UlaFeta Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Mam juz jedna chetna do sprzatania ktos jeszcze chetny Quote
tripti Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Haska jest u p. Joli? jak ona do innych suczek? w jakim wieku jest? a te szczeniorki są już do adopcji? dostałam namiar do p. z Płońska, która chce szczeniaka, który nie wyrośnie na dużego psa, niestety mój nie bardzo się nadaje i nie wygląda narazie zbyt dobrze. Komu mogę przekazać telefon lub czyj mogę przekazać? Quote
bric-a-brac Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 O haszczankę to p.Jolę trzeba pytać, najlepiej telefonicznie. Szczeniaki są gotowe do adopcji, mama jest niewielka, więc może się zgra wszystko. Wyślij namiar ludziom na p.Jolę, tylko lepiej dzwonić niż pisać... : [B]Tel. 501 980 665[/B] [email][email protected][/email] Quote
bric-a-brac Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Ankieta wewnętrzna na dogo już jest. Korabiewice potrzebują głosów: [url]http://www.dogomania.pl/threads/224526-KrakVet-wybieramy-kandydata-na-marzec[/url]! Quote
Annaa4 Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 [quote name='bric-a-brac']Ankieta wewnętrzna na dogo już jest. Korabiewice potrzebują głosów: [url]http://www.dogomania.pl/threads/224526-KrakVet-wybieramy-kandydata-na-marzec[/url]![/QUOTE] Jak karzesz Pani tak głosuje :)) Quote
paros Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 [quote name='Annaa4']Jak karzesz Pani tak głosuje :))[/QUOTE] jaka zgodna :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 [video=youtube;VFysPSsUmTA]http://www.youtube.com/watch?v=VFysPSsUmTA&context=C423a200ADvjVQa1PpcFO475ZByDiBPF00F53S6rxm 011eIrZAM8c=[/video] Quote
UlaFeta Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 [quote name='Annaa4']Jak karzesz Pani tak głosuje :))[/QUOTE] i ja tez bo jak wszyscy to wszyscy Quote
Igam Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 mój głos też poszedł :) Aleksandra, filmik cudny :) tak samo jak sama Pipi oczywiście :) Quote
UlaFeta Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 A ja nieustajaco pytam czy jedzie ktos w sobote do Joli?:mad: Quote
sylwija Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 sunia husky ma prawdopodobnie babeszjoze. p.Jola bierze ja do weta Quote
Igam Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 [quote name='UlaFeta']A ja nieustajaco pytam czy jedzie ktos w sobote do Joli?:mad:[/QUOTE] Ja w weekend znów na szkolenie jadę, ale mam nadzieję, że wyjdzie to na dobre nie tylko mi ;) Zeszłym razem wróciłam z wyładowanym karmą samochodem :) Tym razem zbiórka na Znajdki ma być oficjalna. Jestem w trakcie drukowania ulotek (dzięki Paros :) ) które porozdaje podczas warsztatów :p Quote
Aleksa. Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 [quote name='sylwija']sunia husky ma prawdopodobnie babeszjoze. p.Jola bierze ja do weta[/QUOTE] tak, sunia chora Pani Jola była już z nią u weta.:( Quote
UlaFeta Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 [quote name='Igam']Ja w weekend znów na szkolenie jadę, ale mam nadzieję, że wyjdzie to na dobre nie tylko mi ;) Zeszłym razem wróciłam z wyładowanym karmą samochodem :) Tym razem zbiórka na Znajdki ma być oficjalna. Jestem w trakcie drukowania ulotek (dzięki Paros :) ) które porozdaje podczas warsztatów :p[/QUOTE] To masz odpuszczone;)ale nastepnym razam sie nie wymigasz:razz: Quote
bric-a-brac Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Tak, babeszjoza zdiagnozowana, haska dostała leki, kroplówkę i pozostaje czekać. A propos ulotek, są jakieś nowe w kwestii 1% (poza tymi, które paros wcześniej robiła) ? Jak są, to ja chętnie na maila. Bo warto się teraz na 1% skupić... Kombinować gdzie reklamy wstawić poza dogo, żeby do ludzi dotrzeć. Ostatni dzwonek. Ja coś tam planuję, ale to we własnym zakresie. Może ktoś ma jakieś pomysły jak jeszcze podziałać w tym zakresie? Quote
UlaFeta Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 ulotki mozna porozkladac w urzedzie skarbowym Quote
bric-a-brac Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 [COLOR=dimgray]W US to raczej nie... [/COLOR] Pipi poszła do DS. Quote
Annaa4 Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 [quote name='bric-a-brac']Tak, babeszjoza zdiagnozowana, haska dostała leki, kroplówkę i pozostaje czekać. A propos ulotek, są jakieś nowe w kwestii 1% (poza tymi, które paros wcześniej robiła) ? Jak są, to ja chętnie na maila. Bo warto się teraz na 1% skupić... Kombinować gdzie reklamy wstawić poza dogo, żeby do ludzi dotrzeć. Ostatni dzwonek. Ja coś tam planuję, ale to we własnym zakresie. Może ktoś ma jakieś pomysły jak jeszcze podziałać w tym zakresie?[/QUOTE] Jeśli będą to ja też poproszę kolega pracuje w kakadu i powiedział że nie ma problemu ab coś na tablicy powiesić o znajdkach. Quote
bric-a-brac Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Aniu, super! W kakadu to można powiesić plakat, który już mamy, bardzo ładnie zrobiony, do pobrania na www, tutaj na dole: [url]http://znajdki.pl/nasze-potrzeby/[/url] A obok ulotkę o 1%, tylko ta co ja mam, to raczej taka robocza jest... Quote
Igam Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Odnośnie Pipi - jestem bedzo ciekawa czy z ogłoszeń, kto domek sprawdzał? Bo ona taka delikatniutka jest Quote
paros Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 [quote name='Igam']Odnośnie Pipi - jestem bedzo ciekawa czy z ogłoszeń, kto domek sprawdzał? Bo ona taka delikatniutka jest[/QUOTE] Ja sprawdzałam, jest blisko mnie. Pipi ma młodą panią. Quote
UlaFeta Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 [quote name='bric-a-brac'][COLOR=dimgray]W US to raczej nie... [/COLOR] Pipi poszła do DS.[/QUOTE] Widzialam,ze lezaly ulotki z prosba o 1 % Quote
Recommended Posts