paros Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 Dla porównania wyniki badań krwi Aronka z 16-go kwietnia [IMG]http://img39.imageshack.us/img39/7893/wynikiaron16kwiecien.jpg[/IMG] i wyniki badań krwi z 23-go kwietnia [IMG]http://img835.imageshack.us/img835/6090/wynikiaron23kwiecien.jpg[/IMG] Quote
Annaa4 Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 Ja przepraszam że nie zaglądam, muli mi internet i to złośliwie na dogo :-/ Świnkę morską mam chorą, proszę trzymać kciuki prosiak ma anemię i jutro będzie miał robione usg jamy brzusznej żeby wykluczyć krwawienie czy jakieś guzy itp. Coś musi być nie tak pozostała dwójka jest zdrowa a tylko on biedak lata ze mną do weta:-/ Z Kejciu do p. Joli wybieramy się we wtorek, niestety Kejciu pracuje w sobotę a ja w niedziele. Quote
UlaFeta Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 [quote name='Annaa4']Ja przepraszam że nie zaglądam, muli mi internet i to złośliwie na dogo :-/ Świnkę morską mam chorą, proszę trzymać kciuki prosiak ma anemię i jutro będzie miał robione usg jamy brzusznej żeby wykluczyć krwawienie czy jakieś guzy itp. Coś musi być nie tak pozostała dwójka jest zdrowa a tylko on biedak lata ze mną do weta:-/ Z Kejciu do p. Joli wybieramy się we wtorek, niestety Kejciu pracuje w sobotę a ja w niedziele.[/QUOTE] Aniu trzymak kciuki za swinke:thumbs:bedzie dobrze Quote
Kejciu Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 [quote name='Annaa4']Ja przepraszam że nie zaglądam, muli mi internet i to złośliwie na dogo :-/ Świnkę morską mam chorą, proszę trzymać kciuki prosiak ma anemię i jutro będzie miał robione usg jamy brzusznej żeby wykluczyć krwawienie czy jakieś guzy itp. Coś musi być nie tak pozostała dwójka jest zdrowa a tylko on biedak lata ze mną do weta:-/ Z Kejciu do p. Joli wybieramy się we wtorek, niestety Kejciu pracuje w sobotę a ja w niedziele.[/QUOTE] Podobno ma byc piekna pogoda:)dzień wolny - oby tylko pani Joli pasowało :) będziemy do Niej dzwoniły i pytaly :) Quote
paros Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 [quote name='UlaFeta']Aniu trzymak kciuki za swinke:thumbs:bedzie dobrze[/QUOTE] i ja trzymam kciuki :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
przyjaciel_koni Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 [quote name='paros']Dla porównania wyniki badań krwi Aronka z 16-go kwietnia [IMG]http://img39.imageshack.us/img39/7893/wynikiaron16kwiecien.jpg[/IMG] i wyniki badań krwi z 23-go kwietnia [IMG]http://img835.imageshack.us/img835/6090/wynikiaron23kwiecien.jpg[/IMG][/QUOTE] Marne te wyniki... Jak za tydzień niewiele się zmienią, to bardzo źle... Przepraszam, że to piszę... Pani Jolu - mam problem z telefonem - dopiero dzisiaj załapałam, że Pani dzwoniła... Mółj osobisty tel. szwankuje... Wyświetla co chce... Rozmawiałam już z dostawcą (Plusem..) Przepraszam raz jeszcze !!! Proszę o cierpliwość w kocich tematach ! Odezwę się, jak tylko coś zwojuję... A bardzo chcę... Sama Pani wie. Kocham koty ! U mnie ciężko ostatnio z transportem... Mój osobisty poległ chwilowo... Quote
przyjaciel_koni Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 [quote name='Annaa4']Ja przepraszam że nie zaglądam, muli mi internet i to złośliwie na dogo :-/ Świnkę morską mam chorą, proszę trzymać kciuki prosiak ma anemię i jutro będzie miał robione usg jamy brzusznej żeby wykluczyć krwawienie czy jakieś guzy itp. Coś musi być nie tak pozostała dwójka jest zdrowa a tylko on biedak lata ze mną do weta:-/ Z Kejciu do p. Joli wybieramy się we wtorek, niestety Kejciu pracuje w sobotę a ja w niedziele.[/QUOTE] Jest taki Doktor na SGGW, co bardzo dobrze diagnozuje małe zwierzaki. Specjalizuje w tym. (również szczurcie...) Podpytaj - warto !!! Nie pamiętam nazwiska.. Quote
