edyseja Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 [quote name='UlaFeta']Nie tylko --kawa:kaffee_2: na poczatek,pozniej:eating: jeszcze pozniej:beerchug::chlup:jeszcze,jeszcze pozniej:cunao:a na koncu sprzatanie:-D(jak ktos bedzie jeszcze mial sile i checi) A na odchodnym P.Prezas tak nam podziekuje:-x[/QUOTE] Dziękuje bardzo za zaproszenie. Spotkanie u Znajdek ma się rozumieć? :) Quote
zoja. Posted July 24, 2012 Author Posted July 24, 2012 tak, dokładnie. Między kojcami, a śmietnikiem ;) Tam właśnie będziemy się delektować szarlotką Ewy2406, radosnym ujadaniem psów, opowieściami z psiego świata wszystkich obecnych, piffem, kawą i swojskimi zapachami wsi. ;) ...a niech ktoś tylko wspomni słowem o pracy to dołączę się do JB z :mad: Quote
Erin32 Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Zapraszamy na Znajdkowy wątek na Miau :) [url]http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=21&t=133990[/url] A przy okazji mam pytanie: czy do Pani Joli można w miarę bezproblemowo dojechać z Tłuszcza, ewentualnie którejś stacji PKP na trasie Warszawa - Tłuszcz/Małkinia (Wołomin, Kobyłka)? Quote
UlaFeta Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 [quote name='Erin32']Zapraszamy na Znajdkowy wątek na Miau :) [URL]http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=21&t=133990[/URL] A przy okazji mam pytanie: czy do Pani Joli można w miarę bezproblemowo dojechać z Tłuszcza, ewentualnie którejś stacji PKP na trasie Warszawa - Tłuszcz/Małkinia (Wołomin, Kobyłka)?[/QUOTE] mozna dojechac do Tluszcza,pozniej Jola wyjedzie. Czemu pytasz? Quote
Erin32 Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 [quote name='UlaFeta']mozna dojechac do Tluszcza,pozniej Jola wyjedzie. Czemu pytasz?[/QUOTE] Zgadnij :cool1: Quote
UlaFeta Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 [quote name='Erin32']Zgadnij :cool1:[/QUOTE] Chcesz wpasc na party?Czuj sie zaproszona.:lol: Roboty starczy dla wszystkich:evil_lol: Quote
Erin32 Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 [quote name='UlaFeta']Chcesz wpasc na party?Czuj sie zaproszona.:lol: Roboty starczy dla wszystkich:evil_lol:[/QUOTE] Dziękuję :) A kiedy to party? Quote
UlaFeta Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 [quote name='Erin32']Dziękuję :) A kiedy to party?[/QUOTE] 25 sierpien od rana:evil_lol: Quote
Erin32 Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 [quote name='UlaFeta']25 sierpien od rana:evil_lol:[/QUOTE] Oj, to trochę niedobrze, bo akurat ten termin mi nie pasi. Quote
paros Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Pani Jola jadąca z kotami do kliniki znalazła w okolicach Klembowa młodziutką bernardynkę, chudzinkę z dredami .... :-( Bernardynka dostała imię Pusia. Chyba nikt jej nie szuka bo nie znalazłam ogłoszeń :shake: Pusia pilnie szuka domu, chyba raczej nowego, dobrego, prawdziwego [IMG]http://img220.imageshack.us/img220/6724/benek1.jpg[/IMG] Quote
