Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='UlaFeta']Nie tylko --kawa:kaffee_2: na poczatek,pozniej:eating: jeszcze pozniej:beerchug::chlup:jeszcze,jeszcze pozniej:cunao:a na koncu sprzatanie:-D(jak ktos bedzie jeszcze mial sile i checi)
A na odchodnym P.Prezas tak nam podziekuje:-x[/QUOTE]

Dziękuje bardzo za zaproszenie. Spotkanie u Znajdek ma się rozumieć? :)

Posted

tak, dokładnie. Między kojcami, a śmietnikiem ;) Tam właśnie będziemy się delektować szarlotką Ewy2406, radosnym ujadaniem psów, opowieściami z psiego świata wszystkich obecnych, piffem, kawą i swojskimi zapachami wsi. ;)
...a niech ktoś tylko wspomni słowem o pracy to dołączę się do JB z :mad:

Posted

Zapraszamy na Znajdkowy wątek na Miau :)
[url]http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=21&t=133990[/url]

A przy okazji mam pytanie: czy do Pani Joli można w miarę bezproblemowo dojechać z Tłuszcza, ewentualnie którejś stacji PKP na trasie Warszawa - Tłuszcz/Małkinia (Wołomin, Kobyłka)?

Posted

[quote name='Erin32']Zapraszamy na Znajdkowy wątek na Miau :)
[URL]http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=21&t=133990[/URL]

A przy okazji mam pytanie: czy do Pani Joli można w miarę bezproblemowo dojechać z Tłuszcza, ewentualnie którejś stacji PKP na trasie Warszawa - Tłuszcz/Małkinia (Wołomin, Kobyłka)?[/QUOTE]

mozna dojechac do Tluszcza,pozniej Jola wyjedzie.
Czemu pytasz?

Posted

Pani Jola jadąca z kotami do kliniki znalazła w okolicach Klembowa młodziutką bernardynkę, chudzinkę z dredami .... :-( Bernardynka dostała imię Pusia. Chyba nikt jej nie szuka bo nie znalazłam ogłoszeń :shake:

Pusia pilnie szuka domu, chyba raczej nowego, dobrego, prawdziwego

[IMG]http://img220.imageshack.us/img220/6724/benek1.jpg[/IMG]

Posted (edited)

Przepraszam za off ale mam podbramkową sytuację - w dniu dzisiejszym 2h temu na spacerze znalazłam tego kotka - nie może u mnie zostać bo mam dwa psy i żółwia w bloku - nocuje dzisiaj w piwnicy - jesli nie znajde mu do jutra domku będę musiala odwieźć go do schroniska :-(
proszę pomóżcie może ktoś z Waszych znajomych by go przygarnął?dowiozę w okolice Warszawy
tel 792 330 240 do mnie
do mojej koleżanki Marty 792 566 457

[URL="http://imageshack.us/photo/my-images/337/201207251190.jpg/"][IMG]http://img337.imageshack.us/img337/3570/201207251190.jpg[/IMG]
[/URL]
Kotek dzisiaj znalazl domek - chcę powiedziec tylko jedno - ja wykonalam tysiąc telefonów do przytulisk, schronisk, znajomych, Marta tak samo i NIKT nie zaoferował pomocy chociażby w przetrzymaniu go kilka dni - jedynie PANI JOLA POMOCY NIE ODMÓWIŁA Co za wspaniała kobieta!!!nie chciałam do Niej dzwonic bo wiem że zwierząt ma dużo - mimo tego nie zostawiła mnie samej sobie - p. Jolu bardzo dziękuję za chęć pomocy :) Kicia jutro jedzie do nowego domku :)

Edited by kejciu
Posted

UlaFeta, a w innym terminie można Panią Jolę odwiedzić?

Paros i Eva2406 bardzo dziękuję za olewanie i walnie kłód pod nogi.
Pani Jola na pewno to doceni :roll:

Posted

[quote name='Erin32']UlaFeta, a w innym terminie można Panią Jolę odwiedzić?

Pani Jola na pewno to doceni :roll:[/QUOTE]

Do Joli mozna jechac zawsze,ale trzeba najpierw zadzwonic,i upewnic sie czy bedzie.

Posted

Ok, to fajnie.

Paros przepraszam, nie dostałam odpowiedzi na PW, a nie zdążyłam doczytać na Miau wątku.
Jeszcze raz bardzo przepraszam :oops::drink1: Co do Eva2406 zdanie podtrzymuję.

Posted

Dziewczyny, pisałam już o tym do paros na Miau, ale napiszę i tu: jeśli któryś zwierzak szczególnie potrzebuje domu, dajcie znać.
Zrobię wydarzenie na FB.

Posted

Noooo widzę, trochę się działo jak mnie nie było :roll:

Zapraszam na bazar, Znajdkowo-Kaktusowy, głównie z rzeczy, które podarowała Paula:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/229969-Maskotki-ksi%C4%85%C5%BCki-ubrania-i-drobiazgi-Kaktus-Znajdki-9-08[/url]

Posted

[quote name='Erin32']UlaFeta, a w innym terminie można Panią Jolę odwiedzić?

