Erin32 Posted December 24, 2013 Posted December 24, 2013 WESOŁYCH ŚWIĄT! [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/822/jfgh.png/][IMG]http://img822.imageshack.us/img822/5732/jfgh.png[/IMG][/URL] Quote
zoja. Posted December 24, 2013 Author Posted December 24, 2013 (edited) Najgrosze za nami.. ciężko było ;) : [IMG]http://images53.fotosik.pl/194/a10cd2baebc9433a.jpg[/IMG] [IMG]http://images53.fotosik.pl/194/b7927abeab4d5eee.jpg[/IMG] spójrzcie na jej minę.. ;) [SIZE=1]ile można? zabieraj te łapy![/SIZE] [IMG]http://images55.fotosik.pl/194/2bcab70a61c1d7f8.jpg[/IMG] Rodzina mi się w Klarze zakochała.. Pani z potencjalnego domku też. Teraz Pani musi przekonać Pana-kociarza.. (kilkanaście kotów "na stanie"; kilka domowych, reszta pół-dziki] ;) Trzymajcie kciuki, bo tu moja "moc" i "dar przekonywania" się kończą.. Pan to twardy orzech do zgryzienia ;) Edited December 24, 2013 by zoja. Quote
Doda_ Posted December 25, 2013 Posted December 25, 2013 JA ROWNIEZ zycze weeesolutkich swiat i szczesliwego nowego roku !!! paros kochana w wolnej chwili napisz mi czy doszla wplata od ada vebby i ewy gonzales . . Quote
UlaFeta Posted December 25, 2013 Posted December 25, 2013 :tree1:[COLOR=#ff0000][SIZE=5]SPOKOJNYCH,RODZINNYCH[/SIZE][/COLOR][COLOR=#ff0000],[SIZE=5]ZDROWYCH SWIAT BOZEGO NARODZENIA DLA SZEFOWEJ I WSZYSTKICH PRZYJACIOL ZNAJDEK, A W NOWYM ROKU[/SIZE][/COLOR][COLOR=#ff0000][SIZE=5],SAMYCH UDANYCH ADOPCJI ZYCZY ULA Z FETKA :tree1: [/SIZE][/COLOR] Quote
Aleksa. Posted December 25, 2013 Posted December 25, 2013 Siostra Klary tez jest nieśmiała ;) Jak Pani Jola dala jedzenie tym psom w domu, to ta siedziała jak ciapa ;) wzięłam ja i Tosię do odgrodzonego kawalka w kuchni i dałam im kkarmę w oddzielnych miskach. Przynajmniej mniej bała sie zjeść :) Za to jak ja weszłam tam do nich to zdecydowanie unikala kontaktu ze mną ale ze jest bardzo przekupna, a ja miałam smaki o intensywnym zapachu to potem przeszlysmy do głaskania :) :) :) baaaa, nawet jak zobaczyła ze głaszcze Tosie ośmieliła się wskoczyć mi na kolana :loveu: Quote
zoja. Posted December 25, 2013 Author Posted December 25, 2013 Tak, Cola też lękliwa, ale Klara o wiele bardziej. Niemniej u obydwu da się to jeszcze zmienić, tylko trzeba popracować, pokazać kawałek świata itp. Klara już trzeciego, jak się zapomni, uskutecznia zabawowe podskoki na spacerach, a jak wczoraj podchodzili do niej nowi ludzie to patrzyła na mnie czy się ich boję -jak się do niej śmiałam to "luzowała" i prężyła się do głasków. Myślę, że będzie dobrze. Psem bojowym nie będzie, ale będzie wystarczająco pewna siebie, żeby nie dostała zawału ze strachu ;) Quote
paros Posted December 25, 2013 Posted December 25, 2013 [quote name='Doda_']kochani, czy doszly pieniazki z mojego bazarku od Ady_vebby oraz ewy gonzales ?[/QUOTE] [quote name='Doda_']JA ROWNIEZ zycze weeesolutkich swiat i szczesliwego nowego roku !!! paros kochana w wolnej chwili napisz mi czy doszla wplata od ada vebby i ewy gonzales . .[/QUOTE] Tak doszły, :multi: wysłałam info na PW Przepraszam, że to trochę trwało ale w tybie pilnym zmieniałam komputer ...... I ja składam spóźnione życzenia Wesołych Świąt [IMG]http://www.portalmobile.info/obrazy/bozenarodzenie__77.gif[/IMG] Quote
zoja. Posted December 25, 2013 Author Posted December 25, 2013 Dziękujemy :) eszcze jutro cały dzięń świętowania przed nami :) Jak samopoczucie? Głodni/e jesteście? ;) Quote
Doda_ Posted December 25, 2013 Posted December 25, 2013 [quote name='paros']Tak doszły, :multi: wysłałam info na PW Przepraszam, że to trochę trwało ale w tybie pilnym zmieniałam komputer ...... I ja składam spóźnione życzenia Wesołych Świąt [IMG]http://www.portalmobile.info/obrazy/bozenarodzenie__77.gif[/IMG][/QUOTE] Nic nie szkodzi, dziękuję !! :* Quote
zoja. Posted December 26, 2013 Author Posted December 26, 2013 Klara czytała dziś w nocy biblię.., ale nawet okładki nie doczytała do końca, więc chyba nie będzie świętą ;) Czytała też moje skarpetki w niebieskie kotki (moje ulubione!). Z tym poszło jej lepiej ;) Quote
mimiś Posted December 26, 2013 Posted December 26, 2013 nareszcie masz ładnego psa [Zulcia bowiem jest...interesująca?:diabloti:] Quote