Kejciu Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 (edited) Przepraszam za off ale mam podbramkową sytuację - w dniu dzisiejszym 2h temu na spacerze znalazłam tego kotka - nie może u mnie zostać bo mam dwa psy i żółwia w bloku - nocuje dzisiaj w piwnicy - jesli nie znajde mu do jutra domku będę musiala odwieźć go do schroniska :-( proszę pomóżcie może ktoś z Waszych znajomych by go przygarnął?dowiozę w okolice Warszawy tel 792 330 240 do mnie do mojej koleżanki Marty 792 566 457 [URL="http://imageshack.us/photo/my-images/337/201207251190.jpg/"][IMG]http://img337.imageshack.us/img337/3570/201207251190.jpg[/IMG] [/URL] Kotek dzisiaj znalazl domek - chcę powiedziec tylko jedno - ja wykonalam tysiąc telefonów do przytulisk, schronisk, znajomych, Marta tak samo i NIKT nie zaoferował pomocy chociażby w przetrzymaniu go kilka dni - jedynie PANI JOLA POMOCY NIE ODMÓWIŁA Co za wspaniała kobieta!!!nie chciałam do Niej dzwonic bo wiem że zwierząt ma dużo - mimo tego nie zostawiła mnie samej sobie - p. Jolu bardzo dziękuję za chęć pomocy :) Kicia jutro jedzie do nowego domku :) Edited July 26, 2012 by kejciu Quote
Erin32 Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 UlaFeta, a w innym terminie można Panią Jolę odwiedzić? Paros i Eva2406 bardzo dziękuję za olewanie i walnie kłód pod nogi. Pani Jola na pewno to doceni :roll: Quote
UlaFeta Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 [quote name='Erin32']UlaFeta, a w innym terminie można Panią Jolę odwiedzić? Paros i Eva2406 bardzo dziękuję za olewanie i walnie kłód pod nogi. Pani Jola na pewno to doceni :roll:[/QUOTE] Do Joli mozna jechac zawsze,ale trzeba najpierw zadzwonic,i upewnic sie czy bedzie. Quote
Erin32 Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Ok, to fajnie. Paros przepraszam, nie dostałam odpowiedzi na PW, a nie zdążyłam doczytać na Miau wątku. Jeszcze raz bardzo przepraszam :oops::drink1: Co do Eva2406 zdanie podtrzymuję. Quote
Erin32 Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Dziewczyny, pisałam już o tym do paros na Miau, ale napiszę i tu: jeśli któryś zwierzak szczególnie potrzebuje domu, dajcie znać. Zrobię wydarzenie na FB. Quote
bric-a-brac Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Noooo widzę, trochę się działo jak mnie nie było :roll: Zapraszam na bazar, Znajdkowo-Kaktusowy, głównie z rzeczy, które podarowała Paula: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/229969-Maskotki-ksi%C4%85%C5%BCki-ubrania-i-drobiazgi-Kaktus-Znajdki-9-08[/url] Quote
EVA2406 Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 [quote name='Erin32']UlaFeta, a w innym terminie można Panią Jolę odwiedzić? Paros i Eva2406 bardzo dziękuję za olewanie i walnie kłód pod nogi. Pani Jola na pewno to doceni :roll:[/QUOTE] Nie rozumiem Twoich pretensji. Nic na wątku nie robiłaś, oprócz tego że go założyłaś i hopałaś. Dziwnym trafem ożywiłaś się jak powstał wątek założony przez kamari. Kamari ściąga zdjęcia, opisuje kociaczki i wątek żyje. Więc nie wiem o co pretensje. A mnie możesz wrzucać gdzie chcesz. Mam to w nosie !!! Mnie zależy na pomaganiu, a że ze`względów zdrowotnych już nie bardzo mogę to inna sprawa :( Quote
Erin32 Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 [quote name='EVA2406']Nie rozumiem Twoich pretensji. Nic na wątku nie robiłaś, oprócz tego że go założyłaś i hopałaś. Dziwnym trafem ożywiłaś się jak powstał wątek założony przez kamari. Kamari ściąga zdjęcia, opisuje kociaczki i wątek żyje. Więc nie wiem o co pretensje. A mnie możesz wrzucać gdzie chcesz. Mam to w nosie !!! Mnie zależy na pomaganiu, a że ze`względów zdrowotnych już nie bardzo mogę to inna sprawa :([/QUOTE] Prawda boli? Nie dziwię się. A swoje pretensje omawiaj z kamari, o "działaniach" której, polegających aż na wstawianiu zdjęć :lol: jakimś dziwnym trafem Pani Jola nic nie wie. Co ty robiłaś, nie będę pisać ... bo zupełnie nie ma o czym :lol: Powodzenia! :lol: Quote