paula82 Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 [quote name='Annaa4']Ja przepraszam że nie zaglądam, muli mi internet i to złośliwie na dogo :-/ Świnkę morską mam chorą, proszę trzymać kciuki prosiak ma anemię i jutro będzie miał robione usg jamy brzusznej żeby wykluczyć krwawienie czy jakieś guzy itp. Coś musi być nie tak pozostała dwójka jest zdrowa a tylko on biedak lata ze mną do weta:-/ Z Kejciu do p. Joli wybieramy się we wtorek, niestety Kejciu pracuje w sobotę a ja w niedziele.[/QUOTE] Aniu do którego weta z nim jeździsz? Anemia u świnki? Niedobrze :( Je sam, chętnie, czy może potrzebujesz karmy ratunkowej? Zajrzyj na forum świniowe może ktoś coś doradzi. Ja osobiście polecam dr. Kasię Kacprzak z medicavetu, moim zdaniem najlepsza lecznica w Polsce zajmująca się świnkami. Mają też bardzo dobry sprzęt i doświadczenie. Tylko trzeba się wcześniej umawiać. Quote
Annaa4 Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 [quote name='przyjaciel_koni']Jest taki Doktor na SGGW, co bardzo dobrze diagnozuje małe zwierzaki. Specjalizuje w tym. (również szczurcie...) Podpytaj - warto !!! Nie pamiętam nazwiska..[/QUOTE] [quote name='paula82']Aniu do którego weta z nim jeździsz? Anemia u świnki? Niedobrze :( Je sam, chętnie, czy może potrzebujesz karmy ratunkowej? Zajrzyj na forum świniowe może ktoś coś doradzi. Ja osobiście polecam dr. Kasię Kacprzak z medicavetu, moim zdaniem najlepsza lecznica w Polsce zajmująca się świnkami. Mają też bardzo dobry sprzęt i doświadczenie. Tylko trzeba się wcześniej umawiać.[/QUOTE] dziękuje za informacje. Od lutego w Ogonku ( to jest na Jelonkach też polecana na świnkowym forum) wcześniej u p. Jałonickiej Rzepki ale niestety się przeniosła na ochotę :-/ Anemia wyszła wczoraj, dzisiaj jadę do weta i będzie mieć usg zobaczymy. Dziękuje za wsparcie i już nie spamuje :)) A za Aronka trzymam mocno kciuki niech mu się polepszy ! Quote
UlaFeta Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 [quote name='kejciu']Podobno ma byc piekna pogoda:)dzień wolny - oby tylko pani Joli pasowało :) będziemy do Niej dzwoniły i pytaly :)[/QUOTE] Jola jedzie 1 maja na usg z Aronem ale bede ja i jeszcze przemile dziewczyny Zapraszamy:lol:buty na zmiane i rekawiczki mile widziane.;) Roboty kupa:eviltong: Quote
Kejciu Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 [quote name='UlaFeta']Jola jedzie 1 maja na usg z Aronem ale bede ja i jeszcze przemile dziewczyny Zapraszamy:lol:buty na zmiane i rekawiczki mile widziane.;) Roboty kupa:eviltong:[/QUOTE] Ula podaj mi prosze do siebie na prv numer tel w razie czego :) Czy smycze do wyprowadzania psiaków są na miejscu?czy zaopatrzyć się w swoje? Quote
Aleksa. Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 A dzisiaj jednak nie jedziecie ? ;) smycze są.:) Quote
Kejciu Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 [quote name='Aleksandra95']A dzisiaj jednak nie jedziecie ? ;) smycze są.:)[/QUOTE] Ania pisała że ja pracuję w sobotę czyli dzisiaj a Ania jutro jest zajęta - więc wybrałysmy kolejny termin i jedziemy 1 maja :) już wszystko ustalone :) jedziesz z nami?:) Quote
Aleksa. Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 [quote name='kejciu']Ania pisała że ja pracuję w sobotę czyli dzisiaj a Ania jutro jest zajęta - więc wybrałysmy kolejny termin i jedziemy 1 maja :) już wszystko ustalone :) jedziesz z nami?:)[/QUOTE] Jeśli nic mi nie wypadnie, to chętnie się z Wami zabiorę.:) Quote
