Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Haska jest u p. Joli? jak ona do innych suczek? w jakim wieku jest?

a te szczeniorki są już do adopcji? dostałam namiar do p. z Płońska, która chce szczeniaka, który nie wyrośnie na dużego psa, niestety mój nie bardzo się nadaje i nie wygląda narazie zbyt dobrze. Komu mogę przekazać telefon lub czyj mogę przekazać?

Posted

[quote name='bric-a-brac']Ankieta wewnętrzna na dogo już jest. Korabiewice potrzebują głosów: [url]http://www.dogomania.pl/threads/224526-KrakVet-wybieramy-kandydata-na-marzec[/url]![/QUOTE]
Jak karzesz Pani tak głosuje :))

Posted

[quote name='UlaFeta']A ja nieustajaco pytam czy jedzie ktos w sobote do Joli?:mad:[/QUOTE]

Ja w weekend znów na szkolenie jadę, ale mam nadzieję, że wyjdzie to na dobre nie tylko mi ;)
Zeszłym razem wróciłam z wyładowanym karmą samochodem :) Tym razem zbiórka na Znajdki ma być oficjalna. Jestem w trakcie drukowania ulotek (dzięki Paros :) ) które porozdaje podczas warsztatów :p

Posted

[quote name='Igam']Ja w weekend znów na szkolenie jadę, ale mam nadzieję, że wyjdzie to na dobre nie tylko mi ;)
Zeszłym razem wróciłam z wyładowanym karmą samochodem :) Tym razem zbiórka na Znajdki ma być oficjalna. Jestem w trakcie drukowania ulotek (dzięki Paros :) ) które porozdaje podczas warsztatów :p[/QUOTE]
To masz odpuszczone;)ale nastepnym razam sie nie wymigasz:razz:

Posted

Tak, babeszjoza zdiagnozowana, haska dostała leki, kroplówkę i pozostaje czekać.

A propos ulotek, są jakieś nowe w kwestii 1% (poza tymi, które paros wcześniej robiła) ? Jak są, to ja chętnie na maila. Bo warto się teraz na 1% skupić... Kombinować gdzie reklamy wstawić poza dogo, żeby do ludzi dotrzeć. Ostatni dzwonek. Ja coś tam planuję, ale to we własnym zakresie. Może ktoś ma jakieś pomysły jak jeszcze podziałać w tym zakresie?

Posted

[quote name='bric-a-brac']Tak, babeszjoza zdiagnozowana, haska dostała leki, kroplówkę i pozostaje czekać.

A propos ulotek, są jakieś nowe w kwestii 1% (poza tymi, które paros wcześniej robiła) ? Jak są, to ja chętnie na maila. Bo warto się teraz na 1% skupić... Kombinować gdzie reklamy wstawić poza dogo, żeby do ludzi dotrzeć. Ostatni dzwonek. Ja coś tam planuję, ale to we własnym zakresie. Może ktoś ma jakieś pomysły jak jeszcze podziałać w tym zakresie?[/QUOTE]

Jeśli będą to ja też poproszę kolega pracuje w kakadu i powiedział że nie ma problemu ab coś na tablicy powiesić o znajdkach.

Posted

Aniu, super! W kakadu to można powiesić plakat, który już mamy, bardzo ładnie zrobiony, do pobrania na www, tutaj na dole: [url]http://znajdki.pl/nasze-potrzeby/[/url]
A obok ulotkę o 1%, tylko ta co ja mam, to raczej taka robocza jest...

Posted

[quote name='Igam']Odnośnie Pipi - jestem bedzo ciekawa czy z ogłoszeń, kto domek sprawdzał? Bo ona taka delikatniutka jest[/QUOTE]

Ja sprawdzałam, jest blisko mnie. Pipi ma młodą panią.