lisek.chytrusek Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 [quote name='Erin32']Ach, jakie cudo :loveu:[/QUOTE] Cud nie pies :) Wczoraj ćwiczyłyśmy przechodzenie przez ulicę, a dziś opanowała, że nie robi się kupy w domu - normalnie kandydatka na Nobla. Serio, niesamowicie szybko się uczy. Jednego tylko nie przyjęła do wiadomości: zakazu spania w łóżku (no bo jak to, kot może, a ja nie?). No cóż, zakaz został przenegocjowany (ok, wolno, ale nie na poduszce). Jest niesamowicie przylepna, ufna i przyjazna całemu światu. A na spacerach tylko zbiera komplementy :) Co tu dużo pisać - ideał. Tylko koty nie mogą się jakoś przekonać (ale d rękoczynów międzygatunkowych nie dochodzi). P.S. Tak, wiem, podłoga wymaga cyklinowania ;) Quote
Kejciu Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 [quote name='lisek.chytrusek']Cud nie pies :) Wczoraj ćwiczyłyśmy przechodzenie przez ulicę, a dziś opanowała, że nie robi się kupy w domu - normalnie kandydatka na Nobla. Serio, niesamowicie szybko się uczy. Jednego tylko nie przyjęła do wiadomości: zakazu spania w łóżku (no bo jak to, kot może, a ja nie?). No cóż, zakaz został przenegocjowany (ok, wolno, ale nie na poduszce). Jest niesamowicie przylepna, ufna i przyjazna całemu światu. A na spacerach tylko zbiera komplementy :) Co tu dużo pisać - ideał. Tylko koty nie mogą się jakoś przekonać (ale d rękoczynów międzygatunkowych nie dochodzi). P.S. Tak, wiem, podłoga wymaga cyklinowania ;)[/QUOTE] Na podlogę nikt nie będzie patrzył tylko na Księżniczkę :-) zapewniam! Quote
DOG Line Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 gratki dla toli i jej nowej Rodzinki! :) Quote
DOG Line Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Dziewczyny, mobilizacja. Ostatnie godziny bazarku, więc rozsyłajcie, proszę, gdzie się da. Na fejsie, na forach, na blogach... Wklejam przykladowy tekst, można korzystać, można napisac swój :) [quote] [URL]http://dogline.pl/6lap/?page_id=813[/URL] Ostatnie godziny bazarku! Nie przegapcie okazji! Ponad 50 fantów, a wszystko po to, by pomóc psiakom z przytuliska Znajdki. To małe, prowadzone przez prywatną osobę miejsce, gdzie bezdomne psiaki znajdująnie tylko miskę strawy, często pierwszą od dawna, ale i opiekę, czułość, kontakt z Człowiekiem. Wszystkie są leczone, choć większość z nich to starsze i/lub schorowane zwierzaki z marnymi szansami na adopcję. A wszystko to bez umów z gminami, dotacji, rozgłosu. Takim osobom, pełnych poświęcenia i determinacji w niesieniu pomocy zwierzakom naprawdę warto pomagać! Znajdźcie więc fant dla siebie, a jest w czym wybierać i walczcie o niego! :) Zaproście znajomych, udostępniajcie![/quote] Quote
Kejciu Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 jestem dzisiaj w pracy do 14....zepsuł mi się samochód i nie wiem czy wogóle mi sie nie rokraczy na środku drogi jak będę wracała :( :(:( o 15.30 mamy mechanika .... Quote
DOG Line Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 mamy już na sterylkę Bajeczki!!! Udostępniajcie dalej, ze jeszcze na jedną sterylę uda się uzbierać? Quote
UlaFeta Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 [quote name='DOG Line']mamy już na sterylkę Bajeczki!!! Udostępniajcie dalej, ze jeszcze na jedną sterylę uda się uzbierać?[/QUOTE] rozmawialas z Jola jak "praktycznie" ma wygladac sterylka Quote
Kejciu Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 A mi się dzisiaj dziadek BONO śnił....że marzł w budzie - jak wstałam i wyjrzałam za okno to szyby samochodu zamarźnięte....może ktoś przygarnie Dziadziusia przed zimą???!!! Quote
UlaFeta Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 [quote name='kejciu']A mi się dzisiaj dziadek BONO śnił....że marzł w budzie - jak wstałam i wyjrzałam za okno to szyby samochodu zamarźnięte....może ktoś przygarnie Dziadziusia przed zimą???!!![/QUOTE] to samo napisalam na jego watku:-( Quote
UlaFeta Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 [quote name='DOG Line']tak, tak, temat już ogarnięty[/QUOTE] no to git:multi: Quote
paula82 Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 [URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images43.fotosik.pl/1609/664288db632ce3e3med.jpg[/IMG][/URL]:evil_lol: Quote
paros Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 dzisiaj Jola ma zabrać sunię do przytuliska. Przydałby się jakiś tymczas dla Franki bo w przytulisku nie ma dla niej spokojnego kąta. Sunia przesuwa się na dwóch łapkach. [B]W piątek Franka ma jechać na Ursynów do centrum rehabilitacji piesków - Animal Center i będzie musiała tam jeździć 3 razy w tygodniu. Z przytuliska to kawał drogi i zajmuje mnóstwo czasu - POTRZEBNA JEST POMOC DLA FRANKI !!! [/B]:modla::modla: Paula, kogo Filon zobaczył?? :hmmmm: Quote
