało mi się, że pisaliście o jednej suni jeszcze. Quote
kora78 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 tak,ale to bardziej bokser jednak, pójdzie na stronkę sos bokserom po wekendzie :) poza tym nic z takich, dzięki bogu :) i pewnie- chwilowo :( Quote
Wunia Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 przepraszam za offa - sytuacja kryzysowa :( http://www.dogomania.pl/threads/147816-Wars-szuka-hoteliku-lub-Dt-oraz-prosimy-o-deklaracje Quote
kizimizi Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 kora78 napisał(a):tak,ale to bardziej bokser jednak, pójdzie na stronkę sos bokserom po wekendzie :) poza tym nic z takich, dzięki bogu :) i pewnie- chwilowo :( mowisz o tym z kwarantanny z tym krzywym zgryzem? Quote
kizimizi Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 DZiewczyny jakby ktos tu zerknął i chciał pomóc, to mamy takie oto slicznoty nowe, niestety bez wątków bo nie ma kiedy założyc. Ala Pudelek: Quote
kizimizi Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 CZarnuszka sznaucereka: WYADOPTOWANY DO KRAKOWA PRZEZ DOGO NIE MA: Śmieszny łaciatek: Quote
kizimizi Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 NIE MA Cudaczek niebieskooki: NIE MA Psia małpka: Quote
kora78 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 pierwszy nibieskooki to chłopak 7 miesięcy, strasznie pcha sie do człowieka, nowo przybyły, oba oczka niebieskie czrn biały szorściak to szczeniaczek malutki docelowo rudy bidak siedzi już namniej kilka miesięcy za kratami czarny szorściak pudelkowaty w kojcu bez kafelek, z innymi średniakami, już też jakiś czas siedzi, strasznie smutny przy kratach :( Quote
leni356 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Jakiej wielkości jest ten kudłacz ala Pudelek? Znacie jego wiek mniej więcej? I jakie ma usposobienie? spokojny jest do innych psów? Quote
kora78 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 dowiemy się, jak tam pojedziemy za około tydzień, może ciut wcześniej, wszystko dokłądnie wypytamy. on zawze siedzi przy tej kracie w kącie, siedzi i tyle, nic nie robi. wielkością pred kolano, taki mały średniak. wysokości, jak pawdziwy pudel mniej więcej. nigd wiele czasu przy nim nie spędzłyśmy. ale nie rzuca się po kratach radości, czy coś. albo siedzi z tyłu kojca i tylko patrzy :( czy spokojny do psów,, to ja nie wiem. nie jestem pewna,czy kiedyś go w małej kacji widziałam,ale coś kiedyś w jego kojcu się kotłowało, nie wiem,czy to nie on, nie chcę kłamać oni tam siedzą w 5. a nawet nie wiemy, czy chłopak, czy dziewucha.. Quote
leni356 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 A nie dałoby się zadzwonić do schronu i dowiedzieć? oni by coś powiedzieli o nim? Quote
kora78 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 nie mamy numerka, a bez tego oni nie będą wiedzieli, który to pies... bo szorściakó czarnych są 3. 2 duże i ten jeden mały. jak dobrze pamiętam... Quote
kora78 Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 nigdzie nie sa wstawione. mam ich foty tylko sobie. dwa duże, czarne, z białymi krawatami, prawdziwe szrściaki, psy. nie ogromne, ale duże daj maila, to wyślę Ci foty i wstawisz tutaj? ja nie umiem, a koleżanki są zawalone Quote
kizimizi Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 Kora u niego sie nie kotłowało nic bo on jest przecież nowy! Nie pamiętasz Co Anka mówiła, niedawno przyszedł. I to jest na bank. Moz eci sie z innym pomyliło ale na bank nie ten Quote
Onaa Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Ja niestety nie bardzo umiem wstawiać zdjecia. Tylko tak przeklejać z jednego postu do drugiego :). Quote
Recommended Posts