zoja. Posted December 26, 2013 Author Posted December 26, 2013 Zulcia i bez nadwyżek urody jest moją Królową! ;) [IMG]http://images10.fotosik.pl/2022/2c41e51e43999b4b.jpg[/IMG] a Klara jest tymczasem :) Quote
Erin32 Posted December 26, 2013 Posted December 26, 2013 O jakim braku nadwyżek mowa? :mad: Toż to prawdziwa modelka jest :iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
bea100 Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 Witajcie :) Odszukałam sobie temat i zapisuję Quote
zoja. Posted December 27, 2013 Author Posted December 27, 2013 Zapisuj i zaglądaj jak najczęsciej :) ZAPRASZAMY :) Roma ma dom :) Quote
bea100 Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 Ciocie- zapadła mi w serce Azja2 (widziałam ją na stronie Znajdek)- rozumiem, że nie jest "adopcyjna" ale czy jakaś Ciocia ma może jej zdjęcia aktualne? I jakieś obszerniejsze info jak się czuje i coś o jej aktualnym stanie (zdrowia także), plizzz Quote
zoja. Posted December 28, 2013 Author Posted December 28, 2013 Azja2 w rzeczywistości powinna być numerem jeden, bo jest w przytulisku od dawien-dawna.. Jej stan nie ulega zmianie. Nadal ma padaczkę, ale szczęśliwie ataki prawie sie nie zdarzają - z wiekiem stała się mniej nerwowa, spokojniejsza, przyzwyczaiła się do miejsca. Nadal bezwiednie posikuje przez sen, co sprawia, że niemal codziennie ma zmieniane legowisko :) Jest bezgranicznie zakochana w Pani Joli, do obcych podchodzi z rezerwą, ale lubi być zabierana na spacery i zachowuje się na nich wzorowo. Oswojona z nowym człwiekiem podtyka łebek do glaskania :) Quote
UlaFeta Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 [quote name='zoja.']Azja2 w rzeczywistości powinna być numerem jeden, bo jest w przytulisku od dawien-dawna.. Jej stan nie ulega zmianie. Nadal ma padaczkę, ale szczęśliwie ataki prawie sie nie zdarzają - z wiekiem stała się mniej nerwowa, spokojniejsza, przyzwyczaiła się do miejsca. Nadal bezwiednie posikuje przez sen, co sprawia, że niemal codziennie ma zmieniane legowisko :) Jest bezgranicznie zakochana w Pani Joli, do obcych podchodzi z rezerwą, ale lubi być zabierana na spacery i zachowuje się na nich wzorowo. Oswojona z nowym człwiekiem podtyka łebek do glaskania :)[/QUOTE] Do mnie nie podchodzi z rezerwa.:eviltong:Ona jest po prostu niesmiala.Bida taka.Szefowa mowi,ze do adopcji sie nie nadaje,bo kto wezmie psine z padaczka.:-(A co do zakochania to wszystkie psy sa w Szefowej zakochane.:loveu:Taki "maslane"oczy robia. Quote
bea100 Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 Dziękuję za info :) A jakieś foteczki aktualne może by się znalazły? Quote
zoja. Posted December 28, 2013 Author Posted December 28, 2013 od ręki niestety nie, ale postaram się skombinować na dniach :) Quote
bea100 Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 [quote name='zoja.']od ręki niestety nie, ale postaram się skombinować na dniach :)[/QUOTE] Dziękuję z góry i trzymam za słowo ;) Quote
Aleksa. Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 No to my dzisiaj z Dorota i Mariuszem zrobiliśmy kawał roboty! :) Wszystkie psiaki z kojcy miały spacerek :) ale i nie tylko one, bo i Orion, Nona, labek, Szakal, Neptup :) oczywiście była też Maja z Vega, Tosia i Lolek (super chodzili na smyczy), na spacerze była też Cola z Sabkiem :) był dla niej idealnym wzorem do naśladowania :loveu: Cola spedzila spacerek Z machajacym ogonkiem :) baaa Nawet Sabka do zabawy zaczepiala ;) jestem zmęczona , ale szczesliwa, że tyle psiaków udalo się wybiegac :loveu: Quote
mtf zalesie Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 prosze spytajcie pani Joli czy chce kalendarz scienny 3- mies. z przesuwanym okienkiem na dni.nie odpowiada na pw a nie chce tym zawracac glowy przez tel ,jesli tak to czy mozna zostawic w przytulisku w Konstancinie bo wiem ze tam bywa czy wyslac poczta. Quote
UlaFeta Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 Ze strony www. nie otwiera mi sie fb,czy mozna by cos z tym zrobic? i nieustajaco sa u mnie koldry do odebrania:evil_lol:Jak bedzie Mariusz(albo Ktos inny) jechal nastepnym razem to poprosze zeby dal znac.Ja naprawde nie mam gdzie ich trzymac.:evil_lol: Quote
Recommended Posts