Pani Jola na pewno to doceni :roll:[/QUOTE]

Nie rozumiem Twoich pretensji. Nic na wątku nie robiłaś, oprócz tego że go założyłaś i hopałaś. Dziwnym trafem ożywiłaś się jak powstał wątek założony przez kamari.
Kamari ściąga zdjęcia, opisuje kociaczki i wątek żyje.
Więc nie wiem o co pretensje.
A mnie możesz wrzucać gdzie chcesz. Mam to w nosie !!!
Mnie zależy na pomaganiu, a że ze`względów zdrowotnych już nie bardzo mogę to inna sprawa :(

Posted

[quote name='EVA2406']Nie rozumiem Twoich pretensji. Nic na wątku nie robiłaś, oprócz tego że go założyłaś i hopałaś. Dziwnym trafem ożywiłaś się jak powstał wątek założony przez kamari.
Kamari ściąga zdjęcia, opisuje kociaczki i wątek żyje.
Więc nie wiem o co pretensje.
A mnie możesz wrzucać gdzie chcesz. Mam to w nosie !!!
Mnie zależy na pomaganiu, a że ze`względów zdrowotnych już nie bardzo mogę to inna sprawa :([/QUOTE]
Prawda boli? Nie dziwię się.
A swoje pretensje omawiaj z kamari, o "działaniach" której, polegających aż na wstawianiu zdjęć :lol: jakimś dziwnym trafem Pani Jola nic nie wie.
Co ty robiłaś, nie będę pisać ... bo zupełnie nie ma o czym :lol:
Powodzenia! :lol:

Posted

[quote name='bric-a-brac']Noooo widzę, trochę się działo jak mnie nie było :roll:

Zapraszam na bazar, Znajdkowo-Kaktusowy, głównie z rzeczy, które podarowała Paula:
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/229969-Maskotki-ksi%C4%85%C5%BCki-ubrania-i-drobiazgi-Kaktus-Znajdki-9-08"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/229969-Maskotki-książki-ubrania-i-drobiazgi-Kaktus-Znajdki-9-08[/URL][/QUOTE]

Dzięki za link :)

Posted

[quote name='Erin32']Prawda boli? Nie dziwię się.
A swoje pretensje omawiaj z kamari, o "działaniach" której, polegających aż na wstawianiu zdjęć :lol: jakimś dziwnym trafem Pani Jola nic nie wie.
Co ty robiłaś, nie będę pisać ... bo zupełnie nie ma o czym :lol:
Powodzenia! :lol:[/QUOTE]

Ty nawet zdjęć nie wstawiałaś tylko hopałaś.

Jak to Jola nie wie, jak sama z Marysią o wątku rozmawiała. Chyba coś Ci się pomyliło.

Posted

o masakra - ale jaki jest problem Erin32?
i jakie jest pytanie?bo czytając wpisy nie bardzo wiadomo o co chodzi - są wątki więc jak ktoś ma czas i ochotę zostaly podane żeby podrzucać - a Twoje komentarze z calym szacunkiem są chyba troszeczkę nie na miejscu - Eva nie napisała nic obraźliwego a opisywanie czy Pani Jola doceni takie czy inne dzialania uważam w mojej ocenie za nie fair - i wogóle nie widzę sensu aby o tym pisać na wątku - proszę szanujmy się bo po pierwsze nie wszyscy się znamy osobiście więc z tego względu szacunek każdemu się należy :)
a po drugie skoro wszyscy pomagamy zwierzętom - wspierajmy się w tym a nie docinajmy sobie nawzajem - myślę że to napewno bardziej pomoże psiakom i kociakom :)
więc troszkę trzeba ostudzić emocje i dzialać w grupie :)
miłego wieczora :)

Posted

[quote name='kejciu']o masakra - ale jaki jest problem Erin32?
i jakie jest pytanie?bo czytając wpisy nie bardzo wiadomo o co chodzi - są wątki więc jak ktoś ma czas i ochotę zostaly podane żeby podrzucać - a Twoje komentarze z calym szacunkiem są chyba troszeczkę nie na miejscu - Eva nie napisała nic obraźliwego a opisywanie czy Pani Jola doceni takie czy inne dzialania uważam w mojej ocenie za nie fair - i wogóle nie widzę sensu aby o tym pisać na wątku - proszę szanujmy się bo po pierwsze nie wszyscy się znamy osobiście więc z tego względu szacunek każdemu się należy :)
a po drugie skoro wszyscy pomagamy zwierzętom - wspierajmy się w tym a nie docinajmy sobie nawzajem - myślę że to napewno bardziej pomoże psiakom i kociakom :)
więc troszkę trzeba ostudzić emocje i dzialać w grupie :)
miłego wieczora :)[/QUOTE]

Ale ta osoba nie potrzebuje adwokata, więc może poświęć czas na pomoc Pani Joli, bo to też na miejscu za bardzo nie jest.
Znajdki na pewno bardziej na tym skorzystają. A działać będę tak, jak uznam za właściwe - tak, jak niektórzy.
A ten fragment o szacunku przemilczę ...

Posted

[quote name='EVA2406']Ty nawet zdjęć nie wstawiałaś tylko hopałaś.

Jak to Jola nie wie, jak sama z Marysią o wątku rozmawiała. Chyba coś Ci się pomyliło.[/QUOTE]

Dobrze, że ty wstawiałaś :roll:
Tutaj też wrzucam cię w ignory.
Szkoda mi czasu na takie "dyskusje".
Życzę dalszego owocnego obrabiania mi 4 liter, jak to macie w zwyczaju.