Erin32 Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 [quote name='bric-a-brac']Noooo widzę, trochę się działo jak mnie nie było :roll: Zapraszam na bazar, Znajdkowo-Kaktusowy, głównie z rzeczy, które podarowała Paula: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/229969-Maskotki-ksi%C4%85%C5%BCki-ubrania-i-drobiazgi-Kaktus-Znajdki-9-08"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/229969-Maskotki-książki-ubrania-i-drobiazgi-Kaktus-Znajdki-9-08[/URL][/QUOTE] Dzięki za link :) Quote
EVA2406 Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 [quote name='Erin32']Prawda boli? Nie dziwię się. A swoje pretensje omawiaj z kamari, o "działaniach" której, polegających aż na wstawianiu zdjęć :lol: jakimś dziwnym trafem Pani Jola nic nie wie. Co ty robiłaś, nie będę pisać ... bo zupełnie nie ma o czym :lol: Powodzenia! :lol:[/QUOTE] Ty nawet zdjęć nie wstawiałaś tylko hopałaś. Jak to Jola nie wie, jak sama z Marysią o wątku rozmawiała. Chyba coś Ci się pomyliło. Quote
Kejciu Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 o masakra - ale jaki jest problem Erin32? i jakie jest pytanie?bo czytając wpisy nie bardzo wiadomo o co chodzi - są wątki więc jak ktoś ma czas i ochotę zostaly podane żeby podrzucać - a Twoje komentarze z calym szacunkiem są chyba troszeczkę nie na miejscu - Eva nie napisała nic obraźliwego a opisywanie czy Pani Jola doceni takie czy inne dzialania uważam w mojej ocenie za nie fair - i wogóle nie widzę sensu aby o tym pisać na wątku - proszę szanujmy się bo po pierwsze nie wszyscy się znamy osobiście więc z tego względu szacunek każdemu się należy :) a po drugie skoro wszyscy pomagamy zwierzętom - wspierajmy się w tym a nie docinajmy sobie nawzajem - myślę że to napewno bardziej pomoże psiakom i kociakom :) więc troszkę trzeba ostudzić emocje i dzialać w grupie :) miłego wieczora :) Quote
Erin32 Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 [quote name='kejciu']o masakra - ale jaki jest problem Erin32? i jakie jest pytanie?bo czytając wpisy nie bardzo wiadomo o co chodzi - są wątki więc jak ktoś ma czas i ochotę zostaly podane żeby podrzucać - a Twoje komentarze z calym szacunkiem są chyba troszeczkę nie na miejscu - Eva nie napisała nic obraźliwego a opisywanie czy Pani Jola doceni takie czy inne dzialania uważam w mojej ocenie za nie fair - i wogóle nie widzę sensu aby o tym pisać na wątku - proszę szanujmy się bo po pierwsze nie wszyscy się znamy osobiście więc z tego względu szacunek każdemu się należy :) a po drugie skoro wszyscy pomagamy zwierzętom - wspierajmy się w tym a nie docinajmy sobie nawzajem - myślę że to napewno bardziej pomoże psiakom i kociakom :) więc troszkę trzeba ostudzić emocje i dzialać w grupie :) miłego wieczora :)[/QUOTE] Ale ta osoba nie potrzebuje adwokata, więc może poświęć czas na pomoc Pani Joli, bo to też na miejscu za bardzo nie jest. Znajdki na pewno bardziej na tym skorzystają. A działać będę tak, jak uznam za właściwe - tak, jak niektórzy. A ten fragment o szacunku przemilczę ... Quote
Erin32 Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 [quote name='EVA2406']Ty nawet zdjęć nie wstawiałaś tylko hopałaś. Jak to Jola nie wie, jak sama z Marysią o wątku rozmawiała. Chyba coś Ci się pomyliło.[/QUOTE] Dobrze, że ty wstawiałaś :roll: Tutaj też wrzucam cię w ignory. Szkoda mi czasu na takie "dyskusje". Życzę dalszego owocnego obrabiania mi 4 liter, jak to macie w zwyczaju. Quote
Recommended Posts