UlaFeta Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Od wczoraj w przytulisku 2 nowe psy;Petra i przepiekny owczarek niemiecki dlugowlosy Iwan-chory oczywiscie,bo po co komu chory pies.Zamiast leczyc mozna wyrzucic:mad: Kolo dupencji dredy, na ogonie dredy,pies nie mogl sie zalatwic.Ledwo chodzil.Przysiadal na tylnie lapy.Jola chciala mu powycinac te dredy ale sobie nie dal.Myslalysmy,ze ma uszkodzony kregoslup.Co bylo robic-do weta.Po przeswietleniu okazalo sie,to nie kregoslup,ale pies ma w sobie kupe,duuuuuuuuuuuuuuuuuuuzo kupy.No to lewatywa,duuuuuuuuuuuuuuzo lewatywy.Po wycieciu dredow pod ogonem pokazaly sie jakies guzki.Czyracznica odbytu.(czy jakos tak)i zwezenie jakiegos kanalu,przez ktory przechodzi kal.(Pani doktor nie mogla wsadzic palca w odbyt:shake:) Dzis ma go obejrzec chirurg i zadecydowac co dalej.Do lecznicy zajechalysmy o 14,30 a wyszlysmy prawie o 21. Na watku Petry opisalam cala podroz od Pauli do weta.Kto ciekawy niech przeczyta;) I tak minela sobota:evil_lol: Quote
UlaFeta Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Zapomnialam napisac,ze Jola miala zawiezc kota Teodora do nowego domku na 17.00 Nie pojechala.:-( Quote
3 x Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 może zdubluję ale nie wiem/ nie widzę czy ktoś reklamował bazarek w połowie dla Arona (btw cudny jest moim skromnym zdaniem) zapraszam na bazarki w połowie przeznaczony dla Arona na którym mmmonika wystawiła zajebiaszcze szpilki że głowa mała nówki sztuki nieśmigane i prawie za darmo [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/226336-Nowe-czerwone-szpilki-na-FZNJ-i-Arona-do-7-maja?p=19011518#post19011518"]nówki sztuki - czerwone, zajebiaszcze szpilki - klik[/URL] i i nieśmiało podam też linkę do drugiego mojego bazarku z różnościami dla FZNJR [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/226158-mix-ksiazki-kosmetyki-psie-akcesoria-biu%BFut-i-gry-towarz-wie%BFa-do-9-maja?p=18992354#post18992354"]bazarek mix z różnościami - klik[/URL] Quote
sylwija Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 W dniu dzisiejszym,[B]29 kwietnia[/B], zaginął ok. 2 letni [B]czarno-biały[/B] psiak. Ostatnio był widziany na ulicy [B]Sarabandy, okolice Karczunkowskiej[/B] Na [B]lewej tylnej łapce[/B] miał niebieski bandaż, może jednak go już zdjął – na pewno [B]kuleje[/B] na tę łapkę – ma złamanie otwarte. [B][U]Rafik jest w trakcie leczenia[/U][/B] – bardzo proszę o pomoc w jego odnalezieniu Proszę o informacje: [B]691 333 331[/B] [B]600 808 795 [/B][IMG]http://images10.fotosik.pl/1400/962f1aab78150ae9gen.jpg[/IMG] Quote
paros Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 nowy psiak trafił do znajdek - DONek Iwan, operacja jest szansą na przeżycie :-( Pilnie zbiera na leczenie, badania i operację :modla::modla::modla::modla: wątek Iwana na Dogomanii (od wczoraj) [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/226475-4-letni-DONek-IWAN-nie-przezyje-bez-operacji-PROSIMY-O-KAŻDA-POMOC!!![/URL] na facebooku [URL]http://www.facebook.com/events/388474334530006/[/URL] [COLOR=#800080][SIZE=3][B]4-letni DONek IWAN umrze bez natychmiastowej operacji. Błagamy o każdy grosz !!![/B][/SIZE][/COLOR] Quote
Kejciu Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Jutro planujemy mały zjazd u p. Joli :) ktoś jeszcze chetny??? Quote
Aleksa. Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 zapraszamy, zapraszamy. :lol: ja idę jeść śniadanko i szukać jakiś domowych ciuchów.:evil_lol: i jedziemy.:D Quote
joteska Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 dziewczyny, jak będziecie u Pani Joli zajrzycie do Iwana z mojego podpisu, tego chorego cierpiącego doneczka z chora pupiną? możecie zrobić mu parę zdjęć? zastanawiam sie czy on nie potrzebuje specjalnej karmy, może powinien dostawac siemię lnianie- podpytacie Pani Joli? Quote
jolam Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 Dawno mnie tu nie było i widzę że bid jest coraz więcej :-( Quote
Recommended Posts