Kejciu Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 Figolandia - nawiązując do wcześniejszych postów - czy możesz nam udostępnić zdjęcia psiaków jakie zrobiłyście w przytulisku ale bez reklamy?takie z reklamą są automatycznie usuwane z ogloszeń na portalach na jakich umieszczamy ogloszenia z podopiecznymi niestety :-( jutro będę mialam trochę wolnego czasu więc chciałabym je wykorzystac do porobienia aktualnych ogłoszeń jeśli nie masz nic przeciwko oczywiście?jeśli nie masz to proszę o wyslanie na mailika [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] W sobote najprawdopodobniej około 13 będę w Radzyminie więc na chwilę obecną mam jeszcze 2 wolne miejsca gdyby ktoś się zdecydował nam potowarzyszyć? ma być piekna pogoda - podobno +16 stopni więc spacery z psiakami jak najbardziej wskazane :-) ZAPRASZAMY KTO CHĘTNY?????:-) Quote
UlaFeta Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 Przyszly pampersy dla Franki.Bardzo dziekuje:Rose:Jola zabrala do przytuliska Quote
paros Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 [quote name='kejciu']Figolandia - nawiązując do wcześniejszych postów - czy możesz nam udostępnić zdjęcia psiaków jakie zrobiłyście w przytulisku ale bez reklamy?takie z reklamą są automatycznie usuwane z ogloszeń na portalach na jakich umieszczamy ogloszenia z podopiecznymi niestety :-( jutro będę mialam trochę wolnego czasu więc chciałabym je wykorzystac do porobienia aktualnych ogłoszeń jeśli nie masz nic przeciwko oczywiście?jeśli nie masz to proszę o wyslanie na mailika [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] W sobote najprawdopodobniej około 13 będę w Radzyminie więc na chwilę obecną mam jeszcze 2 wolne miejsca gdyby ktoś się zdecydował nam potowarzyszyć? ma być piekna pogoda - podobno +16 stopni więc spacery z psiakami jak najbardziej wskazane :-) ZAPRASZAMY KTO CHĘTNY?????:-)[/QUOTE] Już prosiłam tu na wątku i jeszcze raz napiszę, ja też poproszę zdjęcia bez reklam. To może Kejciu prześlesz je do mnie. Quote
DOG Line Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 W sumie zebraliśmy 339 złotych. Dwa psiaki objęte projektem znalazły domy. To Dużo. Bardzo dziękujemy!!! Jasne, ze nie mam, ale wyślę jutro, bo dzis miałam bardzo ciężki dzień i padam na pysk... Quote
Kejciu Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 [quote name='paros']Już prosiłam tu na wątku i jeszcze raz napiszę, ja też poproszę zdjęcia bez reklam. To może Kejciu prześlesz je do mnie.[/QUOTE] jak dostanę to przeslę :) [quote name='UlaFeta']Przyszly pampersy dla Franki.Bardzo dziekuje:Rose:Jola zabrala do przytuliska[/QUOTE] Dodam tylko że Pampersy przesłala p. Edyta Donnenberger z zza granicy w odpowiedzi na mój facebookowy apel :) jeszcze raz pieknie dziękujemy!!! Quote
Kejciu Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 [COLOR=#0000FF][I]SĄD OSTATECZNY święty Piotr u nieba wrót stoi, trzymając listę cnót a wszystkie dusze w milczeniu przypatrują się jego skinieniu " ten wejdzie pierwszy, KTO był lekiem na całe zło kto do końca wierny był kochał i i służył ze wszystkich sił brzydził się złością ...[/I][/COLOR][COLOR=#0000FF][I] dzielił radością na dobre i na złe kto jednego tylko chce; KOCHAĆ WIECZNIE JAK SZALONY" Piotrowa dłoń otwiera drzwi- lśnią oczy, merdają ogony- PIERWSZE DO RAJU WCHODZĄ PSY. Millicent Bobleter[/I][/COLOR] [COLOR=#0000FF][/COLOR] Quote
Kejciu Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 [quote name='mimiś']kejciu,gdzie to wygrzebałas? piękne.[/QUOTE] Na Fb ktoś umieścił :) Quote
paros Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 (edited) [quote name='kejciu']...... W sobote najprawdopodobniej około 13 będę w Radzyminie więc na chwilę obecną mam jeszcze 2 wolne miejsca gdyby ktoś się zdecydował nam potowarzyszyć? ma być piekna pogoda - podobno +16 stopni więc spacery z psiakami jak najbardziej wskazane :-) ZAPRASZAMY KTO CHĘTNY?????:-)[/QUOTE] dobrze, że w przytulisku nie ma pudli :evil_lol: [IMG]http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/532526_389971047718956_1215455602_n.jpg[/IMG] Edited November 2, 2012 by paros Quote
Kejciu Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Dzisiaj wybieram się razem z UlaFeta i Figolandia do Przytuliska - wieczorkiem pewnie zdamy małą relację z pobytu :-) Quote
Recommended Posts